Leuven speelt opnieuw tegen Cercle – vandaag in de Croky Cup

Erik de Kort
03.02.2021

Vanavond kan je nog snel wedden op Leuven tegen Cercle Brugge. Om 18.00 uur begint de match en met onze wedtips kun je dus nog snel mooie bets plaatsen voor deze Croky Cup wedstrijd van vandaag 3 februari.

Strijd om de achtste finales

Leuven – Cercle Brugge is niet zomaar een match. Het is pas twee maanden geleden dat beide clubs tegenover elkaar stonden in de Jupiler Pro league. Toen, op 5 december, won OH Leuven nipt met 2-1. Het waren Kamal Sowah en Thomas Henry die de goals maakten voor Leuven en Ike Ugbo kon de blessuretijd nog spannende maken door de 2-1 namens Cercle op het bord te zetten. Matthieu Maartens pakte rood die match. Deze wedstrijd is er een waar altijd wel gescoord wordt. De laatste keer dat de match doelpuntloos eindigde was in april 2017 en dat was gelijk de enige keer. Je kan er dus wel vanuit gaan dat er opnieuw gescoord gaat worden deze keer.

In de zestiende finales zien we Cercle dat dringend op zoek is naar een overwinning. Die overwinning komt misschien beter uit in de competitie waar ze voorlaatste staan en vier van de laatste vijf wedstrijden verloren. Leuven staat negende maar overtuigt ook niet de laatste weken. Er werd namelijk verloren van Beerschot en Gent. Tegen Charleroi werd wel nog met 1-1 gelijkgespeeld. We verwachten dat Leuven – Cercle in 2-1 zal eindigen, net als eind vorig jaar. Laten we gelijk dan eens gaan kijken wat de bookmakers BE hiervoor geven.

Odds en wedtips bij OH Leuven – Cercle Brugge

De odds bij deze wedstrijd zijn zeer interessant. Niet alleen het wedden op 1X2 maar andere weddenschappen hebben ook goede odds. We pakken de odds van Bet777 erbij. Als Nederlander kun je ook wedden op deze match alleen niet bij Bet777. Je kunt dan een goede bookmaker uitkiezen uit ons bookmakers NL overzicht en gaan inzetten bij een bookmaker die wel actief is op de Nederlandse markt.

Wint Leuven opnieuw van Cercle Brugge

©Bet777

Bij Bet777 zien we dat Leuven op 2.0 staat en daar zijn we blij verrast mee. We hadden de odds voor een overwinning van de thuisploeg toch wel wat lager verwacht. Voor Cercle Brugge krijg je 3.25 en een gelijkspel staat op 3.90. Als je denkt dat de goals dit keer meer zijn dan 2.5 dan krijgt je 1.66. Voor minder dan 2.5 staan de noteringen op 2.20 en both teams to score geeft 1.62 voor ja en 2.20 voor nee. We raden je aan deze odds van Bet777 te pakken ook vanwege onze Bet777 ervaringen.

Laten we ook eens kijken wat de odds zijn voor onze 2-1 voorspelling zijn. Een 1-0 overwinning voor OH Leuven geeft je 7.50 maar 2-1 loopt al op naar 8.25. Een doelpuntloos gelijkspel kwam dus niet vaak voor en staat dan ook op 10.50.

Onze voorspelling is 2-1 voor Leuven en durven hier een combinatie met “both teams to score” en “Leuven wint”.  Wie denk jij dat er gaat winnen?