De laatste Premier League wedstrijd van het seizoen: Newcastle United- Liverpool

Jeroen van den Berg
23.07.2020

Het Premier League seizoen zit er bijna op. We kunnen nog één keer genieten van Liverpool dat het in Newcastle opneemt tegen Newcastle United., de nummer 13. Wint Liverpool de laatste van het seizoen?

Spelen de clubs nog ergens voor?

Liverpool is natuurlijk al een paar weken kampioen en mocht afgelopen woensdag dan toch eindelijk de cup pakken. Na de wedstrijd tegen Chelsea was het Jordan Henderson die de grote beker de lucht in mocht hijsen. Sir Kenny Dalglish deelde de medailles uit en als we de geruchten mogelijk geloven keerden de laatste feestvierders pas rond zes uur ’s ochtends huiswaarts. Het seizoen zit er nog niet op en het is dan ook de vraag hoeveel invloed het feestgeweld heeft op de ploeg van Jurgen Klopp. Kunnen ze nog zich nog één klaarmaken en de laatste wedstrijd van dit seizoen winnen?

Newcastle United kan op het gemak het seizoen uitspelen. al zal er toch ook gehoopt worden op een overwinning. Newcastle verloor namelijk punten de laatste vier wedstrijden. Hoewel er thuis tegen West Ham nog gelijk werd gespeeld werd er achtereenvolgens verloren van Manchester City, Watford en Tottenham. Newcastle weet dat ze volgend jaar gewoon in de Premier League uitkomen dus het kan zomaar zijn dat er bij het bepalen van de wedstrijdselectie al gekeken wordt naar volgend seizoen.

Van de bookmakers België hebben we Bwin uitgepikt om de odds bij deze wedstrijd te geven. Bwin is een bookmaker dat enkel actief is op de Belgische markt. Als Nederlander raden we je aan om een bookmaker uit te zoeken met goede odds en mooie bonus. Deze kun je vinden in ons bookmakers Nederland overzicht.

 

de odds bij Newcastle United tegen Liverpool

©Bwin

Wedden met de beste odds op Newcastle – Liverpool

Op de Bwin app hebben we dus goede odds gevonden bij deze wedstrijd. Zoals je waarschijnlijk al verwacht is Liverpool de grote favoriet om de overwinning te pakken. Als je inzet op Liverpool krijg je 1.35. Een gelijkspel tussen beide teams staat bij Bwin nu op 5.00. Als de mannen van Liverpool tot laat in de nacht hebben doorgehaald zal een gelijkspel zeker niet onmogelijk zijn. Mocht je nu denken dat Newcastle Liverpool gaat verslaan dan word je beloond met 9 keer je inzet.

 

Als je uitgaat dat Liverpool punten verspeeld tegen Newcastle an zijn de odds erg hoog. Realistischer is het natuurlijk om ervan uit te gaan dat Liverpool wint. Het is natuurlijk niet voor niets dat Liverpool met een straatlengte kampioen is geworden. Wil je meer informatie over de bookmaker van dienst, Bwin, lees dan onze Bwin ervaringen eens.  Bwin is één van de meest bekende bookmakers in België en ook zeker één van onze favorieten.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.