Napoleon Games App

Napoleon Games biedt naast haar Napoleon Games Mobile website ook een Napoleon Games Android App en Napoleon Games iPhone App. De functionaliteit van de mobiele website en app bespreken wij op deze pagina aan de hand van onze ervaringen. Wil je de App direct downloaden? Klik onderstaand om je aan te melden en/of in te loggen bij Napoleon Games en je vindt de app direct terug.

Napoleon Games Mobile Website

De mobiele site van Napoleon Games vertoont veel gelijkenissen met de desktop versie en is perfect te navigeren op mobiel of tablet. Om het gebruiksgemak echter nog meer te vergroten heeft Napoleon Games ook een app ontwikkelt, De Napoleon Games App Android en Napoleon Games App iPhone. Onderstaand lees je hierover meer.

Napoleon Games App Downloaden

Het beste kan je eerst een account aanmaken via onze site en dan pas overgaan tot het downloaden van de app. Zo kan je genieten van de exclusieve bonussen die soms via ons beschikbaar zijn. Daarna kan je kan je via je je mobiel de mobiele site bezoeken. Meestal krijg je onmiddellijk een melding om de app te downloaden. Hieronder zullen we beide apps bespreken.

Napoleon Games App Android

Om deze Napoleon Games Android app op je mobiel of tablet te installeren, dien je eerst je settings op je telefoon te wijzigen. Dit komt omdat Google Play geen apps aanbiedt waarbij je met echt geld kan wedden. De Napoleon Games Android App is niet schadelijk voor je telefoon. Je kan dit zo wijzigen:

  • Ga naar ‘Instellingen’.
  • Tik op ‘Toepassingen’ of ‘Beveiliging’.
  • Activeer het vinkje ‘Onbekende bronnen’.
  • Je krijgt nu een informatiebericht te zien.
  • Druk op ‘OK’ om verder te gaan.

Nadat je de app hebt gedownload, dien je het te installeren en dit kan via de volgende stappen:

  • Op je mobiel ga je naar ‘Apps’ of ‘Toepassingen’
  • Bij je ‘Mijn Bestanden’, selecteer je de ‘Download’ directory.
  • Druk op ‘napoleongames-new.apk’.
  • Druk nu op ‘Installeren’ om de app te installeren op je toestel.

Napoleon Games App iPhone

Om de Napoleon Games iPhone App te installeren is het veel makkelijker. Je dient gewoon naar de iTunes Store te gaan en daar de Napoleon Games te downloaden.

Napoleon Games App Ervaringen

Deze App is fantastisch en neemt niet veel in mb in beslag. Ook heb je steeds de laatste nieuwigheden en is het makkelijker om je bets te plaatsen. Als je graag mobiel wedt, dan is deze app zeker aan te raden. Er is een groot aanbod van wedden en minstens 5 promoties per keer. Ook kan je bepaalde wedstrijden live volgen, wat handig is als je graag een live bet plaatst. Check ook de Napoleon Games bonus.

Klik op onderstaande afbeelding en download de Napoleon Games App
App Napoleon Games

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie