AZ – Willem II: Krijg tot € 100 extra bij Bet90!

andre
26.02.2019

Met AZ tegen Willem II gaan we door naar de halve finales van de KNVB beker. AZ speelde 2-0 tegen Vitesse voor de kwalificatie voor de halve finale. Bij Willem II was het nipt met een 3-2 tegen Twente Enschede. De vraag blijft welke ploeg zich kan kwalificeren voor de finale van de beker. Natuurlijk profiteer je ook van je weddenschappen bij bookmaker Bet90. Onder meer met wedden met IDeal, maar ook via andere stortingsmethodes. Daar wachten er tot € 100 welkomstbonus op je. Deze uitstekende mogelijkheid, van je weddenschappen te profiteren, presenteren we je in dit artikel.
Win 50 percent bonus tot een maximum bedrag van 100 euro bij Bet90

Bet90 biedt je tot € 100 welkomstbonus

Nog geen klant bij de bookmaker? Op dit moment wachten er tot € 100 als welkomstbonus op je. Hierbij gaat het om een stortingsbonus met een percentage van 50%. Volg onze link naar de site van de bookmaker. Volg het registratieproces en maak je online weddenschappen account aan. Net als bij andere online wedden sites duurt dit maar enkele minuten. Hierna heb je de mogelijkheid, een eerste keer geld te storten. Kies voor iDeal of een van de andere beschikbare methodes. Stort je bijvoorbeeld € 100, dan ontvang je € 50 als bonus. Indien je €200 stort, dan ontvang je het maximum bedrag van €100 als Bet90 bonus.

Hier nog een keer de stappen naar je bonus:

  • Volg onze link naar de pagina van de bookmaker
  • Open je account en plaats een eerste storting
  • Gebruik de bonuscode SWP100 in het bonusveld
  • Ontvang 100% van dit bedrag als Bet90 bonus
  • Voldoe aan de bonuscondities voor de uitbetaling

Voordat de bonus kan worden uitbetaald, moet je het stortingsbedrag 6 keer rondspelen. Ook het bonusbedrag moet worden vrijgespeeld. Zet het 5 keer in op sportweddenschappen met een quotering van 1.80 of meer. Bookmaker Bet90 geeft je 90 dagen tijd om de bonus vrij te spelen. Dit is een relatief lange tijd om deze bonuscondities te realiseren. Voor alle details over de bookmaker, de bonus en promoties kun je ook terecht in ons Bet90 review. Lees dus eerst de informatie door voordat je een account aanmaakt en online stort.

De vorm van AZ en Willem II

In februari speelde AZ 5-0 tegen Emmen, 3-0 tegen Breda en 3-0 tegen Venlo. Vooral offensief was er veel spektakel – maar de wedstrijd tegen Willem II vorige week ging met 1-2 verloren. Willem II verloor twee keer van Venlo en Vitesse, maar won dan de wedstrijd tegen AZ met 2-1. Wij verwachten alvast een spannende wedstrijd. Veel succes met je stortingen bij bookmaker Bet90!

Over de auteur