Het Premier League programma op zondag

Erik de Kort
16.10.2020

Om het weekend eens goed af te sluiten staan er op zondag een aantal prachtige wedstrijden voor je klaar zoals Spurs en Westham Deze en andere wedstrijden bespreken we hieronder.

Sheffield United – Fulham

Om er lekker in te komen zien we Sheffield het opnemen tegen Fulham. Beide teams moeten hun eerste punt van dit seizoen nog pakken en hebben dus alle vier de wedstrijden verloren. Door een minder doelsaldo staat Fulham nu laatste. Met name het tegengoals is flink meer dan dat van Sheffield.

Bij Sheffield lijkt het probleem juist in de aanval te zitten. In vier wedstrijden wisten The Blades slechts een keer te scoren. De bookmakers Nederland 2020 zien het thuisspelende Sheffield als favoriet met 2.10 voor een overwinning. Als je inzet op Fulham krijg je 3.85. Een gelijkspel is natuurlijk ook mogelijk. Dit staat bij Unibet op 3.40.

 

Sheffield United tegen Fulham

© Unibet

 

Wint Crystal Palace van Brighton in eigen huis?

Van de rode lantaarndragers komen we nu bij de middenmoot. Crystal Palace staat twaalfde en kan goed omhoog klimmen als ze winnen van Brighton. De eerste twee wedstrijden gingen gewonnen maar Crystal Palace kon de goede vorm niet voortzetten. Nu twee nederlagen later is het nu aan de Eagles om Brighton te verslaan. Brighton staat 15e en wist slechts één wedstrijd te winnen. Begin oktober was Everton met 4-2 te sterk en een week eerder was Manchester United Brighton tweemaal de baas. Om niet nog verder af te zakken zijn punten nodig.

De bookies hebben voorlopig nog geen enkel idee wie de betere ploeg is. De odds voor een overwinning van Crystal Palace staan net zo hoog als dat je krijgt voor Brighton. Als jij op één van deze ploegen wilt inzetten raden we je aan zo snel mogelijk naar het Unibet aanmelden scherm te gaan en in te zetten op deze wedstrijd. Dit is het moment om van die goede odds gebruik te maken.

 

Wint Spurs van Westham?

© Unibet

Tottenham – West Ham United

Zowel Tottenham als West Ham zullen proberen hun recente goede vorm terug te vinden na de interland break. West Ham zag er problematisch uit na het verlies van hun eerste twee wedstrijden van het seizoen, maar revancheerde zich met geweldige overwinningen op Wolves en Leicester. Tottenham won met 6-1 van Manchester United en scoort aan de lopende band. Alleen de fitheid van Harry Kane werkt zorgen bij Jose Mourinho.

Bij Unibet zien we dat Spurs verwacht wordt deze wedstrijd te winnen. De odds voor winst van het team van Jose Mourinho staan op 1.61. West Ham staat op 5.75 en is dus duidelijk de underdog. Wij verwachten at een heerlijke wedstrijd. Wil je meer weten over de bookmaker waar je deze goede odds kunt vinden, dan moet je echt even onze Unibet review lezen!