Wedden op Ajax – PAOK Champions League kwalificatie return

Geert Beukers
13.08.2019

De eerste wedstrijd leek een stuk makkelijker dan het uiteindelijk was. In de return heeft Ajax 2 uitdoelpunten in het voordeel, maar dat wilt niet zeggen dat kwalificatie zeker is. 2-2 was de eindstand en een gelijkspel zou voldoende kunnen zijn in eigen huis. De Amsterdammers gaan bij verlies of bij een gelijkspel met 2-2 of een hogere uitslag nog steeds niet door. Als je op bezoek 2 doelpunten maakt lijkt dat redelijk makkelijk, maar hoe vaak hebben we geen late verrassing gehad?

Eredivisie niet hetzelfde als de Champions League

De godenzonen waren de grote publiekslievelingen afgelopen jaar in Europa. De prestaties waren geweldig, maar een team als FC Emmen is geen Griekse kampioen. Waarschijnlijk zullen ze dat ook nooit worden met het huidige team en prestaties. Ajax was afgelopen weekend goed op dreef met maar liefst 5 doelpunten. Dat maakte de uitslag in eigen huis 5-0. Is dat een goede voorbereiding op de doordeweekse wedstrijd? Natuurlijk is dat een geweldige voorbereiding, zeker ook voor de eigen fans. Of hetzelfde spel herhaald kan worden moeten we nog eventjes afwachten. Hieronder kijken we naar wat de beste bookmakers zeggen over deze partij.

Bookmakers zien Ajax al in de volgende ronde spelen

Niet letterlijk natuurlijk, maar de quoteringen liegen er niet om. Ajax Amsterdam kan gebacked worden als winnaar in de reguliere speeltijd tegen niets meer dan 1.32. Daar worden we niet heel erg enthousiast van, maar aan de hand van de statistieken van de sportsbooks is dit een zekerheidje. Als PAOK in de Arena weer een gelijkspel eruit kan slepen krijgen backers 5.50 voor elke Euro die wordt ingezet. Wanneer de Grieken de Amsterdammers kunnen verslaan in eigen huis worden deze underdog betters 9 Euro uitbetaald voor elke Euro die hierop wordt ingezet. bij de betting sites Nederland.

Wedden op Ajax - PAOK quotes CL kwalificatie

Eerste helft doelpunten nog steeds in het voordeel van PAOK

Ajax mag dan wel 5-0 hebben gewonnen van het weekend. Er stond maar 1 doelpunt op het scorebord tegen het einde van de eerste helft. De Grieken daarentegen hebben in 7 van de laatste 8 wedstrijden in de eerste helft gescoord. Zo’n gebeurtenis zou de wedstrijd goed wakker kunnen schudden, aangezien PAOK uitdoelpunten nodig heeft om door te gaan. Ajax moet daarop reageren en zal over de gedurende tijdsduur van de wedstrijd, naar alle waarschijnlijkheid, aan het langste eind trekken. Ajax om de wedstrijd te winnen met beide teams om te scoren is daarom aantrekkelijk met een redelijke hoge quotering van 2.60.

€120 cadeau bij 24Bettle

Dankzij onze exclusieve deal krijg je bij 24Bettle een speciale € 120 bonus bij je eerste storting! Als je even onze 24Bettle Review leest dan zie je dat de voorwaarden voor die bonus heel goed zijn. Enkel een inzet van 5 keer storting en bonus bedrag is vereist om deze uit te kunnen cashen. Ga dus wedden op Ajax – PAOK met deze geweldige bonus!