Crisis bij Ajax, verspelen de Amsterdammers de titel in Heerenveen?

Jeroen van den Berg
06.03.2020

In één week tijd verspilde Ajax de kansen op zowel de Europa League als de KNVB Beker. Bovendien kwam AZ op gelijke hoogte in de strijd om het kampioenschap? Wat is er aan de hand bij Ajax?

Na PSV en Feyenoord nu ook crisis bij Ajax

Eerder dit seizoen leek Ajax de lachende derde toen zowel Feyenoord als PSV in een crisis belandden en niet meer wisten te winnen. De rollen lijken omgekeerd. Wat Ajax ook probeert, et lijkt niet meer te lukken. Vorige week werd er nog gewonnen van Getafe maar de 2-1 overwinning was niet voldoende om de volgende ronde te behalen. Afgelopen zondag was AZ tegen Ajax een klasse beter en kwamen de teams op gelijke hoogte. Op woensdagavonden had Ajax de kans om de slechte periode achter zich te laten. Een mooie bekeroverwinning tegen FC Utrecht zou betekenen dat Ajax zou doorgaan naar de finale van de beker. In Utrecht kwam Ajax echter in de eerste helft op achterstand. Een penalty in de 65e minuut zorgde ervoor dat ook deze wedstrijd met 2-0 verloren ging. Verspilt Ajax alle prijzen in ruim een week tijd of kan het op bezoek in Friesland toch winnen? We bespreken de odds van de bookmakers Nederland 2020 nadat we Heerenveen besproken hebben. Ook gaan we gelijk over de Interwetten bonus.

 

Heerenveen op zoek naar linker rijtje

Waar het bij Ajax de laatste weken volledig lijkt mis te gaan, heeft Heerenveen een redelijk seizoen zonder grote diepe dalen of pieken. Wat opvalt bij Heerenveen is dat er in de wedstrijden veel gescoord wordt, zowel voor als tegen. Heerenveen staat nu po de tiende plek in de Eredivisie en strijdt met Heracles om de negende plek. Ook Sparta dat op de elfde plaats staat heeft evenveel punten. Als Heerenveen hogerop kijkt zien ze ook Groningen nog binnen handbereik, het verschil met de Groningers is namelijk 2 punten. De Friezen hebben dus nog wel kans om hogerop te komen in de Eredivisie maar daarvoor is een overwinning tegen Ajax wel noodzakelijk. Gaat het de Friezen lukken tegen het in crisis verkerende Ajax? Heerenveen moet het doen zonder Jan Ras en Warner Hahn. Topscore Chidere Ejuke en Jens Odgaard zijn de gevaarlijke mannen bij Heerenveen met respectievelijk 9 en 7 goals. Maken zij het Ajax lastig?

 

Odds bij Heerenveen Ajax

©Interwetten

De odds bij Heerenveen – Ajax

Bij Interwetten gaan we op zoek naar de favoriet voor deze wedstrijd. Het is de wedstrijd tussen de koploper en de nummer tien van de Eredivisie. Maar Ajax is momenteel zichzelf niet en verspeelt nogal veel punten de laatste weken. We pakken de odds erbij om duidelijkheid te scheppen over wie de favoriet is.  Ondanks de slechte resultaten is Ajax volgens Interwetten nog steeds de favoriet voor deze match. Je krijgt nu namelijk 1.53 keer je inleg als je inzet op een voerwinning van Ajax. Inzetten op Heerenveen geeft je 4.95 keer je inleg terug. Aan een gelijkspel hebben beide ploegen helemaal niets. Hier krijg je 4.40 voor. We hebben dus ook nog een mooie sport bonus voor je klaar staan. Als je eerst meer wilt weten over deze bookmaker, lees dan onze Interwetten review.

De geweldige bonus van Interwetten

De Interwetten bonus is een 100% stortingsbonus die je in vijf stappen kunt vrijspelen. De rondspeelvoorwaarde is vijf keer op odds hoger dan 1.70. Een groot voordeel van deze bonus is dat je hem stap voor stap kunt vrijspelen. Als je bijvoorbeeld €100 euro stort en die 5 keer rond speelt, heb je €100 extra vrijgespeeld. Als je dit bedrag 2 keer rond speelt betekent dit dat jouw bonus €40 is. Voor elke keer rond spelen krijg je dus 20% van je bonus. Hieronder pak je gelijk deze mooie bonus mee!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.