Bookmaker Promoties

Naast een online wedden welkomstbonus bieden vele online bookmakers ook veelvuldig andere promoties voor bestaande klanten aan. Deze variëren van een bepaalde hoeveelheid promoties waarvan je altijd kunt profiteren tot tijdelijke promoties gericht op een bepaald evenement of periode. Hieronder vind je gerangschikt de bookmakers met de beste en meeste tijdelijke en vaste promoties terug. Zo vind je makkelijk alternatieven voor Toto Nederland en de Toto bonus.

Wil jij op de hoogte blijven van alle actuele bookmaker promoties? Bekijk dan regelmatig onze Bookmaker Nieuws Acties Blog. Als jij benieuwd bent naar wat voor een promoties bookmakers aanbieden kun je onder het schema verder lezen.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties.  Belgen nemen best een kijkje op onze bookmakers Belgie-pagina. Nederlanders kunnen hieronder een bookmaker kiezen. Specifieke promoties-info volgt weldra.NL Vlag Licht
Betcity Review: 9/10

  • Hoeveelheid tijdelijke promoties: Veel
  • Hoeveelheid vaste promoties: 4NL Vlag Licht
Bet365 Review: 8.8/10

  • Hoeveelheid tijdelijke promoties: ?
  • Hoeveelheid vaste promoties: ?

NL Vlag Licht
HollanCasino Review: 8.5/10

  • Hoeveelheid tijdelijke promoties: ?
  • Hoeveelheid vaste promoties: ?

NL Vlag Licht
Livescorebet Review: 7.5/10
  • Hoeveelheid tijdelijke promoties: ?
  • Hoeveelheid vaste promoties: ?

Verschillende opties van bookmaker promoties

Bookmaker promoties zijn bijna nooit hetzelfde. Elke bookmaker heeft dan ook een beetje zijn eigen systeem om bookmaker promos aan te bieden. Wat zijn de meest voorkomende wedden promoties die bookies aanbieden? Bet Sites Nederland bieden op de meeste belangrijke events de volgende bookie promoties aan.

Free bet promoties op een wedstrijd of competitie

Bookmakers zoals Betcity bieden heel vaak free bets aan op specifieke wedstrijden. Soms gaat het om een risicoloze weddenschap, waarbij je op bepaalde odds bij een event een bet plaatst. Verlies je deze weddenschap? Je krijgt dan gewoon wedkrediet die je dan binnen een bepaalde tijd moet inzetten. Meestal staan hier ook voorwaarden bij, met af en toe ook een cap op de maximum winst. Zoals altijd lees je dus zeker de voorwaarden goed door.

Odds boosts die je betere quoteringen geeft

Op sommige wedstrijden kan je ook hoge quoteringen ontvangen. Een hele hoop bookies bieden dit soort bookmaker promoties aan. We denken meteen aan Betcity, de meester van sterke quoteringen. Soms gaat het om een specifieke quotering die door de goksite zelf wordt verhoogd. Af en toe kan je zelfs genieten van een verhoging om eender welke bet van een bepaalde wedstrijd. Ze doen dit redelijk vaak op grotere competities.

Speciale promoties bij een groot evenement

Als we even nadenken over speciale bookmaker promoties die wij over de jaren heen zagen, komen we meteen weer bij andere bookies terecht. Bij Wimbledon had je bijvoorbeeld elke dag een free bet en kon je een winnaar kiezen. Elke keer je goed gokte, kon je dan een punt verdienen om na het eind van Wimbledon een totaal klassement te winnen. Hier vielen dan duizenden euro’s extra geld in free bets mee te verdienen. Tijdens de gehele Tour de France kon je ook nog eens een geweldige fiets winnen. Er lopen geregeld promotionele acties bij onze bookmakers. Deze vind je dan terug in onze bookmakers acties.

Niet genoeg Bookmaker promos?

Als al deze opties nog altijd niet naar je zin zijn, en je zowat elke bookmaker bonus al gepakt hebt. Dan volg je best ons nieuwsoverzicht. Wij bezoeken voor jou bijna elke dag de beste bookmakers. Wanneer we iets interessants vinden dan posten we dat voor jou meteen in onze blog. We gaan dan altijd dieper in over deze Bookmaker acties en bespreken de algemene voorwaarden. Het doel is dan ook om een zo gemakkelijk leesbare promotie aan te bieden die je meteen begrijpt. Wacht dus niet en kies je bookmaker promo!