Risicovrije Bet Liverpool Watford op winst van Liverpool!

Peter Groen
16.03.2018

Zaterdag trapt Liverpool om 18.30u in eigen huis af tegen Watford. Een mooie kans voor alle nieuwe en bestaande Nederlandse klanten bij Betser om een € 10 risicovrije weddenschap op winst Liverpool te plaatsen. Niet goed? Geld terug! Op nieuwe klanten wacht daarnaast ook nog eens € 10 gratis na de eerste storting. Bekijk beide promoties en lees een voorbeschouwing.

Hoe wed ik € 10 risicovrij op winst Liverpool?

  • Klik op een van de Betser buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Heb € 10 saldo. Storten kan o.a. met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller.
  • Wed pre-match € 10 op winst van Liverpool tegen een 1.20 quotering.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou!
  • Verloren, je ontvangt uiterlijk maandag inzet terug i.d.v.v. een Free Bet.

Nieuw? Ontvang € 10 cash na eerste weddenschap!

Bovenstaande actie geeft je extra zekerheid om een weddenschap op winst van Liverpool te plaatsen. Als nieuwe klant krijg je daarnaast bij je eerste weddenschap van € 20(+), ongeacht het resultaat en de quotering, € 10 cash cadeau. Deze € 10 zijn vrij besteedbaar. Je kunt dus bijvoorbeeld Wedden met iDeal en € 20 storten, deze op Liverpool inzetten en enerzijds zekerheid hebben en anderzijds ook nog eens € 10 Gratis Wedden tegoed krijgen. Betser behoort door haar grote wedden aanbod, prima quotering en fijne website tot de Beste Bookmakers en een aanmelding kunnen we zeker aanraden!

Voorbeschouwing Liverpool Watford

Liverpool leed afgelopen weekend een pijnlijke 2-1 nederlaag bij Manchester United maar herstelde het vertrouwen midweeks alweer door zich te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. Thuis ontvangt het nummer 8 Watford. Watford kent een prima seizoen en boekte al verschillende mooie resultaten. De bookmakers zien Watford in Liverpool echter niet winnen gezien de 1.20 odd voor Liverpool, 7.00 odd voor gelijkspel en 14.75 odd voor Watford. Dit is mede gesteund door een ongeslagen status voor Liverpool in eigen huis. Wij denken dat Liverpool wint en samen met bovenstaande actie is dit een prima keuze. Value ligt er echter wel bij bijv. x2 @ 4.85. Ga jij de gok aan of speel je op safe? Wed bij Betser en pak je winst!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *