Wedden met PayPal Bookmakers

Wil jij liever PayPal wedden in plaats van de tal van andere opties zoals Visa en Mastercard? Niet alle betting sites bieden wedden met PayPal aan, dus hieronder schijnen we even het licht op de beste PayPal bookmakers waar je vandaag nog bij kan storten. Ben je nog niet zo bekend met bookmakers PayPal? Geen probleem, want we leggen ook meteen even uit hoe het precies werkt. Indien je meer informatie over deze betalingswijze wil lezen, kijk dan onder de volgende tabel waarin we de beste bookmakers met PayPal op een rijtje zetten.

Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst.

Nederlandse bookmakers met PayPal

 

vlag Nederland
Bet365 Review

vlag Nederland
LiveScoreBet Review
 • PayPal beschikbaar
 • Ruim wedaanbod


vlag Nederland

Circus Review
 • PayPal beschikbaar
 • degelijk wedaanbod

Belgische bookmakers met PayPal

 


BE Vlag Donker

BetFIRST Review
 • PayPal beschikbaar
 • Interessante promoties

  Nu aanmelden

BE Vlag Donker
Bet777 Review
 • PayPal beschikbaar
 • Ruim wedaanbod

BE Vlag Donker
Circus Review
 • PayPal beschikbaar
 • degelijk wedaanbod

BE Vlag Donker
Bwin Review
BE Vlag Donker
Ladbrokes Review

 

BE Vlag Donker
Unibet Review
 • PayPal beschikbaar
 • Interessante promoties

BE Vlag Donker
Napoleon Games Review
 • PayPal beschikbaar
 • Ruim wedaanbod

BE Vlag Donker
Zebet Review
 • PayPal beschikbaar
 • degelijk wedaanbod

BE Vlag Donker
MeridianBet Review

 

Wat is PayPal?

PayPal is een online betalingsmethode waarmee zowel particulieren als bedrijven onder elkaar geld kunnen overmaken. Het kan ook gebruikt worden om online te wedden met PayPal. Het bedrijf is al sinds 1998 actief en is nog altijd een grote speler op de markt. Het enige dat je nodig hebt om te gokken met PayPal is een e-mailadres om je account te openen. Er worden geen kosten aangerekend bij het openen van dit account. Je aanmelden is dan ook heel eenvoudig. Ga naar de PayPal website en klik op ‘aanmelden’, vul hierna je persoonlijke gegevens in en klaar is kees! Nooit was het eenvoudiger om te online PayPal gokken als vandaag. Lees verder voor nog meer informatie over deze fantastische betalingswijze en begin je PayPal gokken bij onze uitgekozen bookmakers PayPal.

PayPal Logo - online betalingsmethode voor wedden

Hoe kan ik wedden met PayPal?

Om je wedden met PayPal te beginnen doe je het volgende. Kies je favoriete PayPal Bookmaker en druk via de cashier pagina op het PayPal logo. Geef je e-mailadres in en het gewenste bedrag dat je wil storten. Na het uitvoeren van de transactie krijg je meteen het geld op je account te zien. Vanaf dit moment kan je dan ook ineens gokken met PayPal. Niet alle PayPal goksites bieden een bonus aan, dus kijk ook eens bij het overzicht Bookmaker bonus en kies een gepaste bookie.

Waarom zou ik wedden met PayPal?

Allereerst is het heel eenvoudig om te wedden met PayPal. In onze moderne maatschappij moet alles altijd sneller gaan. Mobiel wedden is dan ook veel eenvoudiger, aangezien je enkel een e-mailadres en wachtwoord nodig hebt. De transacties worden ook altijd ogenblikkelijk verwerkt. Gedaan dus met het intypen van je lange kaartnummer en CVV-code! Stort een beetje geld op je account en dan kan je dit overal ineens gebruiken. Zoals bijvoorbeeld om te wedden op voetbal en sport met PayPal.

Het laatste punt is voor sommige gokkers misschien ook nog het belangrijkste. Je financiële informatie is veilig met PayPal, je bank en de bookmaker krijgt geen overzicht van je PayPal weddenschappen. Gokken met PayPal op voetbal en sport is daarom voor veel wedders dan ook één van de beste opties.

Is gokken met PayPal veilig?

Dankzij de aankoopbescherming is je online gokken met PayPal of winkelen een extra stap beveiligd. Als de omschrijving van een aankoop niet overeenkomt met de realiteit, dan krijg je bij PayPal je geld terug. Elke verrichting wordt ook encrypted, met nog een extra controle-overzicht. Moest er toch nog iets gebeuren, dan kan je dit bij het team van PayPal aangeven en zoeken zij een oplossing. Hierdoor is je PayPal wedden dus veilig en betrouwbaar en snel. Ga ook eens naar ons Goksites Voetbal overzicht kijken en krijg nog meer informatie over bookmakers.

