Eredivisie: Vitesse – PSV met € 10 gratis voor je weddenschappen

andre
06.04.2019

In de Eredivisie is elke speeldag een kans voor PSV om aan de leiding te blijven. Ajax volgt kort en heeft nog steeds een kans op de titel. Deze week brengt ons Vitesse tegen PSV. Zoals leider PSV is ook Vitesse bezig aan een goed seizoen. Op dit moment staan ze zesde in de Eredivisie. Echter hebben ze in de laatste 5 wedstrijden niet meer de goede vorm te pakken. Tegenover 1 gewonnen wedstrijd staat er 1 nederlaag en 3 gelijkspellen. Bij bookmaker Bet777 heb je zeker de goede vorm te pakken. Daar zijn er een stortingsbonus, de Bet777 App en vele verschillende weddenschappen voor deze wedstrijd.

Quoteringen Eredivisie en Vitesse – PSV bij Bet777

Ongeveer 130 verschillende weddenschappen zijn er beschikbaar voor deze wedstrijd. Wint thuisploeg Vitesse, dan wachten er odds van 4.30 voor je. Voor favoriet PSV is er een quotering van 1.74 voor winst. Eindigt de wedstrijd op een gelijkspel, dan ontvang je 3.95 keer je inzet. Natuurlijk is het ook mogelijk om op handicaps, het totale aantal doelpunten of de exacte score te gokken. De keuze is aan jou!
Zet in op de quoteringen Vitesse tegen PSV bij bookmaker Bet777

Bet777 bonus van € 150: Pak het aanbod voor je storting

Ben je nog geen klant bij de bookmaker? Voor je eerste storting naar je Bet777 account zijn er tot € 150 te pakken. Via onze onderstaande link is het mogelijk om naar de pagina van de aanbieder te gaan. Volg de stappen van de bookmaker en open je online account voor weddenschappen. Het minimale bedrag voor je storting is € 10. De welkomstbonus van Bet777 heeft een percentage van 50%. In ons Bet777 review is deze stortingsbonus maar een van de redenen waarom deze bookmaker bij de beste hoort.

  • Ga via onze button naar de site van Bet777 online
  • Volg de stappen van de bookie en open je account
  • Stort € 10 of meer je je weddenschappen account
  • Ontvang 50% van het stortingbedrag als bonus
  • Speel de welkomstbonus vrij voor de uitbetaling

De bonus moet 4 keer worden gespeeld. Hierbij is er een minimale quotering van 2.00. Indien je bij het inschrijven van je account onze exclusieve code ‘Topfree’ gebruikt, win je nog een keer. Na de eerste maand ontvang je € 10 als gratis weddenschap. En ook daarna ontvang je per maand € 5 als gratis wedden. Daarvoor moet je enkel € 50 per maand inzetten. Zo kun je na je aanmelding dus meerdere keren winnen bij bookmaker Bet777. Veel plezier met Vitesse – PSV en de Eredivisie bij de online bookmaker!