Zet in op Champions Cup en krijg 100% tot €150

Gaston Dupont
24.07.2018

In de International Champions Cup nemen Europese topteams het op in internationale oefenwedstrijden. Nu is het onder andere aan de beurt voor Juventus en Bayern München en Bet777 heeft een promotie van 100% tot €150. We bespreken hier de Bet777 promotie en de International Champions Cup.

Promo Bet777: 100% tot €150

  • Registreer je bij Bet777 door hier op de foto of banner te klikken.
  • Deze promotie is geldig voor Nederlanders en Belgen.
  • Je kan storten met iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard.
  • Voor de maximum bonus dien je min €150 te storten.
  • Vrijspelen kan door slechts 3x je bonus rond te spelen.
  • Dit alles binnen de 30 dagen.
  • Weddenschappen dienen minstens 1.70 odd te hebben.

Beste Bookmakers vindt dat de Bet777 bonus een van de beste bonussen op de markt is en geeft deze een score van 10 op 10. Als je je hier registreert, heb je ook heel veel promoties en super odds. Deze odds maken het interessant en ze zijn anders dan bij andere bookmakers.

International Champions Cup

Deze Cup is 6 jaar geleden ontstaan en heeft als doel om de topploegen tegen elkaar te laten oefenen. Deze oefenwedstrijden gaan vooral in Amerika, Europa of Singapore door en bereiken daardoor heel veel toeschouwers. Sommige topploegen komen met hen grote sterren om deze oefenwedstrijden af te haspelen, anderen nemen dan weer een mix van jong aanstormend talent met oudere, ervaren spelers. Elke ploeg speelt 3 wedstrijden en op basis daarvan wordt het klassement opgesteld. De Bet Sites Nederland zien dat Bayern de favoriet is tegen Juventus en krijgt een odd van 2.30 van Bet777. De kans dat Cristiano Ronaldo al zijn opwachting maakt is klein, en dit zal ook wel een rol spelen in de uitdeling van de odds. Wat denk jij? Waag je kans en gok op de International Champions Cup.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet777!
International Champions Cup wedden

Over de auteur