Wedden met PayPal Bookmakers

Wil jij liever PayPal wedden in plaats van de tal van andere opties zoals Visa en Mastercard? Niet alle betting sites bieden wedden met PayPal aan, dus hieronder schijnen we even het licht op de beste PayPal bookmakers waar je vandaag nog bij kan storten. Ben je nog niet zo bekend met bookmakers PayPal? Geen probleem, want we leggen ook ineens even uit hoe het net precies werkt. Indien je meer informatie over deze betalingswijze wil lezen, kijk dan onder de volgende tabel waarin we de Beste Bookmakers PayPal op een rijtje zetten.

 

BetFIRSTNL en BE Donker
BetFIRST Review: 9.5/10
Bet777 Logo GrootNL en BE Donker
Bet777 Review: 9.5/10
Circus logo grootNL en BE Donker
Circus Review: 8/10
Circus Bonus: 7/10
 • PayPal beschikbaar
 • Nederlandstalige website
 • 100% tot € 110 stortingsbonus + € 10 gratis

BwinBE Vlag DonkerBwin Review: 9/10
Bwin Bonus: 10/10
 • PayPal beschikbaar
 • Nederlandstalige website
 • 100% tot € 100 stortingsbonus + € 5 gratis

Logo LadbrokesBE Vlag Donker
Ladbrokes Review
 9/10
Ladbrokes Bonus: 10/10
  • Paypal beschikbaar
  • Engelstalige website
  • 100% tot € 100 stortingsbonus

NetBet Logo LargeBE Vlag DonkerNetBet Review: 8.5/10
NetBet Bonus: 7/10
 • PayPal beschikbaar
 • Engelstalige website
 • 50% tot € 200 stortingsbonus

NL en BE DonkerBonkersbet Review: 6.5/10
Bonkersbet Bonus: 7/10
 • PayPal beschikbaar
 • Engelstalige website
 • 100% tot € 100 stortingsbonus

 

Wat is PayPal?

PayPal is een online betalingsmethode waarmee zowel particulieren als bedrijven onder elkaar geld kunnen overmaken. Het kan ook gebruikt worden om online te wedden met PayPal. Het bedrijf is al sinds 1998 actief en is nog altijd een grote speler op de markt. Het enige dat je nodig hebt om te gokken met PayPal is een emailadres om je account te openen. Er worden geen kosten aangerekend bij het openen van dit account. Je aanmelden is dan ook heel eenvoudig. Ga naar de PayPal website en klik op ‘aanmelden’, vul hierna je persoonlijke gegevens in en klaar is kees! Nooit was het eenvoudiger om te online PayPal gokken als vandaag. Lees verder voor nog meer informatie over deze fantastische betalingswijze en begin je PayPal gokken bij onze uitgekozen bookmakers PayPal.

PayPal Logo - online betalingsmethode voor wedden

Hoe kan ik wedden met PayPal?

Om je wedden met PayPal te beginnen doe je het volgende. Kies je favoriete PayPal Bookmaker en druk via de cashier pagina op het PayPal logo. Geef je emailadres in en het gewenste bedrag dat je wil storten. Na het uitvoeren van de transactie krijg je meteen het geld op je account te zien. Vanaf dit moment kan je dan ook ineens gokken met PayPal. Niet alle PayPal goksites bieden een bonus aan, dus kijk ook eens bij het overzicht Bookmaker Bonus en kies een gepaste bookie.

Waarom zou ik wedden met PayPal?

Allereerst is het heel eenvoudig om te wedden met PayPal. In onze moderne maatschappij moet alles altijd sneller gaan. Mobiel wedden is dan ook veel eenvoudiger, aangezien je enkel een e-mailadres en wachtwoord nodig hebt. De transacties worden ook altijd ogenblikkelijk verwerkt. Gedaan dus met het intypen van je lange kaartnummer en CVV-code! Stort een beetje geld op je account en dan kan je dit overal ineens gebruiken. Zoals bijvoorbeeld om te wedden op voetbal en sport met PayPal.

Het laatste punt is voor sommige gokkers misschien ook nog het belangrijkste. Je financiële informatie is veilig met PayPal, je bank en de bookmaker krijgt geen overzicht van je PayPal weddenschappen. Gokken met PayPal op voetbal en sport is daarom voor veel wedders dan ook één van de beste opties.

Is gokken met PayPal veilig?

Dankzij de aankoopsbescherming is je online gokken met PayPal of winkelen een extra stap beveiligd. Als de omschrijving van een aankoop niet overeenkomt met de realiteit, dan krijg je bij PayPal je geld terug. Elke verrichting wordt ook encrypted, met nog een extra controle-overzicht. Moest er toch nog iets gebeuren, dan kan je dit bij het resolutiecentrum van PayPal aangeven en zoeken zij een oplossing. Hierdoor is je PayPal wedden dus veilig en betrouwbaar en snel. Ga ook eens naar ons Goksites Voetbal overzicht kijken en krijg nog meer informatie over bookmakers.

