Westham – Manchester United inzetten met late goal cashback

Jeroen van den Berg
20.09.2019

Op zondag neemt Manchester United het op tegen Westham United na de Europa League overwinning op Astana in het eigen stadion. Winnen is noodzakelijk wil het zicht houden op de top 3!

Beide teams hebben evenveel punten

Het verschil tussen Westham en Manchester United op de ranglijst is vier posities. Toch is er geen verschil in behaalde punten. In de Premier League zijn er momenteel zes teams die op acht punten staan en daardoor de derde t/m achtste plaats delen. Het ligt dus allemaal erg dicht bij elkaar. Ook het verschil met nummer 13 Norwich is maar twee punten.

Er kan dus heel erg veel gebeuren in de Premier League. Het doelsaldo is bepalend. Manchester doet het beter bet een positief doelsaldo van 4 terwijl Westham het met -1 moet doen. We gaan eens kijken wat de bookmakers Nederland van deze wedstrijd verwachten.

De Bet90 odds voor Westham – Manchester United

Bij Bet90 zien we dat Manchester United de favoriet is voor dit treffen. Als de ploeg uit Manchester wint krijg je hier odds van 2.15 voor. Ondanks de vermoeidheid van de Europa League wedstrijd op donderdag, gaan de bookmakers er dus vanuit dat de Reds sterker zullen zijn.

De odds voor West Ham te zien winnen zijn 3.30 en dus een stuk hoger. Wellicht dat het komt omdat Westham thuis pas een keer gewonnen heeft. Een gelijkspel wordt nog beter beloond. Je krijgt namelijk 3.65 keer je initiële inleg terug als de punten worden verveeld op London Stadium.

 

Hier staan de odds voor West Ham - Manchester United

© Bet90

Bet90 met late goal cashback

Buiten de goede odds die we hierboven al lieten zien, raden we je aan om in te zetten op deze wedstrijd bij deze bookmaker vanwege de late goal cashback en de Bet90 ervaringen.

De Premier League staat erom bekend dat wedstrijden pas op het laatste moment beslist worden en het zou dus erg vervelend zijn als jij je winst in rook ziet opgaan vanwege een gelijkmaker in de laatste seconde van de wedstrijd. Om dit nare gevoel te voorkomen heeft Bet90 nu de late goal cashback!

Als je minimaal €10 inzet op de Bundesliga of Premier League, krijg je namelijk je ingezette geld terug als er gescoord wordt na de 90e minuut! Mocht je jouw weddenschap dus niet winnen vanwege een hele late goal, dan krijg je van Bet90 gewoon je inzet terug in een Free Bet.

Deze mogelijkheid komt niet in de plaats van de stortingsbonus. Bij Bet90 krijg je dus gewoon als nieuwe speler 50% van je eerste storting als welkomstbonus tot €100. Dubbele reden dus om eens te kijken bij Bet90 en beide promoties mee te pakken! Via de link hierbeneden kom je gelijk uit bij Bet90!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.