Arsenal Chelsea Betting levert 2 x € 25 gratis op!

Peter Groen
19.01.2019

Vandaag staat de wedstrijd Arsenal vs Chelsea op het programma. Dit geeft Nederlanders tegelijkertijd de kans om zich aan te melden bij Mr Green en 2 x € 25 aan Free Bets te ontvangen! Hoe dit in zijn werk gaat, wat Mr Green jou te bieden heeft en een voorbeschouwing op dit duel vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik 2 x € 25 gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap op een quotering van 1.80 of hoger.
  • Ontvang, ongeacht resultaat, 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen.
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige 1.80(+) odd bets.
  • Alle winst uit je Free Bets is zonder verdere voorwaarden voor jou!

Wedden bij Mr Green loont!

Niet enkel bovenstaande Bookmaker Bonus is een aanmelding bij Mr Green waard. Ook profiteer je van goede quoteringen, een groot wedden aanbod en mooie promoties. Een van deze promoties is dat je op de Australian Open een Free Bet van 20 euro krijgt als een extra verzekering! Mr Green is een grote en betrouwbare partij die bij de Beste Bookmakers Nederland behoort en een uitstekende Sportweddenschappen Sites is.

Tips Arsenal Chelsea Voorbeschouwing

Voor zowel Arsenal als Chelsea is de landstitel nagenoeg onmogelijk waardoor ze zeer tevreden zullen zijn met het behalen van een Champions League ticket. Chelsea staat vierde met 47 punten, gevolgd door Arsenal met 41 punten. Arsenal moet winnen om de kloof te verkleinen en dichter te komen bij de begeerde Champions League tickets. Toch staat dit duel altijd garant voor spektakel. Beide ploegen scoren gemiddeld twee goals per duel. Opvallend is wel het grote aantal tegengoals dat Arsenal dit seizoen al moest incasseren: 32 stuks ivm 17 voor Chelsea. Hierdoor is Arsenal, ondanks het thuisvoordeel, niet de favoriet met een 3.05 odd. Gelijkspel is 3.55 en winst Chelsea 2.32.

Arsenal heeft thuis nog maar een keer verloren en tweemaal gelijk gespeeld. Chelsea verloor op bezoek nog maar twee keer, dus deze wedstrijd kan alle kanten op. Wij denken dat daarom de meeste value bij Arsenal ligt. Wat denk jij? Kan Arsenal deze wedstrijd winnen en zo dichter bij Chelsea sluipen? Zet in en win!

Op onderstaande afbeelding vind je de odds bij Mr Green!
Wedden Arsenal Chelsea

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *