Bookmaker Bonus

Door het grote aanbod aan bookmakers is de concurrentie tussen de sportweddenschappen aanbieders onderling erg groot. Een manier om zich te onderscheiden van elkaar is het aanbieden van een aantrekkelijke welkomstbonus voor nieuwe klanten. Wij zetten per bookmaker de sportweddenschappen bonus op een rij. Kies jouw gewenste bookmaker bonus en start voordelig met wedden!

Let op: De bonussen van Betway, BigBetWorld, Bwin, Eurotierce en Unibet zijn enkel voor Belgische spelers beschikbaar. Nederlanders kunnen een alternatief kiezen. 

> Beste Bookmakers Nederland > Beste Bookmakers België

 

Sportweddenschappen Bonus Toegelicht

In bovenstaand overzicht vindt je de welkomstbonus van de beste Betting Sites Nederland en Belgische Bookmakers. Bookmakers geven een welkomstbonus in verschillende vormen. Onderstaand bespreken wij voor jou de verschillende welkomstbonus types en gaan we verder in op termen als bonusbedrag, bonuspercentage, rondspeel voorwaarden en tijdsduur. Naast een welkomstbonus bieden sportweddenschappen aanbieders ook vaak reguliere promoties voor bestaande klanten.

Op zoek naar bookmakers met beste reguliere promoties? Ga naar Bookmaker Promoties.

 

Stortingsbonus

De meest voorkomende vorm van een welkomstbonus is een stortingsbonus. Dit betekent dat wanneer jij een bepaald bedrag stort, je bovenop je storting een extra bonus krijgt. Dit afhankelijk van het bonuspercentage. Je bonus wordt uitgekeerd in de vorm van bonusgeld. Je dient je storting- en/of bonusbedrag een x aantal keer in te zetten voordat jouw bonusgeld wordt omgezet in echt geld en je dit bedrag kunt uitbetalen.

Is er bijvoorbeeld sprake van een 100% stortingsbonus tot € 100 betekent dat je bij een storting van € 100 direct € 100 bonusgeld vraagt. Vervolgens zijn de rondspeel voorwaarden bijvoorbeeld dat je 3x je storting- en 3x je bonusbedrag dient in te zetten. Dit betekent dat je in totaal € 600 dient in te zetten voordat je € 100 stortingsbonus wordt omgezet in echt geld. Dit inzetten is vaak verbonden aan een minimum quotering en tijdsduur. Een minimum quotering van 1.50 betekent bijvoorbeeld dat al je weddenschappen op odds van 1.50+ meetellen om je bonus vrij te spelen. De tijdsduur geeft aan hoelang jij de tijd hebt om je bonusbedrag vrij te spelen. Hoe minder vaak je je bonus hoeft rond te spelen, hoe lager de quotering en hoe langer de tijdsduur, des te gunstiger is je bonus.

De BigBetWorld Bonus is een mooi voorbeeld van een goede stortingsbonus. BigBetWorld komt doordat het klanten uit Nederland en Belgie accepteert zowel in het lijstje Betting Sites Nederland als Belgische Bookmakers voor en kent naast haar goede stortingsbonus ook een goede bookmaker beoordeling!

 

Gratis Weddenschap

Een andere Bookmaker Bonus die je vaak tegenkomt is een Gratis Weddenschap. Een gratis weddenschap verkrijg je, afhankelijk van de aanbieder, in verschillende vormen. Zo kan het zijn dat zoals bij de BetFIRST Bonus (behoort tot Betting Sites Nederland en Belgische Bookmakers) je eerste inzet risicovrij en dus gratis is. Bij verlies ontvang je je geld terug. Dit terug ontvangen bedrag dien je dan vervolgens opnieuw in te zetten. Ook kan het zo zijn dat je na het plaatsen van een weddenschap in ruil hiervoor een gratis weddenschap voor een volgende bet cadeau krijgt.

Nog een andere sportweddenschappen bonus is de gratis weddenschap in de vorm van winst vermeerdering. De 888Sport Bonus is hiervan het beste voorbeeld. 888Sport geeft jou bij een winnende eerste weddenschap 3x je winst terug. De extra gemaakte winst wordt uitgekeerd in Free Bets (gratis weddenschappen) die je vervolgens opnieuw kunt inzetten en waarna alle gemaakte winst volledig voor jou is. Een perfect voorbeeld van een goede bookmaker bonus!

 

Cashback Bonus

Als eerste voorbeeld bij de gratis weddenschap bookmaker bonus noemde we een voorbeeld waarbij je je inzet terugkrijgt als je eerste weddenschap verloren gaat. Hierbij dien je je terug ontvangen inzet nogmaals in te zetten om dit bedrag vrij te spelen. De Cashback Bonus werkt via hetzelfde principe, echter hoef je je inzet niet nogmaals opnieuw in te zetten en kun je deze direct uitbetalen! Op die manier wed je dus volledig risicovrij. Dit sportweddenschappen bonus type is zeer schaars aangezien de sportweddenschappen aanbieders nooit winst kan maken op jouw weddenschap.

Toch zijn er zo nu en dan enkele van dit type bonussen beschikbaar. Als zo´n Bonus beschikbaar is voegen wij deze direct aan de lijst toe en houden wij jou ook hiervan op de hoogte via onze Bookmaker Nieuws pagina. Blijf dus alert op ons nieuws overzicht zodat jij elk moment kan profiteren als een Cashback Bonus beschikbaar wordt!

 

Mobiel Bonus

Doordat steeds meer sportweddenschappen aanbieders een geoptimaliseerde mobiele website of mobiele app aanbieden, pakken zij ook vaak met een Bookmaker Bonus in de vorm van een Mobiel Bonus. Deze Bonussen zijn doorgaans exclusief beschikbaar als jij besluit om een mobiele weddenschap te plaatsen. De Mobiel Bonus kan een stortingsbonus, gratis weddenschap of cashback bonus zijn. Ook krijg je soms gratis bonus door enkel het downloaden van de app.

BetFIRST is een goed voorbeeld van een bookmaker die een mobiele bonus aanbiedt. In dit geval is er sprake van een Mobiel Bonus in de vorm van een gratis weddenschap.  Als je eerste mobiele weddenschap verloren gaat, ontvang je je inzet tot € 10 terug. Het terug ontvangen bedrag is na het 1x inzetten op een 1.70+ odd reeds vrijgespeeld.

 

Vrienden Bonus

De laatste bonusvorm die wij bespreken is een Vrienden Bonus. Ook wel reffer a friend bonus genoemd. De vrienden bonus betekent dat jij een bepaald bedrag van de sportweddenschappen aanbieder krijgt op het moment dat een vriend zich via jouw uitnodiging registreert. In dit geval is het vaak zo dat je vriend eerst een bepaald bedrag aan inzet dient te doen en erna krijg jij voor zijn aanmelding een bepaalde vergoeding. Dit soort bonus is een leuke extra voor jou zonder dat je hiervoor veel moeite dient te doen.

 

Special: Gratis Wedden Zonder Storting

Als bonus willen wij graag nog de minst voorkomende maar daarentegen zeer aantrekkelijke bookmaker bonus vorm ´gratis wedden zonder storting´ bespreken. Deze bonus houdt in dat jij door je aanmelding een bepaald bedrag cadeau krijgt zonder dat je hiervoor een storting hoeft te verrichten. Er is dus als het ware sprake van gratis geld! Dit is de optimale manier om gratis kennis te maken met een bookmaker of om te wedden als jij geen storting wil maken.

Aangezien deze bonustypes schaars zijn onderhouden wij veelvuldig contact met bookmakers om exclusieve deals te kunnen sluiten. Een gratis bonus zonder storting proberen wij in dit geval altijd speciaal voor jou mogelijk te maken. De TipBet Bonus biedt jou de gelegenheid om naast een stortingsbonus tot € 100 ook te genieten van € 5 zonder storting. Hou er rekening mee dat deze bonus nu enkel nog beschikbaar is voor wedden op eSports.

Meer lezen over gratis wedden zonder storting? Ga naar Gratis Wedden Zonder Storting