Free bets bij Spurs Chelsea

Gaston Dupont
24.11.2018

Met een topper in de Premier League tussen Tottenham Hotspur Chelsea is er al voldoende spanning, maar Mr Green neemt wat van de spanning weg. Want voor deze wedstrijd Spurs Chelsea is er bij Mr Green een Free Bet ter waarde van € 50 en dit voor nieuwe Nederlandse wedders. We leggen deze actie hieronder uit en kijken vooruit naar het duel Spurs Chelsea.

Tottenham Spurs : bet € 20 bet, krijg € 50 Free

Mr Green heeft speciaal voor dit duel een Mr Green bonus van 50 euro voor nieuwe Nederlandse wedders. Je hoeft enkel via de Mr Green button je account registreren en overgaan tot een storting. Dit kan via verschillende manieren, maar de populairste bij de Nederlanders is iDeal. Stort meer dan 20 euro want anders maak je geen aanspraak op deze bonus. Plaats nadien een eerste weddenschap en dit op minimale noteringen van 1.80. Ongeacht het resultaat van je bet, zal je tweemaal een FreeBet ontvangen en dit elk van 25 euro. Plaats deze twee Free Bets op een evenement naar keuze, met minimum 1.80 notering en dit binnen de zeven dagen na ontvangst van de Free Bets. Als je bet dan winnend is, ontvang je de winst zonder verdere voorwaarden op je account.

Vooruitblik Tottenham Hotspur Chelsea Tips

Mr Green Nederland heeft 2.85 als notering voor winst van Tottenham tegen Chelsea. Maar de thuisploeg heeft niet de beste quoteringen want BetFIRST heeft dit voor Chelsea in petto. Zij krijgen een notering van 2.61 als ze de winst kunnen meepakken, en een gelijkspel levert dan 3.45 op. In de stand is er weinig verschil tussen beide teams, Chelsea staat op drie met 28 punten en Tottenham volgt op 1 punt afstand. Waar Sarri wel mee kan uitpakken is dat zij nog geen enkele match hebben verloren in de Premier League. Kunnen zij dit verder doen tegen Tottenham? Plaats een bet van 20 euro en speel voor een totaal van 70 euro aan voetbal bets!