Gokken op de Engelse UEFA Super Cup tussen Liverpool en Chelsea

Geert Beukers
14.08.2019

Het is misschien wel de meest europese trofee die gewonnen kan worden. Twee teams die de grootste europese toernooien hebben gewonnen. Aan het beginnen van het nieuwe seizoen spelen deze teams 1 wedstrijd om de UEFA supercup. De Champions league winnaar Liverpool neemt het op tegen de Europa League winnaar Chelsea. Dezelfde wedstrijd zal dit jaar in de Premier League ook zeker tweemaal gespeeld worden. Die wedstrijden zullen echter niet dezelfde toeschouwers aantrekken. Dit jaar zal de wedstrijd gespeeld worden in Istanbul in het Besiktas stadion dat 41.903 fans mag toelaten.

Een paar interessante feiten over de UEFA Super Cup

Dit jaar zal de scheidsrechter voor deze beker niemand minder dan Stephanie Frappart zijn. Voor het geval je dat niet doorhad is dat een vrouwelijk arbiter. De meningen zijn een beetje verdeeld over die aanwijzing. Dat betekend niet dat Stephanie zelf onder de indruk is. Eerder deze zomer was zij namelijk verantwoordelijk voor de wereldbekerfinale voor vrouwen in Frankrijk. De huidige winnaar van deze beker is Atlético Madrid die voor de 3e keer de prijs heeft gewonnen. De teams met de meeste prijzen (VIJF) zijn er dit jaar niet bij. De namen van de teams zijn niemand minder dan AC Milan en FC Barcelona. Wist je dat de winnaar van de beker een replica krijgt, terwijl UEFA de echte beker houd? We kijken onderaan verder over de quotes van de beste Nederlandse Bookmakers.

Boosted odds zijn interessant met de sportsbooks

Circus heeft een aantal speciale boosted odds voor deze wedstrijd. Liverpool kan gebacked worden met Divock Origi om te scoren voor 4.50. Liverpool staat als thuisploeg op het bord en dat heeft tot nu toe nog nooit een positieve uitslag gehad. 100% van de “uit teams” heeft de super cup uiteindelijk gewonnen. Chelsea kan als uit team gebacked worden voor 4.90. Chelsea heeft een nieuwe trainer in Lampard die tot nu toe niet veel geluk heeft gehad.

Het afgelopen weekend wisten ze een redelijke wedstrijd te spelen tegen Manchester United. De uitslag zag er heel anders uit. Manchester was uiteindelijk te sterk met maar liefst 4-0. Chelsea heeft dit jaar de transfer ban van de Fifa financial play, daarnaast is Eden Hazard verhuisd naar Madrid. Zulke veranderingen zijn niet ideaal, en de nieuwe trainer moet met veel jonge spelers een nieuw team bouwen. Liverpool is de favoriet als de Champions League winnaar. Liverpool heeft odds van 1.62 om in de reguliere speeltijd te winnen van Chelsea. Liverpool met in totaal meer dan 2.5 doelpunten betaald 2.27 terwijl Liverpool met beide teams om te scoren 2.97 betaald!

Odds Europese Super Cup Liverpool Chelsea

Pak je € 100 bonus!

Als je onze Interwetten review goed gelezen hebt weet je dat deze een mooie 100% tot € 100 bookmaker bonus aanbieden. Deze bonus kan je makkelijk pakken door op de link onderaan te klikken. Registreren is ook eenvoudig bij deze prima bookie.

Over de auteur