Lille tegen Wolfsburg op dinsdag: wie zal winnen? Odds en tip

Bob de Ronde
13.09.2021

Na 2009 en 2015 zit VfL Wolfsburg voor de derde keer in de Champions League! Op dinsdagavond zijn de Wolven te gast bij OSC Lille (aftrap: 14-09-2021, 21u00). De startpositie? Geheel open, zien de beste bookmakers en experts geen echte favorieten. Je kunt dus nieuwsgierig zijn – ons bookmaker Test Team heeft de kansen bekeken en alle belangrijke informatie alvast voor je opgeschreven.

Lille vs Wolfsburg – Wie is de favoriet?

De bookmakers Belgie zien minimale voordelen voor de Franse kampioenen. De huidige vormcurve doet echter anders vermoeden. Terwijl Lille slechts vijf punten uit vijf wedstrijden in Ligue 1 heeft verzameld, is VfL Wolfsburg momenteel ongeslagen in de Duitse Bundesliga door alle vier hun wedstrijden te winnen. De ploeg die 12de staat in de hoogste klasse van Frankrijk ontvangt dus de leider van de Duitse competitie. Voor de Nederland bookmakers moeten we nog even afwachten tot de markt weer opent, vanaf 1 oktober.

Dat is hoe de kansen eruit zien! Opgelet: deze kunnen te allen tijde licht veranderen. Je kunt ook op het logo van de bookmaker klikken om direct naar het wedaanbod te gaan! Je kan bovendien ook live wedden bij deze wedstrijd, dus check deze bookies zeker uit.

Lille – Wolfsburg
1/X/2 odds Het BetFIRST logo 777bet logo mini
Winnaar Lille 2.50 2.60 2.60
Gelijkstand 3.40 3.40 3.35
Winnaar Wolfsburg 2.70 2.70 2.70

* De odds kunnen mogelijk nog wijzigen, klik op het logo van de bookmaker om te checken.

Lille vs Wolfsburg tips

Wat spreekt er voor Lille? Nou, eerst en vooral het thuisvoordeel. Ook al wijst de vormcurve momenteel naar beneden, Lille is nog steeds een heel sterke tegenstander. De ploeg won vorig seizoen immers de titel in de hoogste Franse competitie. Je moet eerst voorbij een tegenstander als Paris SG zien te komen. Als ze kunnen voortbouwen op de prestatie van vorig seizoen, zal het erg moeilijk worden voor de Wolven.

Wat spreekt voor Wolfsburg? Zoals reeds gezegd – hun huidige vorm! In de vier Bundesliga-wedstrijden tot nu toe heeft Wolfsburg elke wedstrijd gewonnen en slechts één doelpunt tegen gekregen. Dus het zelfvertrouwen moet goed zijn. Wij hebben de volgende tip uitgezocht bij Betway. Meer info over Betway lees je in ons Betway review.

Lille wint en beide ploegen scoren @ odds 4.75

odds lille - vfs wolfsburg

Over de auteur