Ga nu wedden op Anderlecht – Charleroi

Geert Beukers
04.12.2019

Kan Anderlecht de weg voor het eerst in drie wedstrijden weer eens winnen of is Charleroi dat vierde staat de sterkste? Lees alles over deze match met de kansen voor beide ploegen

Charleroi zeven wedstrijden zonder nederlaag

De laatste nederlaag dat Charleroi leed, is alweer zeven wedstrijden geleden. Toen was de tegenstander Anderlecht, net als nu. In eigen huis ging Charleroi met 2-1 ten onder. Na een vroege goal van Anderlecht kwam vlak voor rust Charleroi nog op gelijke hoogte. Na de thee was het echter Nacer Chadli die de 1-2 op het bord zette en zo de wedstrijd besliste. Alle zes wedstrijden hierna werden gewonnen of gelijk gespeeld en het lijkt er dus op dat Charleroi zijn les geleerd heeft van de nederlaag tegen Anderlecht. Kan Charleroi dit keer wel winnen van Anderlecht? We gaan de odds bekijken bij de voetbal gokken sites. De beste odds voor deze match zien we terug bij Betfirst.

De odds voor deze Jupiler League match

De wedstrijden tussen Anderlecht en Charleroi staan toch altijd wel garant voor goals. Gemiddeld staat het aantal doelpunten op 2.9 voor de afgelopen edities. De wedstrijd is het meest gewonnen door Anderlecht.  Acht keer was Charleroi te sterk tegenover 22 overwinningen van Anderlecht. In totaal werd er maar vijf van de dertig keer gelijkgespeeld.

Wed op deze odds voor Anderlecht Charleroi.

©Betfirst

Wie heeft de beste papieren voor deze wedstrijd? Anderlecht is ondanks de matige vorm toch de favoriet voor de zege als we Betfirst moeten geloven. Voor een overwinning van Paars-Wit krijg je 1.86. Charleroi wint geeft 4.10 en dat is dus best wel hoog voor de nummer vier. Een gelijkspel geeft net iets minder. 3.75 zijn de odds voor een gelijk tussen beide ploegen.  Mocht je meer willen weten over deze bookmaker raden we je aan om even de Betfirst review te lezen. Als Nederlander pak je beter ons bookmaker bonus overzicht erbij omdat Betfirst zich alleen richt op de Nederlandse markt. Maak je geen zorgen, we hebben genoeg goede bookmakers en hoge odds gevonden voor deze match!!

Wat kan Anderlecht nog dit seizoen?

Het is onrustig bij Anderlecht. De resultaten zijn niet om over naar huis te schrijven maar ook spelen er nogal een hoop randzaken bij de club die de aandacht vragen. Zo wordt de grasmat bij de club opnieuw vervangen en gaat de harde kern niet in op de uitnodiging om met Michael Verschuren te praten. Maar er is ook goed nieuws te melden. Zo is Anthony Vandenborre op gewicht en kan hij aanstalten gaan maken om terug te gaan spelen.

Bovendien zoekt het bestuur naar 2 of 3 versterkingen in de winterstop. Verschueren rekent nog Play-off 1 te kunnen halen. Een goed resultaat in de beker en deze match kunnen natuurlijk helpen de rust bij Anderlecht terug te laten keren. Inzetten op deze wedstrijd doe je bij Betfirst via de link hier beneden.

Over de auteur