PSV neemt het op tegen Go Ahead Eagles op donderdag

Jeroen van den Berg
23.12.2021

Koploper PSV is nog één overwinning verwijderd van de titel winterkampioen. Dan moeten ze op donderdagavond wel nog even Go Ahead Eagles aan de kant zetten. De odds bij deze wedstrijd lees je, net als de kansen van beide ploegen, in dit artikel.

Vijf keer je inzet als PSV wint van Go Ahead Eagles

Een blik op de ranglijst vertelt ons dat PSV zich niet zo heel veel zorgen hoeft te maken. Go Ahead Eagles won slechts een keer in de afgelopen vijf wedstrijden. De laatste drie wedstrijden in de Eredivisie wist Go Ahead niet te winnen en scoorde het slechts een keer. Daarom zal PSV ongetwijfeld de favoriet zijn als koploper.

Bij een favorietenstatus horen ook lagere odds, maar niets is minder waar. De Betcity bonus bij deze wedstrijd is dat je maar liefst vijf keer je inleg pakt voor winst van PSV. Dit geldt wel alleen voor nieuwe spelers. Toch zijn de odds ook voor reeds geregistreerde spelers nog verrassend goed. Iets verder kom je de quoteringen bij deze wedstrijd tegen. Het is bovendien je laatste kans om te wedden op de Eredivisie in 2021 en dat doe je natuurlijk met de beste odds.

Gaat PSV als koploper het jaar uit?

Twee weken geleden won PSV terwijl Ajax verloor van AZ. De spannende titelstrijd werd door deze uitslagen nog spannender en nu is PSV koploper van de Eredivisie in plaats van de Amsterdammers. Tegelijkertijd mag je Feyenoord ook niet vergeten. Feyenoord staat drie punten achter PSV, het verschillen tussen Ajax en de club uit Eindhoven is slechts een punt. PSV mag dus niet verslappen en kan het zich niet veroorloven om punten te verspelen.

Go Ahead Eagles doet het dit seizoen zeker niet onaardig en staat momenteel elfde. Toch dienen de Eagles wel op te letten op Groningen, WIllem II en Heracles die vrij dicht onder ze staat. Als Kowet omhoog kijkt zien ze NEC op een puntje afstand staan en is Heerenveen ook niet zo ver verwijderd. Toch lijkt het tegen PSV lastig te worden aangezien de Eindhovenaren de laatste 22 onderlinge wedstrijden wonnen. Komt daar dit keer naar jaren van nederlagen verandering in voor GO Ahead Eagles. Dat zie je op donderdag avond. Wij gaan alvast kijken naar de odds bij deze wedstrijd bij de beste bookmakers nederland.

PSV favoriet tegen Go Ahead in eigen huis

©Betcity – 22-12-2021- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij PSV – Go Ahead Eagles

Het is Betcity waar je de beste odds vindt bij PSV – Go Ahead Eagles. Je las net al dat je vijf keer je inzet krijgt als je als nieuwe speler inzet op een overwinning van PSV. Ook zonder deze promo is het wedden op deze wedstrijd interessant. PSV is natuurlijk favoriet en de 1.15 noteringen bewijzen dat wel. Voor een gelijkspel krijg je ook al negen keer je inzet. Winst van Go Ahead Eagles levert je maar liefst 18 keer je inzet op. Denk jij dat GO Ahead eindelijk eens wint in Eindhoven of wordt het PSV voor de 23e keer? Meld je nu aan bij Betcity via de link hieronder of lees eerst nog even de Betcity review.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.