Revanche van Man City tegen Tottenham in de Premier League?

andre
18.04.2019

De sensatie was gisteren perfect – Tottenham door tegen Manchester City in de Champions League. En deze zaterdag gaat het duel al in de volgende ronde in de Premier League. Kan City door winst in deze wedstrijd een stap naar de titel zetten? Of verspeelt de ploeg van Pep Guardiola de kansen op de titel tegen een van de sterkste ploegen in Engeland? In elk geval laten je online weddenschappen je winnen. BetFIRST is een van de beste bookmakers Nederland en biedt je circa 150 selecties op deze wedstrijd. Met daarnaast ook nog een welkomstbonus tot €200!

Man City – Tottenham: Vorm van beide ploegen
Gisteren won City tegen Tottenham met 4-3, maar dat was niet genoeg voor de kwalificatie voor de halve finales. 2 keer Sterling, 1 keer Aguero en 1 keer Silva zorgden voor 4 doelpunten. Bij Tottenham zorgden 2 keer Son en 1 keer invaller Llorente voor de doelpunten. In het klassement van de Premier League is City tweede, voor Tottenham op de derde plaats. Daartussen zitten 16 punten. Maar City is maar 2 punten van de leider, Liverpool, verwijderd. Tottenham heeft dan weer Arsenal, Chelsea en Manchester United in de nek. De ploegen spelen dus voor niet minder dan de titel en een ticket voor het Europees voetbal. City zal het waarschijnlijk zonder Aguero en Claudio Bravo moeten doen. Bij Tottenham ontbreken met Kane, Alli en Dier zelfs 3 basisspelers. Gaan we dus door met de bonus van bookmaker BetFIRST – tot € 200 wachten er nu op je!

Stort een eerste keer bij BetFIRST en pak tot € 200 bonus

Voor alle nieuwe klanten is er een welkomstbonus van 100% bij de bookmaker te pakken. Indien je nog geen eerste storting bij de aanbieder hebt geplaatst, is het nu dus een goed moment. Daarvoor volg je gewoon onze link beneden naar de site van de bookmaker. Volg de stappen van BetFIRST en schrijf je online weddenschappen account in. Nu is het tijd voor je eerste storting. Stort een bedrag van € 10 of meer in je account. Daarvoor ontvang je nu een bookmaker bonus van 100% van je stortingsbedrag. Het maximum bedrag van de bonus ligt bij € 200, wat bijzonder attractief voor nieuwe klanten is. Voordat je de bonus kunt gebruiken, moeten storting en bonus elk 2 keer worden gespeeld. Binnen de 30 dagen moet je deze bedragen vrijspelen tegen een quotering van minstens 1.40. Maak dus nu je BetFIRST account aan en pak je bonus tot € 200.
Manchester City tegen Tottenham Hotspur quoteringen bij BetFIRST

Odds Man City – Tottenham in de Premier League

Met rond 150 beschikbare selecties zijn de weddenschappen op voetbal een sterk punt in onze BetFIRST review. Voor deze wedstrijd is Manchester City de uitgesproken favoriet met een quotering van 1.29 voor winst. Eindigt de match op een gelijkspel, dan liggen de odds bij 6.35. Winst van Tottenham levert je 10.50 keer je inzet op. Wed dus nu op City – Tottenham en de Premier League bij bookmaker BetFIRST!

Over de auteur