Vitesse – Utrecht: Welke ploeg wint de Europese Play-Offs?

andre
28.05.2019

De laatste weken van mei en het begin van juni zijn traditioneel de weken van de beslissing in het voetbal. Naast de finale van de Champions League zijn er in vele landen natuurlijk ook Play-Offs. Dat is ook het geval in de Nederlandse Eredivisie. Bookmaker Svenbet komt daarom met sterke odds voor de Play-Offs. Naast de welkomstbonus van de aanbieder is ook elk resultaat in deze wedstrijd attractief voor je inzet!

Na de 1-1 in de heenwedstrijd is nog alles mogelijk voor Vitesse en Utrecht. Met 53 punten uit het reguliere seizoen hebben zij een sterk jaar achter de boeg. De vorm van Vitesse is licht beter met 10 op 15 en enkel 1 verloren wedstrijd op 5. Met 7 op 15 is Utrecht de laatste weken niet in de beste vorm, maar misschien vinden zij hun beste vorm nog op tijd voor de wedstrijd tegen Vitesse. Svenbet is alvast in een goede vorm, en daarom presenteren we je nu de odds voor vanavond!
Vitesse tegen Utrecht in de Europese Play-Offs bij bookmaker Svenbet

Odds Vitesse – Utrecht Play-Offs Svenbet

Door het thuisvoordeel ligt de quotering voor kwalificatie van Vitesse met 1.55 relatief laag. Indien Utrecht doorstoot, wacht er een notering van 2.35. Ook bij de winstquotering ligt Vitesse door het thuisvoordeel lager. Zo ontvang je odds van 1.88 voor winst van Arnhem. Een gelijkspel levert je zelfs een notering van 3.74 op. Winst van Utrecht wordt dan weer aangeboden tegen odds van 3.70. Met bijna 300 verschillende selecties is er een bijzonder brede keuze voor Vitesse – Utrecht bij de bookmaker. Wed bijvoorbeeld op de kaarten, de hoekschoppen of het resultaat bij de rust. Naast vele selecties wacht er voor je sportweddenschappen gratis geld bij de aanbieder.

100% stortingsbonus van Svenbet tot maximum € 100

Heb je nog geen account voor sportweddenschappen bij deze aanbieder? Niet minder dan € 100 wachten er nu op je voor je eerste storting. Om je account te registreren volg je onze button naar de site van de bookmaker. Rechts boven klik je dan op ‘register’ en binnen enkele stappen is je Svenbet account klaar. Daarna stort je een eerste keer via een van de beschikbare methodes. Wedden met iDeal behoort tot de mogelijkheden, en je moet minstens € 20 storten. Van de bookmaker ontvang je daarna 100% van je stortingsbedrag als bonus. Stort je meer dan € 100 in je account, dan ontvang je nog steeds het maximale bedrag van € 100.

Nog een keer de korte versie van deze stappen:

  • Volg onze button naar de site van de bookmaker
  • Registreer je online weddenschappen account
  • Stort via iDeal minstens €20 en pak 100% bonus
  • Speel de Svenbet bonus binnen de 30 dagen vrij

Heel belangrijk – je hebt 30 dagen om aan de bonuscondities van de bookmaker te voldoen. Binnen die periode moet je zowel storting alsook bonus elk 10 keer rondspelen. Voor de maximale bonus betekent dit een totaal bedrag van € 2000 binnen de 30 dagen. Hiervoor bestaat er een minimale quotering van 1.90. Met 100% tot € 100 is dit een bijzonder attractief aanbod voor nieuwe klanten. Veel succes met je weddenschappen op de Play-Offs van de Eredivisie bij bookmaker Svenbet!

Over de auteur