Geen risico dit WK: Geld terug bij wedden op Oranje

Jeroen van den Berg
16.11.2022

Livescore Bet zorgt er voor dat je dit WK kunt wedden op het Nederlands elftal zonder dat je hier risico bij loopt. Je krijgt namelijk je geld terug in de vorm van een free bet als je weddenschap niet uitkomt

Geld terug als free bet bij alle WK duels van Oranje

Gratis wedden op het WK is natuurlijk een geweldige optie voor veel Oranjefans. Bij Livescore Bet krijg je een gratis weddenschap als jouw bet op een wedstrijd van Oranje niet uitkomt. Eerst dien je een pre-match weddenschap te plaatsen op Senegal – Nederland met minimale odds van 2.00. Verlies je die weddenschap, dan ontvang je jouw geld terug als een free bet tot € 10,00. Verliezen is dus geen optie tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal met deze WK 2022 bonus van Livescore Bet.

De eerste wedstrijd is die tussen Nederland en Senegal en daarom zijn wedden tips Senegal – Nederland natuurlijk wel zo handig. Senegal mist haar meest belangrijke speler met Sadio Mané en Nederland hoort bij de bookmakers toch wel tot de underdogs om het WK te winnen. Wedden op een overwinning van Oranje op Senegal levert je 1.58 op en dat is gelijk een mooie odd om te pakken. Voor winst van Senegal krijg je zes keer je inzet en een gelijkspel geeft 3.70. Deze promotie maakt het wedden op deze wedstrijd wel heel interessant omdat je dus je geld terug krijgt als je weddenschap niet uitkomt.

Freebet bij LivescoreBet bij wedstrijden Oranje

© LiveScoreBet – screenshot van 16-11-2022

Voorwaarden bij deze Livescore Bet promotie

De verliezen is geen optie bonus van Live Score Bet is zowel beschikbaar voor nieuwe als reeds geregistreerde spelers. Na het plaatsen van je kwalificerende weddenschap krijg je een pop-up melding in je account. Na het afhandelen van je weddenschap hoef je alleen maar deze melding alleen te accepteren en vervolgens ontvang je de free bet binnen tien minuten.

Deze promotie is beschikbaar in Nederland van 24 jaar en ouder. Je dient minimaal € 1,00 in te zetten op odds van 2.00 of hoger om je te kwalificeren voor deze bonus. Je kunt de free bet uit de LiveScoreBet welkomstbonus niet combineren, maar je kunt ze wel afzonderlijk van elkaar gebruiken. Let ook wel even op dat je nog voor de wedstrijd van Oranje tegen Senegal inzet, want alleen dan kun je deze bonus nog pakken. Hoeveel je ook inzet, de free bet is beperkt tot € 10,00. Het wedden op Nederland WK 2022 wordt met deze bonus in ieder geval een stuk interessanter. Meld je daarom snel aan en pak gelijk beide bonussen.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.