Club Brugge voor de laatste keer in de Champions League tegen Real Madrid

Jeroen van den Berg
11.12.2019

Overwintering in de Champions League zit er niet in voor Brugge, dat nu Real Madrid op bezoek krijgt. Het ziet er naar uit dat we Brugge na de winterstop terug zien in de Europa League. Wat kan Brugge nog doen tegen Real Madrid?

Reist Real Madrid af met B-selectie?

Met negen onverslagen wedstrijden in alle competities is Real Madrid al zeker dat het in de Champions League speelt volgend jaar. Nu de strijd om de kampioensstrijd ook is losgeslagen – Barca en Real Madrid delen namelijk de koppositie – lijkt het erop dat Real wel eens met een afgezwakte selectie kan beginnen tegen Brugge. De Madrilenen hebben namelijk nogal wat geblesseerde spelers en zullen dus niet te veel risico willen nemen. Betekent dit dat de kansen voor een Belgische overwinning groeien? We gaan de odds zo bekijken bij de beste bookmakers. Eerst bespreken we natuurlijk de thuisploeg even.

Club Brugge gaat uit van Europa League

Ervan uitgaande dat PSG zal winnen van Galatasaray, rekent Brugge op een voortzetting in de Europa League. De vorige wedstrijd tegen Real werd een gelijkspel en dus ziet Blauw-Zwart een kans om ook thuis een goed resultaat te halen. Als Brugge een goed resultaat weet te pakken, gaat het comfortabel richting de Europa League. Mocht PSG het lastig krijgen tegen Galatasaray en Real Madrid komt vroeg op voorsprong, dan ziet het er toch wat somberder uit voor Brugge en dan weet het dat het aan de bak moet. Brugge moet Diatta en Clinton Mata missen vanwege de rode kaarten in de vorige wedstrijd en ook Mitrovic is er niet bij tegen Madrid. Hoeveel invloed heeft dit op de wedstrijd? We hebben de odds van de voetbal gokken sites voor je vergeleken en geven hieronder de beste odds weer.

 

odds voor club brugge-real madrid

© Unibet

De odds voor Club Brugge – Real Madrid

We zien bij Unibet dat Real Madrid favoriet is. De odds voor een Madrileense overwinning staan op 2.25 terwijl Brugge op 3.15 staat. Een overwinning geeft nu 3.80. Real is dus ongeacht het feit dat ze al gekwalificeerd zijn, dé kanshebber voor de overwinning. Voordat je direct bij Unibet wilt gaan inzetten zal je misschien onze Unibet review willen lezen. Ook hebben we ook nog een mooie bonus voor je bij deze wedstrijd die we graag aan je voorschotelen.

Unibet met winst verdubbeling op je eerste twee bets

Als je nu bij Unibet € 5 of meer stort, krijg je een 100% winst verdubbeling tot € 50 op je eerste pre-match weddenschap. Op live weddenschappen is deze 100% winst verdubbeling tot € 25. Als je van deze mooie bonus gebruik wilt maken, klik dan op de onderstaande link om je direct aan te melden.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.