Inzetten op Liverpool Spurs – € 20 Zonder Risico!

Peter Groen
02.02.2018

Hét Premier League duel van dit weekend is Liverpool – Tottenham Hotspur van zondagmiddag 17.30u. Ook Betser vindt dit en heeft speciaal voor nieuwe en bestaande Nederlandse klanten een actie gelanceerd. Je kunt nu € 20 inzetten op dit duel zonder risico! Hoe dit in zijn werk gaat, wat de aanvullende welkomstbonus is, wat Betser nog meer te bieden heeft en een voorbeschouwing op het duel vind je terug in dit artikel.

Hoe wed ik € 20 zonder risico?

  • Klik op een van Betser aanmeld button en meld je aan of log in.
  • Stort € 10(+) met bijvoorbeeld iDeal of benut je huidige saldo.
  • Wed € 5 – € 20 op ´both teams to score´ markt @ 1.54 quotering.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder voorwaarden voor jou.
  • Verloren? Maandag ontvang je inzet tot € 20 terug i.d.v.v. Free Bet.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen op quotering(en) naar keuze.

Nieuw? Benut 100% tot € 25 Welkomstbonus!

Naast bovenstaande risicovrije weddenschap profiteren uitsluitend nieuwe klanten ook nog eens van een 100% tot € 25 stortingsbonus op hun eerste storting. Naast het feit dat Betser tot de iDeal Bookmakers behoort, kun je ook nog eens storten met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Na je storting ontvang je direct je bonus en door het 12x inzetten van je bonusbedrag binnen 30 dagen op odds van 1.80 of hoger is je bonus reeds vrijgespeeld. Als we bookmakers onder de loep nemen behoort Betser tot de betere Voetbal Gokken Sites en Sportweddenschappen Sites en een aanmelding kunnen we dan ook zeker aanraden!

Voorbeschouwing Liverpool Tottenham Hotspur

Liverpool en Tottenham deden afgelopen speelronde beide goede zaken door hun wedstrijden te winnen terwijl de concurrentie voor een Champions League plek verloor. Tottenham overtuigde thuis tegen Arsenal maar treft in Liverpool een lastige opponent. Liverpool verloor nog geen thuisduel. Met een 2.05 is het dan ook de favoriet. Gelijkspel levert 3.70 op en winst Tottenham 3.45. Naar onze mening is het een lastig te voorspellen duel. Een (risicovrije) weddenschap op both teams to score is echter een uitstekende keuze. Liverpool scoorde tot dusverre 57 keer in 25 duels en Tottenham 49 keer in 25 duels. Bovengemiddeld veel! Zet dan ook nu in bij Betser en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.