Gokken op Belgie Cyprus – Speel € 100 zonder risico!

Peter Groen
09.10.2017

Belgie trapt dinsdagavond om 20.45u voor haar laatste kwalificatieduel voor het WK in Rusland. De Belgen zijn reeds geplaatst en krijgen het uitgeschakelde Cyprus op bezoek. Men wil het publiek nog graag vermaken en zal voor veel doelpunten gaan. Daar waar Belgie voor veel doelpunten zal gaan kunnen Nederlanders en Belgen voor veel winst gaan. Bij bookmaker BetFIRST kun je namelijk als nieuwe klant € 100 inzetten zonder enig risico! Wij lichten toe hoe.

Hoe wed ik € 100 risicovrij?

  • Klik nu op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort met iDeal, Mr Cash, Visa, Master, Neteller, Skrill, PayPal, PaySafe.
  • Plaats een eerste bet op een evenement en quoteringen naar eigen keuze.
  • Gewonnen? Je inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en krijg inzet tot € 100 terug!
  • Speel cashback bedrag 1x op een odd van 1.20(+) of hoger en betaal uit.

Nu bij BetFIRST aanmelden

BetFIRST – Prima bookmaker

Met bovenstaande actie kun je een eerste weddenschap spelen, het resultaat afwachten en bij winst uitbetalen. Bij een verliezende weddenschap krijg je je inzet terug en kun je na het 1x inzetten van dit bedrag ook overgaan tot een uitbetaling. Ook kun je ervoor kiezen om verder te spelen. Ook dit loont zich. Als we Bookmakers Vergelijken behoort BetFIRST tot de beste Bet Sites Nederland. Ook voor Belgen is BetFIRST een van de Beste Bookmakers. Zeker nu je kunt storten met Bancontact en kunt Wedden met iDeal.

Belgie Cyprus Quoteringen

De Rode Duivels hebben zich reeds geplaatst maar willen de kwalificatiereeks natuurlijk goed afsluiten. De quoteringen spreken voor zich, winst Belgie 1.08, gelijkspel 10.25 en winst Cyprus 28.00. Belgie wil graag het record behalen voor meest scorende ploeg in de WK kwalificatiereeks. Daarom kan een inzet op een hoog aantal doelpunten interessant zijn. De quotering voor meer dan 5 goals is bijvoorbeeld 4.40 en meer dan 6 doelpunten 7.75. Ideaal om je € 100 risicovrije inzet op in te zetten. Wat verwacht jij? Zet in bij BetFIRST en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Bonus BB

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *