Koploper Ajax op bezoek bij degradatiekandidaat RKC Waalwijk

Jeroen van den Berg
14.10.2019

De internationals zijn weer terug na een interlandweek waarin Oranje zich zo goed als zeker plaatste voor het EK. Ajax treft op zaterdag RKC Waalwijk dat net zoveel goals tegen heeft als dat Ajax er wist te scoren.

Ajax heeft hete adem van PSV in de nek

Het is spannend in de top 4 van de Eredivisie. Ajax en PSV zijn gedeeld koplopers en op slechts 3 punten staan AZ en Vitesse. Een misstap van één van deze ploegen kan direct zorgen voor verlies van een plaats en daarom moet elke wedstrijd gewonnen worden. Het wordt een drukke tijd voor Ajax want na de wedstrijd in Waalwijk komt Chelsea op bezoek in de Arena en gelijk de zondag erna staat de klassieker tegen Feijenoord op het programma. Ajax heeft dus een relatief makkelijke start tegen de nummer laatst van de Eredivisie maar zou wellicht toch krachten moeten sparen voor de twee opvolgende wedstrijden. PSV gaat op bezoek bij FC Utrecht dat 6e staat en de Eindhovenaren kunnen een lastige avond tegemoetzien. Voor Ajax dus zaak om een goede zakelijke overwinning te pakken en vertrouwen te tanken voor de Champions League en de klassieker.

RKC Waalwijk op 1 punt uit 9 wedstrijden

Het enige punt dat RKC wist te behalen dit seizoen was in de spectaculaire wedstrijd tegen FC Twente. Het werd in Enschede 3-4 waarbij het opvallende is dat er maar liefst 3 goals vielen na de 90e minuut. Het de enige reden tot feest in Waalwijk. In alle wedstrijden van RKC wist de tegenstander minimaal 2 keer te scoren. De bookmakers Nederland gaan er dan ook vanuit dat Ajax, de meest scorende ploeg van de Eredivisie geen moeite zal hebben met de ploeg uit Waalwijk. Je krijgt namelijk al 5 keer je inzet terug als er minder dan 3 wordt gescoord. Hieronder bespreken we meer odds voor deze wedstrijd. Deze quoteringen vind je terug bij 24Bettle wat overigens een ideal Bookmaker is. Bij deze bookie heb je dus geen creditcard nodig om te storten. Gewoon makkelijk en snel met Ideal

 

Quoteringen RKC Waalwijk tegen Ajax

© 24Bettle

De odds voor RKC Waalwijk – Ajax

Ajax is torenhoge favoriet voor deze wedstrijd in Waalwijk. De odds voor een Amsterdamse overwinning staan op 1.07 tegenover 25.00 voor een stunt van RKC. Een gelijkspel is ook zeer onwaarschijnlijk want deze odds staan op 12.00. Als je uitgaat dat Ajax niet makkelijk gaat scoren tegen RKC, iets wat tegen de verwachting is, kun je hier ook goede odds voor vinden. De beste odds voor RKC – Ajax hebben we gevonden bij 24Bettle waar ook de 24Bettle bonus klaar staat. Wat deze bonus inhoudt, lees je hieronder.

Wedden op de eredivisie en andere evenementen

Bij 24Bettle waar je vaak mooie promoties voorbij ziet komen zowel in de weekends als doordeweeks, staat er een hele lekkere 100% welkomstbonus voor je klaar als nieuwe speler. Als jij dus €100 stort komt er als bonus direct €100 bovenop! Je kan dus direct inzetten met €200. Om het bedrag volledig uit te laten keren dien je hem8 keer rond te spelen op odds van 1.80 minimaal. Een groot voordeel bij 24Bettle is dat je je bonus voortijdig kunt afkopen. Als je dus bij 5 keer rondspelen op een mooie winst staat, dien je een verzoek in en krijg je bijvoorbeeld 80% van deze winst direct uitgekeerd. (Dit is alleen een voorbeeld) Kijk snel bij 24Bettle om deze mooie bonus mee te pakken!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.