De odds bij de mooiste Nations League A wedstrijden

Erik de Kort
01.09.2020

Met de beste landen in Groep A van de Nations League kunnen we de komende tijd mooie wedstrijden verwachten. De beste odds bij deze wedstrijden lees je in dit artikel!

Groep 4: Duitsland – Spanje

Op donderdagavond hebben we direct al de eerste topper te pakken. Duitsland neemt het in eigen huis op tegen een vernieuwd Spanje. Twee Europese grootmachten die natuurlijk maar al te graag de eerste internationale wedstrijd sinds tijden weer willen winnen. Hoewel we een flink aantal nieuwe namen aan de start kunnen verwachten, is Duitsland tegen Spanje natuurlijk een topper van weleer.

Duitsland is favoriet bij de beste bookmakers, maar het verschil met Spanje is niet enorm. Voor een overwinning van Spanje in Duitsland krijg je 2.88. Als Duitsland in eigen huis wint van Spanje pak je hier 2.46 mee. Het kan natuurlijk ook nog gelijk worden. Het zal namelijk ongetwijfeld zoeken worden naar de vorm voor de internationals. Als het een gelijkspel wordt tussen Duitsland en Spanje krijg je hier 3.32 voor. Deze odds hebben we bij Wallacebet gevonden. Als je eerst wat meer informatie wilt lezen over deze goede bookmaker, lees dan onze Wallacebet review eens door. Hier vind je alle nuttige info over deze bookie.

Groep 3: Portugal – Kroatië en Zweden Frankrijk

Op zaterdag zien we twee topwedstrijden in de derde A Groep van de Nations League. Portugal speelt tegen Kroatië en op hetzelfde moment neemt Frankrijk het op tegen Zweden. Frankrijk en Portugal zijn beiden topfavoriet in deze groep maar we mogen toch ook Kroatië niet onderschatten. De bookmakers geven de Kroaten niet heel veel kans zaterdag, de odds voor winst van Kroatië staat nu op 4.30 tegenover 1.86 voor Portugal.

Ook Zweden lijkt weinig kans te maken tegen Frankrijk. Wedden op de Scandinaviërs geeft je bij Wallacebet 5 keer je inzet terug terwijl je voor de Fransen 1.79 krijgt. Een gelijkspel levert je hier 3.38 op. Denk jij dat zowel Frankrijk als Portugal hun eerste duel in de Nations League winnen?

Groep 2: België tegen Denemarken

Met België, Denemarken, Engeland en IJsland zien we vier interessante ploegen terug in deze groep. De wedstrijd waar de meeste aandacht naartoe gaat is die van de Rode Duivels. De Belgen zijn het aan hun stand verplicht deze wedstrijd te winnen en ook bij Wallacebet denken ze dat dit wel staat te gebeuren. Denemarken maakt volgens deze bookmaker niet veel kans en krijgt dan ook odds van 4.10. Voor België krijg je 1.83. Wij gaan er ook wel van uit dat België wint. Als het 0-2 wordt in Denemarken krijg je hier 9.40 voor.

Waar ook veel aandacht naartoe gaat momenteel is de Wallacebet bonus. Omdat wij exclusieve voorwaarden hebben kunnen regelen is het wedden bij deze bookmaker nu extra aantrekkelijk geworden. Je krijgt hier 100% tot € 120 en met de bonuscode SBOOKX6W speel je jouw bonus al vrij door hem zes keer met je stortingsbedrag rond te spelen.

wedden op nederland tegen Polen Nations League

© Wallacebet

Groep 1: Nederland – Polen

Op vrijdagavond kunnen we ons oranje shirt weer aantrekken en het Nederlands elftal aanmoedigen naar een nieuw succes in de Nations League. Met Italië, Bosnië en Polen in de groep zullen we een aantal mooie wedstrijden voorgeschoteld krijgen. We trappen af tegen Polen. Met interim-coach Dwight Lodeweges op de bank gaat Holland op zoek naar de eerste zege.  Zonder Ronald Koeman is Oranje toch ook “gewoon” favoriet tegen de Polen. Je krijgt 1.53 als je inzet op Oranje. Mocht het niet verder komen dan een gelijkspel in Polen dan krijg je hier al 4.10 voor. Het kan natuurlijk ook nog gebeuren dat Polen wint, in dat geval krijg je 6.30 keer je inleg terug! Wie denk jij dat er gaat winnen?