Wedden op de Eredivisie, speeldag 3: Heracles Almelo – PSV

Geert Beukers
17.08.2019

Na de plaatsing voor de laatste kwalificatieronde afgelopen donderdag wacht Heracles als volgende tegenstanders van PSV. Op zondagavond 20.00h sluiten Heracles en PSV het eredivisieweekend af. Heracles zag het publiek willen trakteren op de eerste overwinning van het seizoen. Voor PSV is het zaak aansluiting te houden bij de top. Wat de kansen voor beide teams zijn en die heerlijke bonus van BetFIRST, bespreken we hieronder.

De statistieken: 11 doelpunten in 3 wedstrijden!

De afgelopen drie onderlinge wedstrijden zijn allemaal gewonnen door PSV en in die wedstrijden werd er flink op los gescoord. De laatste ontmoeting, die van 15 mei jongstleden, was de wedstijd nadat PSV het kampioenschap officieus verspeelde. Desondanks dat de Eindhovenaren wisten dat Ajax dat seizoen de kampioensschaal zou pakken, wisten ze toch nog te winnen met 3-1. Een eigen goal van Wout Droste zette het scorebord 1-1 nadat in de eerste minute Joey Konings namens Heracles in de eerste minuut de score opende. Nick Viergever en Donyell Malen zorgden voor de overwinning in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Zoek je naar een bookmaker bonus voor deze wedstrijd? Kijk even op deze pagina.

Heracles heeft duidelijk moeite de laatste wedstrijden om PSV van het scoren te houden. De ontmoeting vorig jaar op 15 december was dat heel duidelijk te zien toen Heracles vier doelpunten om de oren kreeg maar ook twee rode kaarten moest verwerken. Een gefrustreerde Jesper Drost pakte de eerste rode kaart op slag van rust toen Heracles al met twee nul achter stond. In de laatste minuut bij uitzicht op een 3-0 nederlaag, moest verdediger Czyborra zijn handen gebruiken om de achterstand op 3-0 te houden. Een rode kaart en penalty volgt. De penalty werd gemist maar even later kon PSV toch nog score via Gaston Pereiro.

Quoteringen Heracles tegen PSV - Eredivisie

Wat verwachten de bookmakers van Heracles Almelo – PSV?

Het beste resultaat van de Heraclieden in de laatste acht wedstrijden is het 1-1 gelijkspel uit in Eindhoven op 15 oktober 2016. Dat de ploeg uit Almelo het dus lastig heeft tegen PSV is dus duidelijk en de bookmakers Nederland hebben dat zeker meegenomen in hun voorspelling voor deze wedstrijd. Mocht de thuisploeg winnen tegen PSV dan krijg je hiervoor 7 keer je inzet. Wedden op een gelijkspel kan ook interessant zijn, wetende dat PSV donderdags nog speelde voor kwalificatie Europa League en dus vermoeid kan zijn. Gelijkspel levert 5.5 op. PSV is de torenhoge favoriet om deze wedstrijd te winnen. Een overwinning van het team van Mark van Bommel geeft namelijk 1.39.

Speciale promotie bij wedden op Heracles – PSV

Weet jij zeker dat PSV wint en opnieuw flink weet te scoren of denk je dat PSV opnieuw punten gaat verliezen in de Eredivisie? Het is dan zeker interessant om eens te wedden op deze wedstrijd. Wedden op Heracles – PSV kan nu bij BetFIRST waar er tal vangoede promotie op je staan te wachten. BetFIRST heeft vaak odds boosts via hun speciale luck boost promo op een groot aantal events. Kom gelijk in actie en klik op de link hier beneden om deel te nemen!

Over de auteur