Wed nu op de League of Legends Brazilian Qualifier

Jeroen van den Berg
27.07.2020

De tweede League of Legends competitie van Brazilië, de Circuito Desafiante is volop aan de gang en de teams strijden om promotie naar de hoofdklasse. Zet nu in op jouw favoriete esports team met erg goede odds.

Wie wint die felbegeerde promotie?

Het is enorm spannend in de Braziliaanse Circuito Desafiante en de hele week zijn er mooie wedstrijden om op in te zetten. Op dinsdag strijden zes teams om de punten en iedereen wilt natuurlijk de play-offs behalen waarin je kunt promoveren naar de topklasse, het hoogst haalbare in Brazilië. Bij Speedybet één van onze LoL bookmakers hebben we erg goede odds gevonden bij het wedden op deze spannende competitie. Wil je nu eerst wat meer informatie weten over deze bookmaker, dan moet je natuurlijk even onze uitgebreide Speedybet review lezen. Het is de laatste week voor er duidelijk wordt wie er in de play-offs komen en dus staan de drie wedstrijden garant voor spektakel.

De wedstrijden op dinsdag

Bij esports wedden houd je altijd rekening met een aantal zaken. De eerste vraag die je stelt is natuurlijk hoe hoog zijn de odds. Hiermee bepaal je op welk team je gaat inzetten. De andere vraag is krijg ik ook nog een bonus? Met zoveel bookmakers op de markt zou het eigenlijk stom zijn om geen bonus mee te pakken. Wij hebben de Speedybet bonus voor je gevonden. Deze bonus bespreken we iets verderop in dit artikel. Laten we eerst over de wedstrijden en de daarbij horende odds gaan.

Kort na middernacht staat de eerste wedstrijd op het programma. Rensga Esports neemt het op tegen Falkol dat gedeeld vierde staat. Dat Rensga tweede staat is niet direct terug te zien in de noteringen. Je krijgt voor Falkol namelijk 1.74 terwijl Rensga 2.0 geeft. De bookies verwachten dus winst van Falkol, ben jij het met ze eens?

League of Legends Brazilian Qualifier

©Speedybet

Team oNe strijdt tegen Havan Liberty Gaming en dat is een wedstrijd tussen de nummer drie en gedeeld vierde. Havan Liberty wist 43% van de wedstrijden te winnen tegenover 50% van Team oNe. Favoriet is Team oNe met 1.66. Inzetten op Havan Liberty Gaming in de tweede wedstrijd van de nacht geeft 2.10.

Om drie uur ’s nachts is de wedstrijd tussen koploper RED Canids en Redemption eSports POA dat laatste staat. De hoogste odds van de wedstrijden op deze nacht krijg je als je wedt op een overwinning van Redemption. Het zal een van de weinige overwinning van dit team zijn, slechts 29% van de wedstrijden werd tot nu toe gewonnen. RED Canids won 79% en dat zie je dan ook terug aan de noteringen. Je krijgt 1.30 voor de favoriet.

Wedden op Esports met de Speedybet bonus

Inzetten op Esports doe je nu met maar liefst €200 extra als je besluit te wedden bij Speedybet. Deze €200 extra is de maximale bonus bij jouw eerste storting. Speedybet is een top bookmaker met een mooi aanbod en goede noteringen. Storten doe je makkelijk met Trustly waardoor je zelfs geen profiel hoeft aan te maken en gelijk kunt wedden. Zodra je €20 stort pak je al die 100% mee! Meld je dus snel aan via de link hieronder.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.