Bet3000 Ervaringen & Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Wallacebet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Onderstaand vind je in één oogopslag onze ervaringen met de provider Bet3000 terug op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker.

Bet3000 Sport is een Duitse Bookmaker die opgericht is in 2009. Het biedt een kleine maar flexibele welkomstbonus van € 20 aan nieuwe klanten. Verdere promoties zul je bij Bet3000 niet tegenkomen. Ook als je naar een bookmaker met een grote hoeveelheid sporten en weddenschap mogelijkheden op zoek bent, kun je beter niet voor Bet3000 kiezen. Ten slotte zijn de betalingsmethodes en uitbetalingsopties beperkt en is de klantenservice slecht bereikbaar. Een aanmelding bij Bet3000 raden we dan ook af. Klik onderstaand om de alternatieven te bekijken.

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Bet3000 Ervaringen in 10 stappen

Bovenstaand hebben wij je in het kort kennis laten maken met onze Bet3000 Ervaringen. Wens je graag meer beste bookmakers informatie over Bet3000 te weten dan ben je onderstaand aan het juiste adres. We bekijken de 10 eerder genoemde punten van Bet3000 en beschrijven deze uitgebreid aan de hand van onze ervaringen. Je leest onder andere informatie over een Bet3000 Account aanmaken, Bet3000 Geld storten en de zeer aantrekkelijke Bet3000 Quoteringen. Profiteer van onze Bet3000 Ervaringen en lees de volledige Bet3000 Review.

1. Bet3000 Account aanmaken

Bet3000 Voetbal en Sport is beschikbaar voor wedders uit Nederland. Nadat je op een van de Bet3000 aanmeld banners hebt geklikt kom je op de website van Bet3000 terecht. Hierna kun je op een van de gele ´Register Now´ buttons klikken en je persoonlijke gegevens invullen. Je registratie is hierna voltooid en je kunt overgaan tot het maken van een storting.

2. Bet3000 Website

De website zelf is helaas niet in het Nederlands beschikbaar. Wel kun je onder andere kiezen voor de Duitse en Engelstalige variant van de website. De Bet3000 Nederland website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Sinds enige tijd is de website vernieuwd en in een grijs/blauw jasje gestoken. Op die manier kan je gemakkelijk en snel jouw weddenschappen spelen. Naast een overzichtelijke website is de site ook snel, dit vergroot het gebruiksgemak.

3. Bet3000 Geld Storten

Het is helaas niet mogelijk om bij Bet3000 Nederland te storten met Bookmakers iDeal en Neteller. Er zijn wel verschillende andere mogelijkheden. Zo kun je je storting maken met Skrill / Moneybookers, Visa/Mastercard, PayPal, PaySafeCard of een reguliere bankoverschrijving. Ongeacht voor welke betaaloptie jij kiest, zijn er geen kosten aan je storting verbonden. Op een bankoverschrijving na staat daarnaast je geld direct in je account waardoor je direct kunt starten met het plaatsen van je weddenschappen.

4. Bet3000 Uitbetalen

Uitbetalen bij Bet3000 Voetbal is een manco. Niet omdat de uitbetaling niet wordt uitgevoerd, of dat dit bovengemiddeld lang duurt, maar met name doordat je enkel kunt uitbetalen via een bankoverschrijving. Bij veel bookmakers kun je ook uitbetalen via Skrill en Neteller, helaas kan dit bij Bet3000 niet. Als je overgaat tot een uitbetaling is dit wel gratis. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Doorgaans binnen 2-3 werkdagen na je uitbetaling vind je je uitbetaalde bedrag terug op je bankrekening.

5. Bet3000 Klantenservice

De Bet3000 Nederland Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: support@bet3000.com
  • FAQ Sectie

Bet3000 Voetbal kun je helaas enkel benaderen per e-mail, niet per telefoon of live chat. De e-mails worden normaliter binnen 24 uur beantwoord. Daarnaast kun je bekijken of het antwoord op jouw vraag in de FAQ sectie vindbaar is. Hoewel de e-mails relatief snel en correct beantwoord worden is het wel een manco dat je Bet3000 niet kunt bellen of per live-chat kunt bereiken.

6. Bet3000 Bonus

De Bet3000 Bonus blinkt niet uit in hoogte van het bedrag maar meer in de flexibele bonus voorwaarden. Een storting levert je 100% bonus tot € 20 op. Nadat je je stortingsbedrag 1x hebt ingezet en je bonusbedrag 3x is je bonus reeds vrijgespeeld. Het inzetten van € 80 betekent dus dat je € 20 bonus in echt geld ontvangt. Al je weddenschappen naar keuze op quoteringen van 2.00 of hoger tellen mee. In totaal heb je 45 dagen de tijd wat ruim voldoende is om € 80 rond te spelen.

7. Bet3000 Promoties

Bij Bet3000 vindt je helaas naast de welkomstbonus geen reguliere Gratis Wedden promoties. Bet3000 Sport is puur gefocust op haar reguliere aanbod en probeert met name door de gebruiksvriendelijke website het voor wedders interessant te maken om voor deze bookmaker te kiezen. Soms hanteert Bet3000 voor specifiek gekozen duels een quoteringen marge van 0%. Deze acties zijn echter zelden beschikbaar voor Nederlanders.

8. Bet3000 Wedden Aanbod

Bet3000 Nederland biedt met 12 sporten een klein en beperkt aanbod. Ook per wedstrijd vind je niet heel veel mogelijke weddenschappen. Bets op corners en kaarten worden bijvoorbeeld niet aangeboden. Alle reguliere weddenschappen zoals 1×2, doelpuntenmakers en handicaps vind je wel bij de meeste evenementen terug. Ook het live wedden aanbod is niet groot.

9. Bet3000 Mobiel Aanbod

Bij Bet3000 Voetbal kun je zowel via de reguliere website, de mobiele website als met de Bet3000 app wedden. De Bet3000 app is beschikbaar voor Android en iOS. Met verschillende extra futures zoals favoriete wedstrijden die je kunt selecteren en een live match tracker is de app handig en gebruiksvriendelijk.

10. Bet3000 Quoteringen

De quoteringen van Bet3000 voor voetbal zijn met 4% gemiddeld. Voor andere sporten zijn de quoteringen helaas een stuk lager, met name voor tennis. Een totale quoteringen marge van 6,4% is niet bijzonder goed en geen reden om voor deze bookmaker te kiezen.

Bet3000 Beoordeling & Conclusie: 4,0/10

Bet3000 Nederland is over all de laagst gewaardeerde bookmaker in ons overzicht. Dit komt mede omdat je enkel kunt terugstorten via een bankoverschrijving, de welkomstbonus een laag bedrag kent en je geen promoties op de website terugvindt. Ook kun je niet op bijzonder veel sporten wedden en kun je enkel voor de standaard weddenschappen kiezen in plaats van bijvoorbeeld corner en kaarten bets. Toch hebben wij Bet3000 opgenomen in onze Beste Bookmakers lijst aangezien Bet3000, met name voor voetbal, zeer interessante quoteringen biedt. Deze behoren tot de top van de wedmarkt. Daarnaast is de welkomstbonus zeer flexibel en zowel de reguliere website als de mobiele app zeer gebruiksvriendelijkheid. Dit resulteert alsnog in een voldoende score voor Bet3000 van 6.5 punt.