Verhoogde odds voor EFL en Bundesliga bij Bet90

Gaston Dupont
18.12.2018

Bij Bet90 krijg je vaak de kans om te wedden op verhoogde odds en dat is ook nu het geval, want er zijn verhoogde odds voor Schalke, Bayern Munchen, Eintracht Frankfurt, Arsenal, Chelsea en Tottenham. Al deze ploegen komen in actie op 19 december, in de Bundesliga of in de EFL Cup. Bet90 heeft twee verschillende acties op poten gezet en wij nemen die hier onder de loep. Bovendien kan je genieten van een 100% tot € 100 bonus met een code SWP100.

Bet90 promo 100% tot €100

Klik hier op de button van bet90 en maak je account aan. Daarna kan je storten met de populaire opties zoals Visa, Mastercard, Skrill of Neteller. Als je hier de code SWP100 gebruikt, zal je de bonus Bet90 ontvangen. Je kan deze bonus laten uitbetalen zodra je vijf keer je bonus hebt ingezet en dit op minimum noteringen van 1.80. Dit alles binnen een tijdsbestek van 90 dagen. In vergelijking met andere Beste bookmakers is dit een heel goede bonus. Het enigste minpuntje is dat Belgen zich niet kunnen aanmelden bij Bet90. Als Nederlanders meer nieuws willen over Bet90, dan kunnen ze een kijkje nemen op onze Bet90 review.

Verhoogde odds bij Bet90
Odds Bet90

Bet90 Verhoogde odds

Er zijn twee verschillende acties waar je op kan wedden. Zo is er als eerste actie, de verhoogde odds voor de Bundesliga. Als Schalke, Bayern Munchen en Eintracht Frankfurt scoren, dan krijg je de notering van 1.80. Is er een mogelijk dat deze bet uitkomt? Ja, die is als Schalke scoort. Want Schalke 04 heeft slechts 16 doelpunten uit 15 wedstrijden, iets meer dan 1 per wedstrijd. Een geluk dat Schalke thuis speelt en dit tegen Bayer Leverkusen. Leverkusen incasseerde al 27 doelpunten op 15 duels.

De tweede actie is gericht op de EFL. Daarin dienen Chelsea, Arsenal en Tottenham te scoren voor een notering van 1.74 te krijgen. Deze drie ploegen scoren vlot in de Premier League en dit zal ook zo zijn in de EFL Cup. Chelsea speelt tegen Burton Albion, terwijl Arsenal Tottenham partij geeft. Die laatste onderlinge confrontatie eindigde op 4-2. Doelpunten genoeg! Waag daarom je kans bij Bet90 en de verhoogde odds en geniet terwijl van de Bet90 Bonus.