Bwin Review & Ervaringen

Peter Groen
27.04.2016
Bwin

Bwin Review & Ervaringen

total rating
Zeer Goed
90
  • Accepteert enkel Belgen
  • Storten kan o.a. met Bancontact
  • Zeer groot Wedden Aanbod
  • Matige Quoteringen

Conclusie:
Bwin verdient een totaalscore van 90 punten. Meld je nu aan of lees onderstaand meer over de andere onderdelen van Bwin!

Bwin Belgie is onder andere bekende vanwege haar sponsoring van Real Madrid en verdient een score van 90 punten mede door haar zeer grote wedden aanbod en mooie promoties. Lees onderstaand meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij Bwin. Erna komen ook de punten aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen aan bod. Belgen kunnen zich aanmelden bij Bwin. 

Storten:
Bij Bwin kun je onder andere kosteloos storten met Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal, HiPay en PaySafeCard. Hou er rekening mee dat je bij een eerste storting met Neteller of Skrill geen bonus ontvangt. 

Uitbetalen:
Net als storten kun je ook met zeer veel methodes uitbetalen bij Bwin. Zo kun je kiezen voor een bankoverschrijving, HiPay, Skrill, Neteller en PayPal uitbetaling. Enkel PaySafeCard behoort niet tot de mogelijkheden. Aan een uitbetaling bij Bwin zijn geen verdere kosten verbonden. 

Wedden:
Bij Bwin kun je op meer dan maar liefst 45 verschillende sporten je weddenschappen plaatsen. Vaak zijn er ook meer dan honderd selecties per duel beschikbaar. Daarnaast kun je ook nog eens wedden op bijv. eSports, politiek en entertainment. Een zeer groot wedden aanbod dus!

Klantenservice:
De Bwin klantenservice kun je bereiken via e-mail (support@bwin.be), telefoon (+350 2007 7761) of live-chat. De klantenservice medewerkers zijn Nederlandstalig en zowel qua bereikbaarheid als service van uitstekend niveau!

Bwin Ervaringen & Review

Ontdek hier precies wat je kan verwachten van de bookmaker Bwin, dankzij onze ervaringen aan de hand van 10 criteria. Als Bwin de ideale bookmaker voor jou blijkt, kan je je aanmelden via de knop verder op deze pagina.

Bwin Review
BE Vlag Donker
1. Bwin Aanmelden NLD X BEL
2. Taal website NLD  ENG
3. Bwin Storten iDeal
X X
Bancontact
| X
4. Bwin Uitbetalen Neteller
 
Skrill
 
Bank
 
PaySafe
√ | X
5. Bwin Klantenservice Telefoon   Chat
6. Bwin Bonus ★★
7. Promoties ★★
8. Bwin Wedaanbod
9. Bwin App
10. Quoteringen
Beoordeling 9,0/10
Bwin Klein Logo

 

Bwin België is wellicht een van de meest bekende Bookmakers en al sinds 1997 actief via haar hoofdkantoor in Wenen. Deze bekendheid komt niet enkel door haar sponsoring van bijvoorbeeld Real Madrid maar ook door het zeer goede aanbod. Bwin biedt eigenlijk alles wat jij in een bookmaker zoekt. Enkel op de quoteringen scoren ze gemiddeld, maar dat is het enige werkpuntje. Daarentegen is de hoeveelheid aangeboden weddenschappen wel enorm, met een fantastische bonus en de speciale bwin.be website is in het Nederlands beschikbaar en zeer toegankelijk. Wij beoordelen Bwin met 9 punten.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld: Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard,PayPal of HiPay.

Bwin Website

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Bwin Ervaringen in 10 stappen

Bovenstaand heb je in een vogelvlucht kennis kunnen maken met Bookmakers Voetbal & Sport Bwin België en onze Bwin Ervaringen. Mocht je graag meer gedetailleerde informatie lezen ben je onderstaand aan het juiste adres. Alle bovenstaand genoemde 10 punten bekijken we nader en lichten we toe aan de hand van onze ervaringen. Dit varieert van een Bwin account aanmaken tot de aantrekkelijke Bwin Bonus. Lees nu alles en doe je voordeel met onze Bwin Review!

1. Bwin Account aanmaken

Bwin Sport is speciaal beschikbaar voor klanten uit België. Door op een van de Bwin aanmeld banners te klikken kom je direct op de website van Bwin terecht. Nadat je op ´Registreer Nu´ klikt kun je je persoonlijke gegevens invullen en je registratie bevestigen. Hierna is je Bwin account aangemaakt en kun je overgaan tot het maken van een storting.

2. Bwin Website

Speciaal voor Belgische klanten heeft Bwin een Belgische variant van haar website gemaakt. Hierbij komt ook dat de website in het Nederlands, Frans en Engels beschikbaar is. Net als de logo kleuren zwart/geel is ook de website voornamelijk in het zwart/geel opgemaakt. De website is zeer overzichtelijk en relatief snel.

