Wed op Zweden Rusland en krijg maandelijks € 5

Gaston Dupont
20.11.2018

Nog niet alles is beslist in de Nations League. In de elitegroepen A weten we sinds gisterenavond de laatste deelnemer in de finale ronde van de Nations League en dat is Nederland. Maar in de B groep zijn er nog een paar kanshebber op promotie en een daarvan is Zweden Rusland. Bij Bet777 kan je wedden op deze wedstrijd en naast de welkomstbonus van 100% tot € 150 ook nog eens maandelijks €5 in de wacht slepen. We leggen beide acties hieronder uit en kijken vooruit naar het duel Zweden Rusland.

Zweden Rusland wedden : 100% tot € 150

Nieuwe wedders bij Bet777 kunnen hun storting verdubbelen tot maximaal € 150. Hiervoor dien je een account aan te maken via onze website en een storting te maken. Gebruik de code TOPFREE bij de registratie van je account en je krijgt maandelijks exclusief 5 euro. Meer details vind je hieronder de pagina. Daarna log je in op je account en ga je naar je account, klik op bonus en claim deze bonus. Daarna hoef je slechts viermaal deze bonus in te zetten op odds van 2.00 of hoger en dit binnen de 15 dagen. Alle wedstrijden van de Nations League tellen mee voor deze bonus, maar ook andere competities vormen geen enkel probleem.

 

Wedden Zweden Rusland

© Bet777

Zweden Rusland Tips + € 5 gratis elke maand

Naast deze geweldige Bet777 bonus is er een exclusieve bonus van 5 euro die je van ons krijgt. Registreer daarom je account en gebruik de code TOPFREE. Hierdoor krijg je die 5 euro gratis, zolang je maar voor meer dan 50 euro per maand wedt. Wedden op Zweden Rusland levert je beste quoteringen op, want Zweden krijgt 1.95 voor winst en Rusland ontvangt de odd van 4.25. Met een gelijkspel schiet Zweden niets op, maar jij ontvangt dan wel 3.30. De huidige stand in deze groep is: Rusland heeft 7 punten, gevolgd door Zweden met 4 punten en Turkije is laatste met drie. Turkije degradeert, maar voor Zweden is er nog hoop. Als ze thuis kunnen winnen van Rusland, gaan ze naar de elitegroep. Waag je kans en plaatst je bets, zodat je niet alleen de bonus kan verzilveren maar ook de maandelijkse 5 euro gratis.

Over de auteur