€10 Free + €25 cashback Juventus Roma

Gaston Dupont
20.12.2018

Circus verwent zowel zijn bestaande als nieuwe wedders uit België en Nederland. Zo is er voor nieuwe inschrijvingen een 10 euro bonus bij de registratie en een welkomstbonus tot € 250. Bestaande wedders kunnen genieten van verschillende cashback promoties, zoals voor de wedstrijd Juventus Roma. We kijken vooruit naar deze acties en naar de topper in de Serie A.

Nieuwe Circus wedders krijgen € 10 gratis

Als je nog nooit een account hebt gehad bij Circus, dan wacht er je een 5 euro gratis bij de registratie. Als je ook je telefoonnummer invult, dan krijg je ook nog eens 5 euro gratis. In totaal komt dit op 10 euro gratis wedden op voetbal zonder storting. Deze 10 euro kan je niet onmiddellijk laten uitbetalen, je moet het eerst inzetten op weddenschappen. In totaal voor een 30-tal keer op minimum noteringen van 1.60. Als je ook overgaat tot een storting, dan wacht er je een Circus App bonus van 100% tot € 250

Wedden Juventus roma

Juventus Roma € 25 Cashback

  • Klik hier op de banner van Circus en log in.
  • Plaats voor minstens 5 euro op Juventus Roma.
  • Dit kan in de vorm van 1/x/2 en cash, prematch en single bet.
  • Bevestig je deelname aan de promotie via het wedticket.
  • Als je bet verliezend is, dan moet je hopen op Juventus en Roma.
  • Indien ze beide scoren, dan ontvang je een free Bet van € 25.
  • Enkel de nettowinst van de Free Bet wordt uitbetaald.

Voorbeschouwing Juventus Roma

De bet sites verwachten dat competitie leider Juventus de 3 punten zal thuis houden. Ze ontvangen een notering van 1.42 voor winst. Als Roma voor een stunt kan zorgen, dan krijg je een notering van 7.67 en een gelijkspel levert je 4.61. Het verschil tussen beide ploegen is groot. Juventus is leider met 46 punten en heeft nog geen enkele wedstrijd verloren. Roma staat slechts zevende en heeft 24 punten, ook verloren ze al vier keer. Juve heeft een doelsaldo van plus 25 en bij Roma bedraagt dit plus zeven. Roma kan van de acht uitwedstrijden slechts 2maal de drie punten meepakken. We verwachten dan ook dat Juventus makkelijk zal winnen en hun zegetocht verder zal zetten. Wat denk jij? Schrijf je in en pak alvast die 10 euro gratis of wed met geringe risico dankzij de cashback promotie.

Over de auteur