3. Bwin Geld Storten

Qua betaalopties biedt Bwin Voetbal en Sport eigenlijk elke optie die jij je kunt wensen. Zo kun je storten met Bookmakers Bancontact / Mister Cash, Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PayPal, PaySafeCard en een reguliere bank overschrijving. Aan geen enkele van deze betaalopties zijn extra kosten verbonden en je geld staat direct op je rekening. Zo ben jij direct klaar om je weddenschappen te plaatsen!

Nu Aanmelden bij Bwin en storten met bijvoorbeeld:

Bwin Betaalopties

4. Bwin Uitbetalen

Net als bij het storten kun je uitbetalen bij Bwin België met zeer veel verschillende opties. Namelijk met Visa/Mastercard, Neteller, Skrill, PayPal en een bankoverschrijving. Ongeacht voor welke methode jij kiest, hoef je geen administratiekosten te betalen. Daarnaast is het uitbetalen zeer snel. Bij alle online betaalmethodes staat je terugstorting direct op je account. Enkel een bankoverschrijving kan enige dagen in beslag nemen.

5. Bwin Klantenservice

De Bwin Sport Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: via het webformulier of support@bwin.be
  • Telefonisch (+350 2007 7761)
  • FAQ Sectie
  • Live Chat

Bwin heeft een snelle en correcte support via e-mail en ook kun je ervoor kiezen om Bwin telefonisch te contacteren. Als derde optie kan je de FAQ sectie checken om antwoorden op je vragen te vinden. Linksboven op de website kun je op ´contact´ klikken en direct je vraag stellen of antwoord bekijken. Het gemakkelijkste is om Bwin te contacteren via Live Chat, die je net onder het contactformulier kan vinden.

6. Bwin Bonus

De Bwin Bonus is een van de meest flexibele wed bonussen op de wedmarkt. Je ontvangt na je aanmelding een stortingbonus van 100% tot € 120. Je hoeft enkel je bonusbedrag 3x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Je hebt hiervoor maar liefst 90 dagen de tijd! Hou er rekening mee dat als je een eerste storting maakt met Neteller of Skrill dat je niet in aanmerking komt voor de bookmaker bonus. Volgende stortingen kun je wel gewoon met Neteller en Skrill maken.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 120 Bwin Bonus

Bwin bonus

7. Bwin Promoties

Met 4 vaste promoties en zeer regelmatig tijdelijke promoties is het Bwin Promotie aanbod zeer goed in orde. Zo ontvang je bijvoorbeeld je inzet tot € 50 terug als jouw Formule 1 coureur uitvalt, een Gratis Wedden Bet als je een weddenschap met een quotering van 4.00+ wint en door het plaatsen van een pre-match weddenschap een live-weddenschap cadeau voor hetzelfde duel. Daarnaast heeft Bwin België regelmatig tijdelijke promoties specifiek gericht op bepaalde wedstrijden. Ook is er de Bwin Build a bet promotie, waarbij je een free bet ontvangt.

8. Bwin Wedden Aanbod

Het Bwin Sport en Voetbal Wedden Aanbod is een van de grootste op de bookmaker markt. Zo wed je bij Bwin op ruim 45 verschillende sporten en zijn ook andere categorieën zoals politiek en entertainment beschikbaar. Daarnaast is ook het aantal selecties waar je op kunt wedden per wedstrijd zeer uitgebreid. Bij voetbal zijn dit vaak meer dan 100 selecties. Ook het live wed aanbod is zeer uitgebreid.

9. Bwin Mobiel Aanbod

Bij Bwin kun je via de reguliere website, de mobiele website en de mobiele App terecht om je weddenschappen te plaatsen. De Bwin App is beschikbaar voor Android en iOS. Opnieuw in het Nederlands, Frans en Engels. De app is behoorlijk snel en ook prima overzichtelijk. Reden genoeg om je weddenschappen zowel via je desktop als mobiel te plaatsen.

10. Bwin Quoteringen

Bwin Voetbal en Sport hanteert een quoteringen marge van 6,4% voor voetbal en 5,4% gemiddeld gezien over alle sporten. Ze zijn hierin niet de beste op de markt en daarom is dit ook het enige wat we kunnen aanmerken. Dit is een percentage dat gemiddeld is ivm de meeste andere bookmakers.

Bwin Beoordeling & Conclusie: 9/10

Bwin België biedt eigenlijk alles wat jij in een bookmaker kunt zoeken. Op nagenoeg alle punten scoort het dan ook bovengemiddeld goed ten opzichte van vele andere bookmakers. Storten en uitbetalen kan via zeer veel kanalen, de welkomstbonus en hoeveelheid promoties zijn enorm net zoals het wedden aanbod. Het enige minpunt die wij eigenlijk kunnen ontdekken is de hoogte van de quoteringen. De quoteringen zijn echter nog altijd hoog genoeg om winstgevend te kunnen wedden, zeker aangevuld met de vele promoties. Een totaalscore van 9 punten heeft Bookmaker Bwin dan ook zeker verdiend!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bwin!

Bwin bonus