Wint Van de Poel opnieuw de Brabantse Pijl?

Jeroen van den Berg
07.10.2020

Mathieu van der Poel heeft maar een doel, de Brabantse Pijl winnen. Is Van der Poel de topfavoriet na een succesvolle Binckbank tour en de zesde plek in Luik-Bastenaken-Luik?

Wie zijn de topfavorieten voor de Brabantse Pijl?

Buiten Mathieu van der Poel zijn er ook nog andere namen die een gooi naar de ritwinst zullen doen. Van Der Poel zelf is natuurlijk bewust dat hij als topfavoriet naar voren is geschoven en zal er dan ook alles aan doen om zijn favorietenrol te vervullen. Met minder dan een overwinning zal de Nederlander geen genoegen nemen. Herinner je je de spectaculaire strijd nog tussen Van der Poel en Alaphilippe vorig jaar? De kans is heel groot dat we een herhaling gaan zien van de 2019 editie.

Niet alleen de Nederlander bewijst dit jaar namelijk in topvorm te zijn. Alaphilippe werd wereldkampioen en is volgens de bookmakers zeker ook een van de kanshebbers. Als je gaat voor een Nederlandse overwinning met Van der Poel zie je op de Unibet app 2.30 terug. Als MVDP zich in de top 3 rijdt krijg je hier 1.50 voor. Alaphilippe volgt met 6.00 voor winst tegenover 2.0 voor een uitslag in de top 3. Achter de wereldkampioen zien we Sonny Colbrelli terug op de derde plek. Voor deze rappe Italiaan krijg je 7.00 keer je inzet terug.

Wedden op de Brabantse Pijl

© Unibet

Andere kanshebbers en winnaars uit het verleden

Met het bespreken van de top drie favorieten zijn weer nog niet. Er zijn nog meer kanshebbers. Laten we er nog een paar benoemen en ook gelijk kijken naar winnaars van eerdere edities. We proberen hem niet al te vaak te noemen, maar daar is hij weer: Mathieu van der Poel won natuurlijk in 2019. De zojuist benoemde Italiaan Sonny Colbrelli won de Brabantse Pijl in 2017 en in 2018 was het Tim Wellens die de eindzege naar zich toe trok. Diezelfde Wellens doet dit jaar ook mee. Als je verwacht dat de Belg een gooi naar een podiumplek kan doen krijg je hier zes keer je inleg. Een overwinning wordt vrijwel uitgesloten bij de bookmakers van Unibet. Je krijgt namelijk 21 keer je inzet terug als je op Wellens inzet.

Wedden bij Unibet op de Brabantse Pijl

De odds zijn goed en er zijn voldoende wedmogelijkheden bij het wielrennen. Zo maar twee redenen om voor deze bookmaker te kiezen. Ook het Unibet contact verloopt zeer vlekkeloos via de klantenservice op zowel de app als de reguliere website. Buiten de Brabantse Pijl zijn er letterlijk honderden weddenschappen op de Giro en ook voor Gent Wevelgem kun je nu al mooie weddenschappen vinden. We raden je dus snel aan om nog in te zetten op de Brabantse keuze bij Unibet en gelijk alvast te kijken naar de overige wielerweddenschappen.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.