Gaat de zegetocht van Ajax verder tegen Heracles Almelo op zaterdag 30 oktober?

Erik de Kort
29.10.2021

Na de 5-0 zege op zowel Dortmund als PSV neemt Ajax het zaterdagavond op tegen Heracles Almelo. Wat is de verwachting bij deze wedstrijd?

Heracles doorbreekt reeks nederlagen met overwinning in de beker 

Heracles kent geen geweldig seizoen en verloor de laatste twee wedstrijden in de Eredivisie. Gelukkig werd de reeks overwinning doorbroken. In de eerste ronde van de KNVB Beker won de ploeg uit Almelo met 1-3 van ASWH. De laatste keer dat Heracles won in de Eredivisie was tegen Willem II. Toen kwam het in de 94e minuut goed weg door een late goal van Ismail Azzaoui. Hoewel Heracles een eigenlijk niet veel kans lijkt te hebben, kan een overwinning ze zomaar de negende plek opleveren.

Tegelijkertijd zijn de verschillen tussen de nummer 11 en 18 helemaal niet zo groot. Een nederlaag kan de Heraclieden zomaar naar de voorlaatste plaats laten zakken. Heracles zal er dus alles aan doen om die nederlaag te voorkomen, het is nog maar de vraag of dat gaat lukken. Bij deze wedstrijd hebben we alvast mooie odds en een prachtige Betcity bonus gevonden. Je leest er zo meer over.

Ajax de grote favoriet, kunnen ze het ook waar maken?

Na zulke overwinningen is Ajax steevast bij elke bookmaker en kenner de grote favoriet voor de wedstrijd tegen Heracles. De ploeg uit Almelo staat op de dertiende plek terwijl de Amsterdammers eerste staan met vier punten voorsprong op nummer twee PSV. Ajax lijkt op de misstappen tegen FC Utrecht en FC Twente bezig aan een perfect seizoen. In tien wedstrijden won Ajax acht keer en zijn er dus vijf verliespunten. De Amsterdammers scoorden 37 keer en kregen slechts twee goals tegen. Dat betekent een gemiddelde van 3,7 doelpunten per wedstrijd.

Sebastien Haller staat op zeven goals in de Eredivisie samen met Guus Til. Ook Dusan Tadic is van waarde met al vijf goals,. De Serviër is al betrokken bij 14 goals dit seizoen in de Eredivisie. Haller is betrokken bij 10 goals en Steven Berghuis staat op negen goals. In de aanval zijn de Amsterdammers dus bijzonder dodelijk. Hoeveel goals vallen er zaterdag in Almelo? We gaan gelijk kijken wat de beste bookmakers Nederland van deze wedstrijd verwachten.

heracles ajax odds eredivisie 30-10-2021

© Betcity

Verhoogde odds bij Heracles tegen Ajax

Wedden op deze wedstrijd is bij Betcity een stuk interessanter. Waarom lees je natuurlijk in onze Betcity review, maar er zijn daarnaast ook nog eens verhoogde odds. Zo krijg je 10.00 keer je inleg als je correct voorspelt dat Sébastien Haller de eerste goal maakt. Verder is Ajax de grote favoriet. Dat is geen verrassing. Je krijgt voor wedden op Ajax 1.22. Het thuisspelende Heracles staat op 13.50. Een gelijkspel staat ook nog op 7.15. Kan Heracles stunten of wordt het en walk over van Ajax?