Bwin Review & Ervaringen

Bwin is één van de meest bekende bookmakers ter wereld die ook over een Belgische licentie beschikt. We kunnen dan ook niets anders doen dan al onze Bwin ervaringen te delen via deze review. Waarom zijn ze zo bekend? Als sponsor zijn ze bijvoorbeeld al heel actief in de voetbalwereld, met enkel grote teams zoals Real Madrid dat hun naam dragen op hun shirts. We kijken meteen of de Bwin sportsbook deze reputatie ook eer aandoet.

Wil je graag weten of Bwin betrouwbaar is? Hoe zit het met de odds? Hoe goed zijn de promoties? Hoe gebruiksvriendelijk is hun website zowel mobiel als via desktop? We vergelijken alles ook in het oog van andere bookmakers, al onze vergelijkingen vind je allemaal terug in onze analyse van deze bookie!

Bwin Sport aanbod in vergelijking met andere sites

Oorspronkelijk in 1997 ontstaan in Wenen, heeft deze goksite al heel wat jaren achter de rug om de nodige expertise op te bouwen in de sport gokwereld. Ze waren dus één van de eerste echte site tijdens de online voetbal wedden boom!

Deze reputatie werd door de jaren groter dankzij de lucratieve sponsordeals met topclubs als Real Madrid en AC Milan. Vele gok fanatiekelingen kennen dit merk dan ook dankzij hun grote idolen.

Voor- en nadelen van Bwin

Als je graag op sport & voetbal wed, dan kan je ongetwijfeld niets anders dan van Bwin gehoord hebben. Jarenlang hadden zij de slogan: “Het grootste sportweddenschappen platform op de markt”, helaas is door de grote concurrentie dit momenteel niet meer zo het geval. Toch beschikken ze nog over een groot marktaandeel, en is het nog altijd een prima idee om er te gokken.

Dezelfde strategie van vroeger werkt helaas niet echt meer, je kan zowat bij elke bookie op alles wedden tegenwoordig. Het is dan ook niet het punt dat Bwin slechter geworden is als bookmaker. Eerder dat de rest van de betting markt gewoon heel hard is versterkt.

Momenteel zijn ze dus druk bezig om hun marktleiders positie terug te pakken, wat uiteraard niet gemakkelijk is aangezien je weet hoeveel andere opties Belgische Bookmakers er zijn. Hoe willen ze dan hun leiderspositie juist terugwinnen? Een groot wapen in hun arsenaal zijn hun actuele promo’s. Op het moment van het schrijven van deze review is bijvoorbeeld Grand Slam tennis volop aan de gang, waardoor je dus elke dag al meteen een freebet krijgt.

Voorbeeld van een Bwin Promoties

Wanneer we even kijken naar de Bwin mobiele capaciteiten, dan zijn we ook heel tevreden. Mobiel aanmelden is ook heel snel en overzichtelijk. Nog mooier is de Bwin App die net als de mobiele versie van de website uitstekend werkt.

Storting & uitbetalingen zijn ook prima, de grootste klacht is dat je niet met kredietkaarten kan wedden, maar dit is helaas gewoonweg een Belgische wetgeving waar ze zelf niets aan kunnen doen. We kunnen ze dit dan ook niet kwalijk nemen. Je kan er ook zeker van zijn dat bij elke betaling of uitbetaling er nooit extra kosten worden aangerekend van hun kant.

Wil je specifiek informatie hebben over de Bwin Bonus? Dan raden we je aan om via onze knop rechtstreeks naar Bwin te gaan, aangezien we hier niets over kunnen vertellen via derde kanalen (Belgische richtlijn).

Als we de Home page even analyseren dan moeten we ook heel tevreden zijn. Het ziet er gewoonweg heel goed en overzichtelijk uit. Elke belangrijke pagina is makkelijk te bereiken via een eenvoudig navigeerbaar menu.

Bwin Mobiele site menu overzicht

Zoals je kan zien, vind je alles netjes in één blik terug.

Laten we ook snel naar het Bwin Sport aanbod kijken. Zoals eerder gezegd is er een grote aandacht op het aanbieden van zoveel mogelijk unieke sporten. Je zal dan ook echt niemand horen klagen over het aantal beschikbare sporten! Op voetbal is bijna elke competitie van de partij, inclusief lagere afdelingen! Per match heb je ook nog eens een riant aantal mogelijke selecties.

De klantendienst is trouwens ook geweldig. Op elk moment van de dag zijn ze beschikbaar om jou met al jou mogelijke problemen te helpen. En dit via chat, email of zelfs telefoon.

