Kashima Antlers Real Madrid: € 150 bij Bet777

Gaston Dupont
19.12.2018

Na de verrassing van gisteren waar River Plate het onderspit moest delven tegen Al Ain, is het vandaag de beurt aan Kashima Antlers tegen Real Madrid. Natuurlijk is de Spaanse ploeg topfavoriet, maar in voetbal is alles mogelijk. Als je wilt wedden op deze wedstrijd, dan kan je dit doen bij Bet777. Nieuwe wedders krijgen een bonus van 50% tot € 150. We leggen je hieronder uit wat je dient te doen om deze promotie te krijgen en kijken vooruit naar Kashima Antlers vs Real Madrid.

Kashima Antlers Real Madrid : 50% tot € 150 bonus

Als je graag wilt genieten van deze actie, dan kan je je het beste registreren via onze Bet777 Button. Dan kom je onmiddellijk op de juiste pagina terecht om je te registreren, maar nog belangrijker: “Dan ben je zeker dat je kan genieten van deze promotie.” Als je bij je registratie ook nog eens de code TopFree ingeeft, zal je na de eerste maand 10 euro gratis krijgen. Elke maand dat je nadien voor meer dan 50 euro wedt, zal je nogmaals 5 euro gratis krijgen. Dit is een exclusieve maandelijkse Bet777 Ervaringen Bonus.

Bovendien krijg je ook nog eens de normale bonus van Bet777 erbovenop. Stort je minstens 300 euro dan krijg je de maximum bonus van 150 euro. Vrijspelen kan door je bonus vier keer in te zetten en dit op minimum odds van 2.00. In totaal krijg je hiervoor 15 dagen de tijd. Deze bonus is goed en behoort tot de betere op onze Beste Bookmakers pagina. Enkel de minimum notering van 2.00 is aan de hoge kant.

Real Kashima

Voorbeschouwing Kashima Antlers Real Madrid

Natuurlijk volgt Bet777 de trend en duidt het Real Madrid aan als grote favoriet in dit duel. Zowel Real Madrid als Kashima krijgen beste quoteringen voor deze wedstrijd. Voor Real Madrid bedraagt dit 1.31 en voor Kashima is dit 8.00. Twee jaar geleden speelden beide ploegen ook al eens tegen elkaar op het WK voor clubs, toen eindigde de wedstrijd op 4-2 voor Real. Als het dit jaar weer zover komt, dan krijg je een notering van 35.50 als quotering. We verwachten dat Real zich makkelijk zal plaatsen voor de finale en dat de wedstrijd zal eindigen op 0-3, wat ons een notering van 9.25 oplevert. Wat denk jij?

Over de auteur