Aanvullende PayPal opties

Naast simpelweg online betalen bij PayPal bookmakers heb je nog tal van andere opties bij dit online betalingsplatform. Dit innovatief bedrijf is altijd druk bezig hun service te verbeteren. Mede hierdoor heb je de volgende opties als PayPal klant. Niet al deze opties kunnen gebruikt worden op Bookmakers met PayPal, maar het is nuttig om ze te bespreken.

Digitale Portefeuille of in het Engels ‘Digital Wallet’

Een nieuwe trend zijn de zogenaamde digitale portefeuilles, waar je je krediet- en debetkaarten in een duidelijk overzicht kan opslaan. Hier vind je ook al je transactiegeschiedenis, zoals bijvoorbeeld uitbetalingen met PayPal. Wil je wedden met Bookmakers PayPal, dan zal je vroeg of laat wel op deze pagina terecht komen.

PayPal App

Het was nooit eenvoudiger om mobiel te gokken met PayPal. Via de fantastische PayPal app kan je via de telefoon snel en veilig weddenschappen plaatsen. In een select aantal winkels kan je zelfs met PayPal fysiek betalen door middel van je telefoon. Wacht dus niet en ga online wedden met de PayPal app.

PayPal App home

PayPal gokken met Prepaid Mastercard

Via PayPal kan je ook een Prepaid Mastercard aanvragen. Deze wordt via post opgestuurd. Daar krijg je, behalve de optie tot PayPal gokken, de volgende opties:

 • Een fysieke kaart die aan je account gekoppeld is, waarmee je kan storten op Bookmakers Paypal indien gewenst
 • Je kan betalingen maken online en offline, in verschillende winkels
 • Via de bankautomaat geld afhalen is ook een optie
 • Toegang tot PayPass waarna je in één swipe kan betalen dankzij de mobiele app

PayPal Prepaid MastercardPayPal.me

Maak je eigen PayPal.me link aan, en betalingen worden nog eenvoudiger! Je kan je persoonlijke link delen met eender wie. Zij kunnen vervolgens een betaling maken zonder jouw e-mail of persoonlijke gegevens te moeten invoeren.  De ontvanger van je link hoeft enkel het bedrag in te voeren en klaar is Kees. Dit is helaas geen optie bij de PayPal betsites, maar het is alleszins wel een nuttige functie voor je persoonlijke gebruiksgemak.

Geschiedenis van PayPal

PayPal heeft historisch gezien weinig verband met het online gokken wereldje, maar is al wel heel lang actief. Het begon allemaal in 1998 met de naam Confinity, een bedrijf gespecialiseerd in software voor mobiele apparaten. Het jaar nadien werd het betaalsyteem PayPal echt gelanceerd zoals we het nu kennen. In 2000 smolten Confinity en het toenmalig bedrijf van Elon Musk, genaamd X.com, samen in een merger en vormden PayPal. Sinds 2002 worden hun aandelen ook op de beurs aangeboden en verhandeld.

In hetzelfde jaar nog kocht Ebay het bedrijf op, aangezien PayPal toen voornamelijk werd gebruikt om betalingen te maken op Ebay zelf. Deze lange samenwerking zou dit jaar in 2020 moeten stoppen, waarna PayPal niet meer verschijnt als standaard betalingsoptie bij Ebay.

Door de jaren heen werd PayPal dus meer en meer actief op andere markten, zoals online weddenschappen en gokken op sport. Voor de toekomst verwachten we dan ook een nog grotere focus op de gokmarkt, zeker na het stopzetten van de samenwerking met Ebay. Er komen regelmatig PayPal bookmakers bij, dus ook meer opties om te gokken met PayPal.

Welke kosten komen er bij een PayPal account?

Het aanmaken van een PayPal account is altijd gratis, hoewel sommige diensten wel geld kosten. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

 • Geld naar het buitenland sturen: In het beste geval betaal je slechts 0,3% om naar het buitenland over te schrijven. In het slechtste geval kan dit oplopen tot 7,4%, afhankelijk van welke stortingsoptie je gebruikte.
 • Munten omwisselen: Dit kan tussen de 0,4 en 7,4% liggen.
 • Ontvangen van betalingen: Deze zijn gratis als ze door een PayPal-transactie betaald worden, anders is het 3,4% plus 20 cent vaste kost.

Conclusie over Gokken met PayPal

Zijn snelheid, privacy en veiligheid een belangrijk punt voor jouw online gokken met PayPal? Dan raden we zeker onze PayPal Bookmakers aan. Als deze punten minder belangrijk zijn voor jou, dan zijn de traditionele betalingsopties misschien een beter alternatief. Als je wil wedden op voetbal en sport met PayPal, raden we je deze betalingsmethode zeker aan. Kies vandaag nog voor één van onze bookmakers PayPal!

Heb je eerder interesse in andere betalingsmiddelen? De meeste bookmakers hebben tegenwoordig allerlei fantastische opties om je online gokplezier eenvoudiger te maken. Voor Nederlandse klanten raden wij zeker wedden met iDeal aan. Ook de nieuwere methodes wedden met Trustly en Pay n Play bookmakers winnen gestaag aan populariteit. Lees dus gerust over deze stortingswijzes.