Sampdoria –  AC Milan wedden op maandag 16 augustus

Jeroen van den Berg
14.08.2021

Ook in de Serie A is het balletje weer gaan rollen. AC Milan neemt het op tegen Sampdoria met als doel om zich bij  de top van de Serie A te scharen. Gaat ze dat lukken op maandag 16 augustus?

Kan Sampdoria het de negende plek van vorig seizoen verbeteren?

Sampdoria was vorig seizoen de nummer negen van de Serie A en is dus zeker geen gemakkelijke tegenstander. Bovendien heeft Sampdoria zich flink versterkt met het oog op dit seizoen en die nieuwe spelers zullen dus ook laten zien wat ze waard zijn. De duurste aankoop van Sampdoria is Ernesto Torregrossa, die is overgekomen van Brescia. Daarbij is er met Roberto D’Aversa ook een kersverse coach aangetrokken. Kortom Sampdoria zal zich op alle mogelijke manieren willen bewijzen. Dat kan natuurlijk met een mooie overwinning op het grote AC Milan op speelronde 1 van de Serie A. We gaan zo kijken of die kans reëel is volgens de beste bookmakers. Laten we vooraf toch ook eens gaan kijken hoe AC Milan er na de zomerstop voor staat,

AC Milan mist veel spelers

Afgelopen zomer vertrokken er nogal wat speler naar andere clubs Gianluigi Donnarumma vertrok gratis naar PSG en Hakan Calhanoglu vertrok transfervrij naar aartsrivaal Inter Milan. Diego Laxalt is de duurst verkochte speler tot nu toe met 3,5 miljoen euro. Geen wereld bedrag natuurlijk. Zeker de transfervrije transfers van Donnarumma en Calhanoglu kwamen hard aan bij de Rossoneri. In totaal verlieten ruim 15 spelers Milanello zonder dat de clubkas echt gespekt werd.

Omdat er dus flink wat spelers vertrokken, moest er wel worden uitgegeven om de gaten in de selectie op te vangen. Zo werd Fikayo Tomori van Chelsea overgenomen  voor bijna 30 miljoen euro en vervangt Mike Maignan Donnarumma voor zo’n 13 miljoen. Ex Brescia speler Sandro Tonali is de derde versterking in de as van het veld. Er is dus een hoop uitgegeven bij Milan, maar echt grote namen blijven uit. Vorig jaar werd Milan tweede, gaat ze dat jaar opnieuw lukken? Of wordt het, zoals sommige fans vrezen, een jaar om snel te vergeten. Een goed begin is het halve werk, laten we daarom eens snel gaan kijken wat de bookmakers België verwachten van deze match tussen Sampdoria en AC Milan.

sampdoria ad milan wedden odds serie a

©Betfirst

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Op voorhand ging onze verwachting uit naar AC Milan, maar na het bekijken van de opstellingen, denken we toch ook dat Sampdoria zomaar eens een punt zou kunnen pakken. Bij Betfirst review zien we dat AC Milan favoriet is met 1.83 Sampdoria is daarmee natuurlijk underdog en staat op 4.85. Het gelijkspel dat we hierboven al even aanhaalden staat op 3.75. Het zal een spannende wedstrijd worden waarbij het echt nog maar de vraag is of Milan direct de drie punten pakt. Profiteer nu van deze goede odds via de onderstaande link.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.