Reload nu elke vrijdag met Bet22 en win!

andre
07.02.2019

Het is donderdag, en dat is goed nieuws. Niet enkel omdat de werkweek bijna voorbij is, maar ook voor je weddenschappen. Bij bookmaker 22Bet profiteer je namelijk elke vrijdag van een speciale reload bonus. Vrijdag wordt dus in elk geval een feest bij bookmaker 22Bet. En vandaag kom je alvast alles te weten, om morgen te kunnen profiteren. En natuurlijk presenteren we je ook nog even het welkomstaanbod van de bookmaker. Gaan we dus aan de slag!

Binnen 2 stappen naar je bonus:

  1. Plaats tenminste € 1 op vrijdag
  2. Ontvang een 40% reload bonus

Win vrijdag tot 50 euro met de reload bonus van bookmaker Bet22
Het maximum bedrag dat je kunt ontvangen bedraagt € 50. Plaats je bijvoorbeeld € 125, dan ontvang je het maximum bedrag. Dit is dus een heel leuk aanbod bij een van de beste bookmakers. Het bedrag moet binnen de 24 uur 3 keer tegen een quotering van tenminste 1.40 worden gespeeld. Plaats dus morgen je weddenschappen op het voetbal of de andere sporten bij bookmaker 22Bet en win!

Profiteer ook van je account bij 22Bet

Nog geen account bij deze bookmaker? Dan wachten er op dit moment tot € 100 bookmaker bonus op je. Je account aanmaken lukt binnen enkele minuten. Ga eerst naar de pagina van de online bookmaker. Volg gewoon enkele korte stappen tot het maximum bedrag van de bookmaker:

  1. Ga naar de site van de bookmaker
  2. Plaats een eerste online weddenschap
  3. Ontvang tot 100 euro van 22Bet

Wat ook nog belangrijk is – gebruik de exclusieve bonuscode. Bij het aanmaken van je account gebruik je de code SPORT122. Nu moet je een eerste weddenschap plaatsen met een inzet van minstens € 1. Het percentage van deze bonus bedraagt 100%. Met als maximum bedrag dus € 100. Belangrijk is ook, dat je eerst aan de bonuscondities moet voldoen, voordat de bonus kan worden uitbetaald. Speel het bedrag 5 keer met een quotering van tenminste 1.40. Bijvoorbeeld met de 22Bet App.

Mobiel wedden bij 22Bet

Terwijl we wachten op de beschikbaarheid van een applicatie voor iOS of Android is het alvast mogelijk, om via de mobiele site van de bookmaker te wedden. De bookmaker biedt je een van de meest omvattende aanboden voor sportweddenschappen. Je vindt er onder meer voor voetbalwedstrijden een fantastische keuze aan selecties. Vrijdag biedt je enkele leuke wedstrijden, zoals Valladolid – Villareal of Dijon – Marseille. Maak dus nu je account bij 22Bet aan en profiteer van je weddenschappen op vrijdag!

Over de auteur