Bet365 Review & Ervaringen

Bob de Ronde
06.11.2020

bet365

Bet365 Review & Ervaringen

total rating
Zeer Goed
85
  • oerdegelijke site
  • sterke odds
  • prima service algeheel

Bet365 is een van de meest bekende bookmakers wereldwijd, ook in ons land. Hoewel ze nooit bij ons eerder actief waren, is toch heel Nederland bekend met Bet365. Intussen hebben ze ook een licentie bemachtigd in Nederland, waardoor we legaal kunnen wedden bij Bet365.

Storten bij Bet365 kan via allerlei kanalen. Vanuit Nederland verwachten we dat weldra ook ideal tot de stortmogelijkheden zal behoren. We houden je hier op de hoogte van zodra we meer weten over Bet365 storten.

Uitbetalen naar een account kan bij Bet365 via dezelfde manier dan hoe men een storting doorvoerde. Over het algemeen geldt deze regel. Soms kan het echter zijn dat dit niet lukt, in het geval van paysafe bijvoorbeeld. Dan kan men zich laten uitkeren via de bankrekening.

Wedden bij Bet365 is een van de beste ervaringen die je kan opdoen online. Als bookmaker doen ze alles voor hun spelers om hen tevreden te stellen en te houden. Deze hoog kwalitatieve service straalt ook door in hun wedaanbod. Met prima odds en een uitgebreid wedaanbod vind elke speler er zijn gading.

Een hoge kwaliteit vind je ook terug bij de Bet365 klantendienst. De medewerkers zijn van bet365 zelf. Ze zijn dus op de hoogte van het reilen en zeilen binnen het bedrijf, en zullen klanten steeds zo goed mogelijk verderhelpen. Soms is het best druk, dus het kan zijn dat er geduld nodig is om hen te bereiken.

Bet365 Review

Bet365 accepteert helaas geen Belgische spelers meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. Voor Nederlanders is Bet365 weldra opnieuw toegankelijk.

Bet365 behoeft weinig introductie. Het bedrijf bestaat al sinds 2000 en heeft haar naambekendheid zo wijd verspreid, dat het intussen een van de meest bekende bookmakers is. Weldra zal men zich terug bij Bet365 kunnen aanmelden vanuit onze lage landen.

bet365 mobiel sportsbook

>Bookmakers Nederland Bookmakers België

Bet365 Ervaringen

Tot niet zo lang geleden konden wij nog terecht bij Bet365, zowel vanuit Nederland als België. Inmiddels is dat veranderd, en kunnen Belgen geen ervaring meer opdoen bij Bet365 sportsbook. Omdat ze voorheen erg gewaardeerd werden op onze markt, begrijpen wij niet helemaal waarom ze niet meer op onze markt actief zijn. Het heeft wellicht te maken met de wetgeving omtrent kansspelen in onze landen. Bet365 komt weldra terug op de NL markt.

In Nederland is er al helemaal weinig transparantie, maar wordt online wedden voorlopig wel toegelaten. We verwachten al enkele jaren meer duidelijkheid van de Kansspelcommissie om Bet365 en andere bookies weer toe te laten op de Nederlandse markt. Bet365 aanmelden is dus vanaf ergens oktober 2021 mogelijk. Weldra meer nieuws, in de loop van oktober kunnen wij hopelijk fijn nieuws brengen hierover.

Bet365 Account

Een account aanmaken bij de bookmakers Bet365 is voor inwoners van Nederland binnenkort wellicht opnieuw mogelijk. Voorheen konden we vanuit onze landen wel nog een account aanmaken, maar die tijd was helaas even vervlogen. Jammer natuurlijk, want destijds hadden de meeste wedders wel een account bij deze online bookie. Bet365 geldt als een van de allereerste en nog steeds grote sportsbook-aanbieders. Via mobiel kan men waarschijnlijk nog de Bet365 app kunnen terugvinden, maar zelfs het mobiel activeren van een account zal daar nog even niet lukken. Meer duidelijkheid ergens in oktober.

Bet365 Website

Mocht men toch toegang hebben tot de site bet365.com vanuit het buitenland bijvoorbeeld, dan zal je merken dat deze opnieuw in het Nederlands beschikbaar is. En ook in het Engels, of course. Bovenaan de site kan men zoals gewoonlijk zijn of haar guilty pleasure kiezen – of dat nu casino, live-tafels of sportsbook is. Wij gaan uiteraard voor sportweddenschappen. Maar 1 oktober hangt in de lucht, en we komen weldra met meer nieuws!

Bet365 Klantenservice

Mocht iemand nog unfinished business hebben met bet365, bijvoorbeeld als men zich plots herinnert dat er nog saldo stond op een lang vergeten account aldaar. Dan kan men dus nog wel bij hen terecht. Bet365 contacteren kan nog steeds via onderstaande kanalen:

  • E-mail: support-eng@customerservices365.com
  • Telefonisch: voorheen te bereiken via +44 1782 684757
  • FAQ Sectie
  • Live Chat

Bet365 Bonus

Helaas biedt Bet365 bij ons momenteel geen bonus aan, maar deze geldt nog wel voor andere landen. Men kan er namelijk een wedkrediet van maximaal 50 euro claimen. Bet365 blijft inventief en lokt nog steeds nieuwe klanten, maar de Bet365 bonus voor Nederland is voorlopig helaas van vervlogen tijden. Weldra opnieuw bonusinfo.

Bet365 Promoties

Wat we nog het meest zullen missen bij Bet365 zijn de uitzonderlijke promoties. Zo waren er regelmatig profit boosts te vangen, maar ook tal van andere promo’s. Bij Bet365 kan men gelukkig tot op vandaag nog steeds genieten van meer dan tien promoties. Dat is ongezien, ze voorzien dan ook voor verschillende sporten andere promo’s. Zo vindt iedereen er wel zijn dada. Behalve wij in Nederland, triestheid alom… binnenkort kunnen we weer lachen 😉

Enkele Bet365-promoties:

promoties bet365

Bet365 Beoordeling & Conclusie

Dan kunnen we wel punten geven aan onze bookmakers, maar daar heb je veel aan natuurlijk. In het geval van een inactieve bookie op de Nederlandse markt, zoals Bet365 dat is, zijn we snel uitgepraat. Hoe graag we het ook hadden gehad, Bet365 in Nederland zijn nog tot eind oktober niet meer te bereiken. Kunnen we wel huilie huilie om doen, maar het gaat ze niet terugbrengen. Jammer dan Bet365, wij vonden het een fantastische bookie. Gelukkig komt er weldra weer verandering in, wanneer de Nederlandse Kansspelwetgeving eindelijk in actie komt en een vergunning aan Bet365 verleent.

> Bet365 storten > Bet365 uitbetalen