Het ruime aanbod aan Dota 2 bets van deze week!

Jeroen van den Berg
14.04.2020

Er is de aankomende dagen veel Dota 2 actie te vinden. We zullen de grootste en belangrijkste toernooien en wedstrijden bespreken en daar hoort natuurlijk een mooie bonus bij!

De toernooien van deze week

Vanwege de enorme populariteit van Dota 2 over de wereld worden er een flink aantal pro toernooien gespeeld. Op deze teams spelen teams niet alleen voor de eer. De prijzen lopen soms wel in de miljoenen euro’s. Dat bewijst natuurlijk dat we dit spel en de bijbehorende toernooien serieus moeten nemen. Gelukkig doen de online bookmakers dat ook en kun je nu naar hartenlust esports wedden.

Je kunt tegenwoordig inzetten op een hoop Dota 2 wedstrijden en toernooien. Bij Speedybet zien we deze week maar liefst drie verschillende toernooien terug. Er is voor elke regio vrijwel een ander pro toernooi. Inzetten bij deze bookmaker doe je met een mooie bonus. Als je eerst meer wilt weten over Speedybet lees dan onze Speedybet review eens door.

BTS Pro Series

De BTS Pro Series is een groot online toernooi dat is opgedeeld in de regio’s. De beste teams van Zuidoost-Azië nemen het tegen elkaar op in een eigen competitie en hetzelfde geld voor de beste teams uit Noord- en Zuid-Amerika. Tussen 10 en 22 april vinden de groepsronden plaats waarna de play-off plaats zullen vinden tussen 23 en 26 april. Voor beide continenten is de eerste prijs vastgesteld op 21.000 dollar.

ESL One

Met een eerste prijs van maar liefst 60.000 dollar en een totale prijzenpot van 200.000 dollar is het ESL One Los Angeles online toernooi één van de grootste online toernooien van dit moment. Deze spannende competitie waarin iedereen het tegen elkaar opneemt komt ten einde op 19 april. In de apotheose van het toernooi valt er nog een hoop te winnen en te verliezen en de teams zullen ongetwijfeld hun vizier op die lekkere prijs van 60.000 dollar hebben gericht.

 

Dota 2 wedden op esports Team Liquid Natus Vincere

©Speedybet

Het meest besproken duel staat gepland voor aankomende donderdag als Team Liquid het opneemt tegen Natus Vincere waarbij laatstgenoemde de favoriet is. De odds voor een overwinning van Team Liquid staan op 2.35 tegenover 1.60 voor winst van Natus Vincere.

De bookmaker bonus bij esports wedden

Wedden op Dota 2 doe je natuurlijk alleen met een lekkere bonus waarbij je  100% van je gestorte bedrag tot € 200 als krijgt.  De maximale bonus behaal je door € 200 te storten. Als je dit doet, kan je gelijk beginnen te spelen met  €400. Storten doe je heel veilig en vertrouwd met Trustly.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.