Eredivisie topper: Utrecht – Feyenoord met tot € 100

andre
30.03.2019

Naast Ajax tegen PSV biedt de Eredivisie ons deze week nog een tweede topper. Feyenoord tegen Utrecht is de wedstrijd tussen de nummer 3 en de nummer 6 in de stand. Maar 7 punten scheiden beide ploegen van elkaar. Utrecht heeft zelfs een betere periode achter de rug. Feyenoord won maar 1 keer in de laatste 5 wedstrijden. Daarnaast speelden ze 2 keer gelijk en verloren ze ook 2 wedstrijden. Daarentegen heeft Utrecht in de laatste 5 wedstrijden niet meer verloren. 3 keer winst en 2 keer gelijkspel spreken voor een ploeg in vorm. Ook tegen Feyenoord? Wie dan ook wint, bij Bet90 heb je met elk resultaat een kans om meer te winnen. Zowel voor Utrecht alsook Feyenoord zijn de quoteringen bijzonder hoog. Daarnaast wachten er ook tot € 100 op je bij de bookmaker.

Bet90 Eredivisie odds voor Feyenoord tegen Utrecht

Van de Bet90 review weet je al, dat de quoteringen van Bet90 een van vele sterke punten zijn. Thuisploeg Utrecht wordt online licht in het nadeel gezien. Zo is er een quotering van 3.00 voor winst van de outsider. Voor winst van Feyenoord ontvang je een quotering van 2.20, wat nog altijd hoog is. Een gelijkspel levert je odds van 3.65 op. Meer dan 130 verschillende weddenschappen zijn nu beschikbaar bij Bet90 op Utrecht – Feyenoord. Zo is er een quotering van 1.48 voor je inzet indien beide ploegen in deze wedstrijd scoren. Scoren ze niet allebei, dan zijn er odds van 2.45. Een gelijkspel zonder doelpunten levert je zelfs een quotering van 13.75 op.
Utrecht - Feyenoord en de Eredivisie met de odds van bookmaker Bet90

Bet 90 stortingsbonus: 50% tot € 100 voor de eerste storting

Indien je nog geen account bij een van de beste bookmakers Nederland hebt, wordt het tijd! Klik je beneden op onze link, dan beland je op de homepage van Bet90. Rechts in het menu bovenaan vind je de button ‘join now’, om je account te openen. Let er op dat je de bonuscode WSP 100 intikt, zodat je de beste stortingsbonus kunt ontvangen. Het stortingbedrag moet bij minstens € 10 liggen. Voor je storting ontvang je 50% tot € 100 van de bookmaker. Dit bedrag moet 1 keer worden gespeeld tegen een quotering van 1.80 of hoger.

  • Ga via onze link naar de homepage van Bet90
  • Open rechts boven je online wedden account
  • Gebruik de bonuscode WSP 100 bij het registreren
  • Stort een bedrag van € 10 of meer in je account
  • Ontvang 50% tot € 100 als bookmaker bonus

Nu moet je nog voldoen aan de bonuscondities van Bet90. De welkomstbonus zonder storting sport moet binnen de 90 dagen worden vrijgespeeld. Hiervoor moet je het bedrag 5 keer spelen. Dezelfde condities gelden overigens ook voor het stortingsbedrag. Nadat je storting en bonus telkens 5 keer hebt gespeeld, kun je de bonus laten uitbetalen. Veel plezier met Utrecht – Feyenoord en de Eredivisie bij Bet90 online!

Over de auteur