Montpellier al zeven wedstrijden ongeslagen maar nu tegen PSG

Erik de Kort
07.12.2019
Pari Unibet logo

Een goed draaiend Montpellier neemt het op tegen de koploper. Wordt dit de achtste wedstrijd zonder nederlaag voor Montpellier of wint PSG?

Montpellier na roerige start op de zesde plaats

Met twee zeer gevaarlijke spelers voorin Gaetan Laborde en Andy Delort draait Montpelier een zeer degelijke reeks. Al zeven wedstrijden is er niet verloren en er werd groots gewonnen van Amiens. Nu speelt het dus tegen het grote PSG en is het alle hens aan dek. Montpellier zal er alles aan doen om het PSG zo lastig mogelijk te maken en de bal zo snel mogelijk bij de twee spitsen te krijgen.

Kunnen de twee gevaarlijke spelers het de verdediging van Paris Saint Germain lastig maken of zullen de aanvallers zich meer druk maken met het verdedigen van de grote namen van PSG? Vorige week zagen we namelijk Mbappe subliem afronden en keerde ook wereldster Neymar na een blessure weer terug. Wat kan Montpellier doen om de grote namen van PSG af te stoppen? Wat geven de voetbal gokken sites voor een stunt van Montpellier? We bekijken het zo bij Unibet bonus.

Terugkeer van Neymar bij PSG

Het heeft even geduurd maar Neymar heeft na een lange periode zijn rentree gemaakt op de Franse velden. De Braziliaan miste 10 wedstrijden dit seizoen en na een periode van herstel maakte hij zijn rentree tegen Nantes waarin PSG won met 2-0 overwinning. De sterrenselectie van PSG mist drie spelers maar het zijn niet de grootste namen. Ander Herrera, Thilo Kehrer en Eric Maxim Choupo Mating zijn niet in staat de match te spelen. Bovendien staat Marco Verratti op scherp. Bij een eerstvolgende gele kaart zal hij het eerstvolgende duel moeten missen. We gaan de odds bespreken bij Unibet ideal.

 

de odds voor Montpellier PSG

© Unibet

De odds voor deze wedstrijd

Bij Unibet zien we dat PSG de grote favoriet is. De koploper heeft de beste odds voor de winst. Als Paris Saint Germain wint pak je hier 1.52 op. De odds voor een winst van Montpellier staan op 6.25. Mocht Montpellier toch nog een punt uit de strijd slepen dan krijg je hier 4.20 voor. Deze odds komen bovenop een aangename welkomstbonus bij Unibet die we gelijk even meepakken

Welkomstbonus voor nieuwe spelers

Inzetten bij Unibet doe je nu met een mooie welkomstbonus. Deze bonus werkt iets anders dan andere welkomstbonussen maar is heel erg interessant.  Bij Unibet verdubbel je je eerste twee weddenschappen, de eerste tot € 50 en de tweede tot € 25. De minimum storting is € 10 en hierbij pak je een winst verdubbeling van €10   Als je € 75 stort, kun je de maximale bonus ontvangen bij je eerste 2 weddenschappen van € 50 en € 25. Leer meer over deze promo via de link hieronder.