Tot € 200 met Praag – Sevilla en Inter – Frankfurt in de Europa League

andre
14.03.2019

Niet alles deze weken staat in het teken van de Champions League. Ook in de Europa League worden de terugwedstrijden van de achtste finales gespeeld. Zo onder meer de wedstrijden tussen Slavia Praag en Sevilla alsook Inter tegen Eintracht Frankfurt. Natuurlijk met interessante quoteringen en tot €200 met het welkomstaanbod van bookmaker BetFIRST. Inter en Frankfurt waren er niet in geslaagd om te scoren. En zowel Praag alsook Sevilla hadden elk twee doelpunten gescoord. Alles is dus nog mogelijk in deze achtste finales. Wed dus via een van de beste voetbal gokken sites op de achtste finales van de Europa League.

100% bonus tot € 200 bij BetFIRST

Indien je nog geen account bij de bookmaker hebt, wacht er op dit moment een attractief welkomstaanbod. Klik op onze button om naar de pagina van de bookmaker te gaan. Nu klik je op registreren en volg je de stappen om je account aan te maken. Zodra je account is voltooid is het mogelijk om een eerste keer geld te storten. Stort een bedrag van minstens € 10 in je account. Van de bookmaker ontvang je nu 100% van je stortingsbedrag als bonus.
Tot 200 euro voor je eerste storting bij bookmaker BetFIRST!
Echter moet je deze bonus eerst nog vrijspelen, voordat het bedrag kan worden gebruikt. De bookmaker geeft je 30 dagen tijd om aan de bonuscondities te voldoen. Binnen die 30 dagen moet je het storting- en ook het bonusbedrag elk 2 keer rondspelen. Heb je bijvoorbeeld € 100 gestort, dan moet je in totaal € 400 rondspelen. Er bestaat een minimale quotering van 1.40 om aan deze bonuscondities te voldoen. Nog meer details over het aanbod van de bookmaker vind je in onze BetFIRST review.

  • Ga via onze link naar de homepage van de bookmaker
  • Open je BetFIRST online weddenschappen account
  • Stort een eerste keer tenminste € 10 in je account
  • De bookmaker geeft je 100% van het bedrag als bonus
  • Voldoe binnen 30 dagen aan de bonuscondities

Quoteringen Praag – Sevilla en Inter – Frankfurt

Als een van de beste bookmakers zijn natuurlijk ook de odds bij BetFIRST een sterk punt. Ongeveer 180 verschillende weddenschappen wachten er op je voor Praag tegen Sevilla. Hier is Sevilla de favoriet met een quotering van 2.05. Wint thuisploeg Praag, dan ontvang je 3.55 keer je inzet. En voor een gelijkspel ligt de quotering zelfs bij 3.65.

Voor Inter – Frankfurt zijn er ongeveer 170 verschillende weddenschappen beschikbaar. In deze wedstrijd is de thuisploeg de favoriet. Zo zijn de odds voor winst op dit moment 2.25. Wint Frankfurt, dan bedraagt de quotering 3.30. Voor een gelijkspel ligt deze bij 3.35. Er is op dit moment ook een Lucky Boost beschikbaar. Indien in Inter-Frankfurt, Salzburg-Napoli en Kiev-Chelsea telkens meer dan 2.5 doelpunten worden gescoord. In dat geval bestaat er een quotering van 7.00. Wed dus nu bij bookmaker BetFIRST!

Over de auteur