Ervaringen met Bwin sport wedden

Natuurlijk heeft elke goksite zijn sterke & zwakke punten. Het hangt dus altijd een beetje af van waar je precies op zoek naar bent in een bookmaker. Ben je op zoek naar een site met veel promoties, een uitstekende functionerende website & klantenservice? Dan is Bwin de ideale kandidaat voor jou.

Het voetbal & sport aanbod zijn zeker geweldig, maar helaas zijn de quoteringen niet zo gunstig als sommige andere merken op de markt. Het is voornamelijk dan ook de vraag of deze promoties de moeite waard zijn om de iets mindere odds op te vangen? Dat is helaas iets wat enkel jij voor jezelf kan uitmaken.

Andere interessante Bwin punten:

Hoe kan ik mezelf bij Bwin registreren?

Als je op de website terecht kom zie je meteen een gigantische knop met de welkomstaanbieding. Een snelle klik op de knop brengt je meteen naar de aanmeldingsprocedure. Deze is heel overzichtelijk, en het enige wat je moet doen is even snel je persoonlijke details invullen en zorgen dat deze ook effectief correct zijn.

Jezelf aanmelden kan dus allereerst door dit formulier met je email, & naam in te vullen. Je kan ook meteen een wachtwoord kiezen, let wel op dat zoals altijd je meer dan 6 characters moet hebben, met minstens 1 cijfer en speciaal teken. Wanneer dit alles klaar is, kan je ook nog eens een geheime vraag invullen in het geval je ooit je paswoord vergeet, en adresgegevens moet je ook invullen.

Jezelf aanmelden bij Bwin kan zo

Het belangrijkste punt, is dat je natuurlijk minimaal 18 jaar moet zijn om te kunnen gokken. Je zal dit dan ook moeten bevestigen om je account creatie succesvol te kunnen afronden.

Hoe ik betalen & uitbetalen bij Bwin?

Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om te storten. Sommige van de missende betalingsmiddelen ontbreken ook enkel door de Belgische wetgeving (zoals kredietkaarten bv).

Je kan onder meer met Bancontact, Skrill & Neteller storten.

Het is dus heel goed ook dat je op al deze middelen niets extra kosten moet betalen bij zowel storten als uitbetalen.

Design van de website

Makkelijk is het natuurlijk nooit om zoveel informatie netjes in een overzicht op je website te plaatsen zonder verwarring te veroorzaken. Toch zijn we best tevreden met hoe Bwin dit heeft opgelost. Via de sportsbook pagina heb je een fantastisch overzicht van alle belangrijkste zaken, waardoor wedden heel aantrekkelijk & eenvoudig wordt.

Bwin Sportsbook overzicht: een kleine impressie

We constateren ook net hetzelfde voor de Mobiele & App versie van de site. Wij zijn hier een beetje ouderwets, en verkiezen toch nog altijd de desktop versie van de site.

Bwin Wedden

Marktleider of niet, het blijft een goed platform voor al je voetbal inzetten. 40+ sporten is nog altijd een heel groot aanbod. Maar onze vraag is eigenlijk een beetje de deze. Is dit belangrijk voor jou? Wil je graag op allerlei gekke sporten inzetten dan zit je hier redelijk goed. Voor ons is voetbal, tennis & wielrennen toch nog altijd het belangrijkste, en andere bookmakers hebben net hetzelfde aanbod in deze categorieën.

En voetbal is natuurlijk ook de grootste sport bij Bwin. Alle grootste competities komen aan bod, met hun respectievelijke 2de, 3de & zelfs 4de klasse afdelingen!

Helaas zijn de odds niet zo gunstig als bij sommige andere top bookmakers. Bij voetbal zit je vaak al aan bookmaker marges van rond de 7%, wat echt wel niet goed is als we dit vergelijken met bijvoorbeeld Wallacebet, waar je heel snel rond de 4.5% zit. Ben je specifiek geïnteresseerd in gunstige odds in plaats van promoties, ga dan ergens anders gokken.

Bwin Klantenservice & Contact

Zeker één van de sterkste punten is de uitgebreide, altijd beschikbare klantendienst. Je kan deze via email, telefoon en live chat op elk moment van de dag bereiken! Al onze ervaringen waren tot nu toe positief, bij het schrijven van deze review hadden wij ook een aantal vragen die heel kordaat en efficiënt beantwoord werden door vriendelijke Bwin support medewerkers.

Bwin klantenservice contact opnemen kan zo