Gaat Mechelen Europa in? Mechelen – Standard odds

Jeroen van den Berg
14.05.2021

Na drie speelronden in de play-offs om de Europa League voorrondes gaat Mechelen met 7 op 9 aan de leiding. De verschillen blijven echter minimaal. Nu is het tijd voor Mechelen tegen Standard.

Mechelen de verrassing van de play-offs

Door twee keer op rij te winnen wist Mechelen zich te plaatsen voor de Play-offs. In de strijd om de voorrondes van de Europa League speelde Mechelen de eerste wedstrijd gelijk tegen Gent. Daarna werden zowel Oostende als Standard verslagen en daarom staat Mechelen nu aan kop. Het verschil met Oostende dat tweede staat is slechts een punt en daarom kan er nog van alles gebeuren. Onderaan zien we Standard met 28 punten Daarna is het Gent met 29 punten gevolgd door Oostende op 30 en dus Mechelen op 31 punten. Een nederlaag kan desastreus zijn in deze fase en daarom is het voor Mechelen zaak dat ze van Standard winnen. Zelfs een gelijkspel kan betekenen dat ze een plaats zakken.

Mechelen moet het deze wedstrijd doen zonder Thibault Peyre die tegen Standard rood pakte. Nikola Storm die in de play-offs al op vier goals staat is er wel bij en zal voor het gevaar moeten zorgen. Gaat hij het verschil maken voor Mechelen? We pakken zo de odds van de beste bookmakers erbij. Dat het spannend gaat worden is een understatement. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen en elke ploeg heeft nog kans om het Europa League ticket te pakken, zelfs Standard.

Mogelijkheden voor Standard

Twee keer verloren en een gewonnen wedstrijd. Door dit resultaat zien we Standard terug op de vierde plek. Toch is het minder erg dan het lijkt. Standard hoeft namelijk alleen maar te winnen en ze kunnen de ranglijst al aanvoeren. Standard ging hard onderuit tegen Oostende maar wist zich te herpakken tegen Gent door met 2-1 te winnen. Op donderdag was echter Mechelen te sterk. Standard heeft in drie wedstrijden wel al vijf keer weten te scoren. Er zijn zeker mogelijkheden voor Standard om dit keer wel te winnen. Standard moet het wel doen zonder Merveille Bokadil en Laurent Henklnet. Of ze bij de bookmakers België Standard een kans geven zie je hieronder.

betfirst odds mechelen antwerp 16-05-2021

©Betfirst

Wordt het Standard of Mechelen?

Het is dankzij onze Betfirst ervaringen dat we de beste odds bij BetFIRST hebben gevonden. Je zier hier dat Mechelen favoriet is. Voor inzetten op Mechelen krijg je 2.55 terwijl je voor Standard 3.10 krijgt. Een gelijkspel staat net iets hoger met 3.20 keer je inzet. Mechelen is dus licht in het voordeel bij de bookmakers. Wij verwachten dat het zomaar eens een gelijkspel kan gaan worden. Deze odds van Betfirst pak je via de link hieronder. Veel play-off wedplezier!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.