Wed op Zenit tegen AZ – Nu of Gratis óf Risicovrij!

Peter Groen
29.09.2016

Speciaal voor het Europa League duel van Zenit Sint Petersburg tegen AZ zetten wij twee zeer interessante acties voor jou op een rij. Het duel wordt vanavond om 21.05u afgewerkt dus wees er snel bij. Kies voor één of beide promoties en je garandeert jezelf van zo voordelig en winstgevend mogelijk wedden!

Wed op Zenit – AZ zonder storting!

De eerste actie die je willen presenteren is direct een unieke actie. Wedden zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken! Dit is mogelijk door de Geheel Gratis – € 5 Zonder Storting bij Circus! Actie. Het enige dat je hoeft te doen in je aan te melden bij Circus, in je account en je telefoonnummer valideren via de bevestiging sms en erna krijg je direct € 5 cadeau! Aanvullend kun je ook nog altijd een storting maken en van de Circus Welkomstbonus van € 295 profiteren. Meld je direct aan via onderstaande banner en ga aan de slag!

Klik op onderstaande afbeelding en claim € 5 Gratis Bonus!
Circus 5 euro Gratis

Wed € 100 Risicovrij op Zenit – AZ!

Als je wel bereid bent om een storting te maken, kunnen we je aanraden om te registeren bij BetFIRST. Hier speel je namelijk je eerste weddenschap geheel risicovrij. Als je weddenschap verloren gaat, ontvang je je inzet tot 100 euro terug! Dit door een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be. Het terug te ontvangen bedrag hoef je hierna slechts eenmaal op een odd van 1.20 of hoger rond te spelen. De BetFIRST Bonus is uitzonderlijk goed en mag je absoluut niet lagen liggen. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen profiteren en storten is onder andere mogelijk met iDeal, Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal en een PaySafeCard. Aanmelden bij BetFIRST kan direct via onderstaande banner.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Bonus BB

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.