Bwin App

Bwin is een van de grootste en bekendste bookmakers in België en biedt verschillende opties aan om mobiel te wedden. Hieronder zullen we de verschillende apps en de mobiele website bespreken. Als je liever onmiddellijk de Bwin Android App of Bwin iOS App downloadt, dan kan je hier op de Bwin App downloaden klikken.

Let op: Bwin is een van onze Beste Bookmakers Belgie en dus niet beschikbaar voor Nederlanders. Wij adverteren enkel apps met nationale licenties. Nederlanders kunnen betting apps terugvinden op onze mobiel wedden apps-pagina. 

Bwin:                                                                      Android         –          iOS           – mobiele site
App Download
Grootte 4.6 MB 74 MB
Updates regelmatig regelmatig
Storten
Uitbetalen

 

Bwin Mobile Website

Je kan de mobiele Bwin site terugvinden door m.bwin.be als URL in te typen of gewoon via je mobiel de Bwin site bezoeken. Je komt op je vertrouwde Bwin site terecht en zal zien dat je rechts bovenaan nog altijd kan inloggen of registreren. Het volledig menu van A-Z vind je bovenaan terug, net zoals de belangrijkste sporten of evenementen. Als je op Live klikt, kan je nadien ook de livestream selecteren. Je hoeft hiervoor enkel een Bwin account hebben.

Bwin Mobiel site / Bwin App

Bwin App Downloaden

Maak eerst een Bwin account aan voordat je de app begint te downloaden. Dit kan je doen vanaf de desktop of mobiele versie. Dit is veel makkelijker dan via de app. We zullen hieronder de 2 verschillende Bwin Apps bespreken en hoe je ze het beste kan downloaden.

Bwin App Android

Om de Bwin App Android te downloaden zal je eerst wat wijzigingen in je telefoon instellingen dienen te wijzigen. Dit kan je doen via de volgende stappen: Settings > Security > en het aanvinken van Unknown Source. Hiermee geef je toestemming aan Bwin om de Bwin App te installeren. Ga vervolgens naar de mobiele site van Bwin en selecteer nadien Bwin mobile. Hier kan je onderaan de pagina de Bwin Android App downloaden en installeren.

Bwin App iPhone

De Bwin iPhone App kan je downloaden in de iTunes Store of via de mobiele Bwin pagina. Ga vervolgens naar de Bwin mobile en selecteer iPhone. Vervolgens volg je de stappen die je op je scherm zal zien. Simpeler kan niet.

Bwin App Windows

Bwin heeft nog geen Bwin Windows App ontwikkeld en we denken ook niet dat die er ooit komt. Stel dat het toch zo ver komt, dan zullen we hier de stappen bespreken om de Windows Bwin App te installeren.

apps toelaten Android

Bwin App Ervaringen

Bwin heeft zijn reputatie van goede bookmaker ook op het vlak van de Android en iOS app bevestigd. Het is makkelijk om de gewenste app te downloaden en eenmaal dit gedaan is, gaat een bet plaatsen ook soepel. Je hebt een duidelijk menu, makkelijk te navigeren app en ook de wit/grijze kleuren zijn makkelijk te onderscheiden. Soms leveren die lichte kleuren verwarring op, maar hier is dit niet het geval. Als je genoeg geheugen op je telefoon hebt en je wedt graag mobiel, dan raden we aan om de apps te installeren. Anders kan je gewoon gebruik maken van de Bwin mobiele site. Moest je toch problemen hebben met de Bwin App dan kan je altijd via de Bwin live chat dit snel oplossen.

Klik op onderstaande afbeelding en download de Bwin App:

Wedden Bwin mobiel

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie