Arsenal Chelsea Betting levert 2 x € 10 gratis op!

Peter Groen
24.01.2018

Vanavond wordt de return tussen Arsenal en Chelsea afgewerkt in de halve finale van de League Cup. Dit geeft Nederlanders tegelijkertijd de kans om zich aan te melden bij Mr Green en 2 x € 10 aan Free Bets te ontvangen! Hoe dit in zijn werk gaat, wat Mr Green jou te bieden heeft en een voorbeschouwing op dit duel vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik 2 x € 10 gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap op een quotering van 1.80 of hoger.
  • Ontvang, ongeacht resultaat, 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen.
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige 1.80(+) odd bets.
  • Alle winst uit je Free Bets is zonder verdere voorwaarden voor jou!

Nu bij Mr Green aanmelden

Wedden bij Mr Green loont!

Niet enkel bovenstaande Bookmaker Bonus is een aanmelding bij Mr Green waard. Ook profiteer je van goede quoteringen, een groot wedden aanbod en mooie promoties. Een van deze promoties is dat je bij een inzet van € 100 of meer per week op maandag telkens een € 10 Free Bet ontvangt. Het maakt hierbij niet uit op welke quoteringen hoogte je hebt ingezet! Mr Green is een grote en betrouwbare partij die bij de Beste Bookmakers Nederland behoort en een uitstekende Sportweddenschappen Sites is.

Arsenal Chelsea Voorbeschouwing

Voor zowel Arsenal als Chelsea is de landstitel nagenoeg onmogelijk waardoor ze zeer tevreden zullen zijn met het winnen van de League Cup. In de finale dient afgerekend te worden met Manchester City maar eerst staat dit laatste halve finale duel op het programma. Op Stamford Bridge werd het eerder 0-0 waardoor dit tweede duel nog alle kanten op kan. Ondanks het thuisvoordeel is Arsenal niet de favoriet met een 2.70 odd. Gelijkspel is 3.40 en winst Chelsea 2.55. Wij denken dat daarom de value bij Arsenal ligt. Wat denk jij? Zet in en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Mr Green!
Mr Green promotion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.