Promovendus FC Twente opent het seizoen in eigen huis tegen PSV

Geert Beukers
01.08.2019

Van de laatste plaats in de Eredivisie naar de eerste plek in de eerste divisie, dat was het verhaal van FC Twente. In de eerste wedstrijd terug in de hoogste divisie in Nederland mogen ze het opnemen tegen het team dat tot de laatste dag meestreed om de landstitel in PSV.  De tukkers zijn normaal gesproken een gewaagde tegenstander en het afgelopen seizoen hadden ze dan ook een ruime voorsprong van 11 punten op Sparta dat op de 2e plaats is geëindigd en jong PSV dat als 3e het seizoen eindigde.

Een kort Champions league avontuur schuift focus naar de eredivisie

PSV mocht Dinsdag een 3-2 overwinning verdedigen in en tegen Basel voor kwalificatie naar de Champions League groepsfase. In Basel was het al snel duidelijk dat het een moeilijke taak zou worden toen de Eindhovenaren in de 8e minuut met 1-0 achter stonden. Uiteindelijk hebben de Zwitsers genoeg gehad aan een 2-1 overwinning. De uitdoelpunten in Eindhoven beslisten uiteindelijk over de wedstrijd. In Eindhoven hoopten ze op kwalificatie en nu zal het team extra motivatie hebben om de fans te bewijzen dat ze prijzen kunnen winnen.

Geschiedenis tussen deze 2 ploegen

Deze teams hebben elkaar al talloze keren ontmoet en in de geschiedenis kunnen we ideeën vinden voor sportsbetting tips. 5 uit 7 van de meest recente ontmoetingen eindigden met meer dan 2.5 doelpunten in de reguliere speeltijd, En dit wanneer enkel 5 uit 6 doelpunten voor beide teams telden. FC Twente heeft in de laatste 15 wedstrijden tegen PSV tegendoelpunten gehad en PSV heeft al 10 wedstrijden op rij niet verloren tegen de tukkers. Aangezien de teams afgelopen seizoen niet in dezelfde divisie speelden is dat niet de meeste recente informatie. FC Twente heeft de laatste 6 wedstrijden niet verloren en 4 uit de 5 laatste wedstrijden eindigden onder 2.5 doelpunten. PSV heeft de laatste 4 wedstrijden de bal uit eigen net mogen vissen.

Quoteringen en tips voor deze Twente – PSV

Als favoriet heeft PSV een quotering van 1.37 om in Twente de eerste 3 punten te verdienen. Een gelijkspel tussen deze teams staat op een quotering van 4.85 . Voor een David VS Goliath verhaal kan je FC Twente backen voor 6.45. Meer dan 2.5 doelpunten heeft redelijk lage odds op 1.41, terwijl beide teams om te scoren ook maar 1.63 van de bookmakers krijgt. PSV met meer dan 2.5 doelpunt in de reguliere speeltijd is daarom onze tip met odds van 1.71. PSV en beide teams om te scoren krijgt de hoogste odds (hoger risico) met 2.42 bij de Nederlandse Bookmakers.

Quoteringen FC Twente tegen PSV Eindhoven

Pak ook nog een € 100 bonus!

Bij Svenbet kan je 100% tot € 100 op je eerst storting gratis wedden cadeau krijgen. Het is uiterst makkelijk om deze te krijgen, moest je toch nog extra informatie hebben dan kan je ook onze review over de Svenbet Bonus lezen. Registreren bij Svenbet kan via de link onderaan.