Aanvullende PayPal opties

Naast simpelweg online betalen bij PayPal bookmakers heb je nog tal van andere opties bij dit online betalingsplatform. Dit innovatief bedrijf is altijd druk bezig met hun service te verbeteren, mede hierdoor heb je de volgende opties als PayPal klant. Niet al deze opties kunnen gebruikt worden op Bookmakers met PayPal, maar het is nuttig om ze eens rustig te bespreken.

Digitale Portefeuille of in het Engels ‘Digital Wallet’

Je kan hier je krediet- en debetkaarten zowel als je bank account in een duidelijk overzicht hier opslaan. Hier vind je ook ineens al je transactie geschiedenis zoals bijvoorbeeld uitbetalingen met PayPal van goksites die je dan terug op je bank account kan zetten indien gewenst. Wil je wedden met Bookmakers PayPal, dan kom je vaak op deze pagina terecht.

PayPal App

Het was nooit eenvoudiger om mobiel te gokken met PayPal. Via de fantastische PayPal App kan je via de telefoon snel en veilig weddenschappen plaatsen. In een select aantal winkels kan je zelfs met PayPal fysiek betalen door middel van je telefoon. Wacht dus niet en ga online wedden met de PayPal App.

PayPal App home

PayPal gokken met Prepaid Mastercard

Via PayPal kan je ook een Prepaid Mastercard aanvragen. Deze wordt via post opgestuurd waarna je buiten PayPal gokken, de volgende opties krijgt:

 • Een fysieke kaart die aan je account gekoppeld is, waarmee je dan kan storten op Bookmakers Paypal indien gewenst
 • Je kan betalingen maken online en offline, in eender welke winkels
 • Via de bankautomaat geld afhalen is ook een optie
 • Toegang tot PayPass waarna je in één swipe kan betalen dankzij de mobiele app

PayPal Prepaid MastercardPayPal.me

Maak je eigen PayPal.me link aan, en betalingen worden nog eenvoudiger! Je kan simpelweg je persoonlijke link delen met éénder wie, en dan kunnen deze een betaling maken zonder jou email of persoonlijke gegevens te moeten invoeren.  De ontvanger van je link hoeft enkel het bedrag in te voeren en klaar is kees. Dit is helaas geen optie bij de betsites PayPal, maar alleszins wel een fantastisch nuttige functie voor je persoonlijke gebruiksgemak.

Geschiedenis van PayPal

PayPal heeft historisch gezien niet echt zijn roots in het online gokken wereldje, maar is al wel heel lang actief. Het startte met de naam Confinity in 1998. Een bedrijf gespecialiseerd in software voor mobiele apparaten. Het volgende jaar werd het betalingssyteem PayPal echt gelanceerd zoals we het nu kennen.  In 2000 gingen Confinity en het toenmalig bedrijf van Elon Musk genaamd X.com, samen in een merger en vormden PayPal. Sinds 2002 worden ze ook openlijk op de aandelenmarkt verhandeld.

In hetzelfde jaar nog kocht Ebay het bedrijf op, aangezien voornamelijk PayPal werd gebruikt om betalingen te maken op Ebay zelf. Deze lange samenwerking stopt weldra in 2020, waarna PayPal niet meer verschijnt als standaard betalingsoptie bij Ebay.

Door de jaren heen werd PayPal dus meer en meer actief in andere markten, zoals online weddenschappen en sport gokken. Voor de toekomst verwachten we dan ook nog een grotere focus op de gok markt, zeker na het halteren van de samenwerking met Ebay. Meer en meer PayPal Bookmakers verschijnen elke dag, dus de optie om te gokken met PayPal wordt groter en groter met de dag. We updaten deze pagina constant om je van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te houden. Kom dus zeker later nog eens terug!

Welke kosten komen er bij een PayPal account?

Het aanmaken van een PayPal account is altijd gratis, hoewel sommige diensten wel geld kosten.

 • Geld naar het buitenland sturen: In het beste geval is het 0,3%, in het slechtste 7.4% afhankelijk van welke stortingsoptie je gebruikte, en welk land.
 • Munten omwisselen: Dit kan tussen de 0,4 en 7,4% liggen.
 • Ontvangen van betalingen: Deze zijn gratis als ze door een PayPal-transactie betaald worden, anders is het 3,4% plus 20 cent vaste kost.

Conclusie over Gokken met PayPal

Zijn snelheid, privacy en veiligheid een belangrijk punt voor jou online gokken met PayPal? Dan raden we zeker onze PayPal Bookmakers aan. Als deze punten minder belangrijk zijn voor jou, dan zijn de traditionele betalings-opties misschien een beter alternatief. Sowieso raden we wedden met PayPal op voetbal en sport aan als een prima platform voor al je gokplezier. Kies dus vandaag nog voor één van onze Bookmakers PayPal en win!

Heb je eerder interesse in andere betalingsmiddelen? De meeste Bookmakers hebben tegenwoordig allerlei fantastische opties om je online gokplezier eenvoudiger te maken. Voor Nederlandse klanten raden wij zeker Wedden met iDeal aan. Lees dus gerust over deze stortingswijze.