Bet365 Review & Ervaringen

Bob de Ronde
06.11.2020

 

Bet365 Review

Bet365 accepteert helaas geen Belgische spelers meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. Voor Nederlanders is Bet365 vanaf maandag 25 oktober 2021 opnieuw toegankelijk.

Bet365 behoeft weinig introductie. Het bedrijf bestaat al sinds 2000 en heeft haar naambekendheid zo wijd verspreid, dat het intussen een van de meest bekende bookmakers is. Sinds maandag 25 oktober kan men zich terug bij Bet365 aanmelden vanuit onze lage landen.

>Bookmakers Nederland Bookmakers België

Bet365 Ervaringen

Tot niet zo lang geleden konden wij nog niet terecht bij Bet365, zowel vanuit Nederland als België. Inmiddels is dat veranderd voor Nederlanders. Dat had te maken met de wetgeving omtrent kansspelen in Nederland. Bet365 is inmiddels terug op de NL markt, en dat sinds maandag 25 oktober 2021.

In Nederland was er tot voor kort weinig legale transparantie, maar werd online wedden wel toegelaten. We verwachten al enkele jaren meer duidelijkheid van de Kansspelcommissie om Bet365 en andere bookies weer toe te laten op de Nederlandse markt. Bet365 aanmelden is dus sinds kort weer mogelijk.

Bet365 Account

Een account aanmaken bij de bookmakers Bet365 is voor inwoners van Nederland binnenkort wellicht opnieuw mogelijk. Voorheen konden we vanuit onze landen nog een account aanmaken, maar die tijd was helaas even vervlogen. Jammer natuurlijk, want destijds hadden vele sportwedders wel een account bij deze online bookie. Bet365 geldt als een van de allereerste en nog steeds grote sportsbook-aanbieders. Via mobiel kan men waarschijnlijk nog de Bet365 app kunnen terugvinden, maar zelfs het mobiel activeren van een account zal daar nog even niet lukken. Meer duidelijkheid ergens in oktober.

Bet365 Website

Bovenaan de site kan men zoals gewoonlijk zijn of haar guilty pleasure kiezen – of dat nu casino, live-tafels of sportsbook is. Wij gaan uiteraard voor sportweddenschappen. Weldra meer info over de site van Bet365.

Bet365 Storten

Sinds ze opnieuw bij ons beschikbaar zijn, biedt Bet365 volgende methoden tot storten aan. We zien meteen dat de belangrijkste methode, iDEAL wedden, bovenaan de lijst staat. Altijd geruststellend als Nederlander natuurlijk. Daarnaast kan men er ook de bankoverschrijving via Klarna gebruiken. Wat kredietkaarten betreft worden VISA, Maestro en Mastercard toegelaten voor alle stortingen bij Bet365. PayPal wedden is er eveneens een mogelijkheid. Storten kan al vanaf 5 euro.

Bet365 Uitbetalen

Uitbetalingen via Bet365 gebeuren over gelijke weg als de laatste storting. Stortten we dus via iDEAL bankoverschrijving, dan komt de uitbetaling langs diezelfde weg terug.

Bet365 Klantenservice

Mocht iemand unfinished business hebben met bet365, dan kan men dus wel eenvoudig bij hen terecht. Bet365 contacteren kan nog steeds via onderstaande kanalen:

  • E-mail: support-eng@customerservices365.com
  • Telefonisch: voorheen te bereiken via +44 1782 684757
  • FAQ Sectie
  • Live Chat

Bet365 Bonus

Bet365 blijft inventief en lokt nog steeds nieuwe klanten. De Bet365 bonus komt in de vorm van wedkredieten. Het werkt als volgt. Als een nieuwe klant voor het eerst stort, krijg deze namelijk 500% extra wedkrediet. Dit kan oplopen tot 50 euro, en begint al bij een storting vanaf 5 euro. De voorwaarden van deze bonus hebben we verduidelijkt op de gelinkte bonuspagina. Om deze rond te spelen biedt Bet365 30 dagen de tijd. Let op, want de bonus geldt slechts als je 24 jaar of ouder bent.

Tot wel €50 in wedkredieten voor nieuwe klanten van 24 jaar en ouder bij bet365.
Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. 

 

Bet365 Promoties

Wat we nog het meest zullen missen bij Bet365 zijn de uitzonderlijke promoties. Zo waren er regelmatig profit boosts te vangen, maar ook tal van andere promo’s. Bij Bet365 kan men gelukkig tot op vandaag nog steeds genieten van meer dan tien promoties. Dat is ongezien, ze voorzien dan ook voor verschillende sporten andere promo’s. Zo vindt iedereen er wel zijn dada. Behalve wij in Nederland, triestheid alom… binnenkort kunnen we weer lachen. Dan schrijven we hier meer info over de promo-acties bij bet365.

Bet365 Beoordeling & Conclusie: 9.7/10

Onze mening over Bet365 is al jaren gelijk. We beschouwen hen als een van de beste bookmakers op de online wedmarkt. Ze waren lang niet beschikbaar op de Nederlandse markt. Gelukkig kwam daar onlangs verandering in, wanneer de Nederlandse Kansspelwetgeving hen eindelijk een vergunning verleende. We kunnen weer genieten van een prima gelayout sportsbook met prima odds. Ook bonus, service en betaalbedragen zijn slechts enkele van de sterke kanten van Bet365.  Het is ook niet voor niets dat de bookie wereldwijd meer dan 60 miljoen spelers aantrekt. We zijn dan ook reuze blij dat Bet365 weer beschikbaar is voor Nederlandse spelers.