BetFIRST Review & Ervaringen

Onderstaand vind je in één oogopslag onze ervaringen met BetFIRST terug op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker. Past BetFIRST bij jou? Meld je dan direct aan via de gele button onder aan het schema. Voor meer informatie kun je ook verder lezen en al onze gedetailleerde BetFIRST ervaringen terugvinden.

BetFIRST Review
NL en BE Donker
1. Aanmelden  NLD   BEL   LUX 
2. Taal website  NLD   ENG   DUI 
3. In | 4. Uitbet.  iDeal  | X  Bancontact  X  Visa/Mast. √ X
 Neteller √   Skrill √   PaySafe √ X
 PayPal √ X  HiPay √ X  Boeking √ 
5. Klantenservice  E-Mail   Live-Chat   Telefoon 
 Goed ★★★  Gemiddeld ★★  Matig 
6. BetFIRST Bonus ★★★
7. Promoties ★★★
8. Wed Aanbod  ★★★
9. Mobiel Wed. ★★★
10. Quoteringen ★★
Beoordeling 9/10
BetFIRST logo klein

Nu bij BetFIRST aanmelden

BetFIRST is een van origine Belgische Bookmaker die sinds 2012 actief is op de wedmarkt en voorzien is van alle benodigde licenties. Doordat zowel Nederlanders en Belgen zich kunnen aanmelden, storten met iDeal en Bancontact mogelijk is en de website en klantenservice in het Nederlands beschikbaar is, is BetFIRST enorm toegankelijk. Daarnaast zijn alle elementen die jij in een bookmaker ziet boven gemiddeld goed. BetFIRST verdient dan ook 9 punt in onze beoordeling!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard, Paypal of Hipay.
BetFIRST Screen BB

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

BetFIRST Ervaringen in 10 stappen

Aan de hand van bovenstaand schema en introductie heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers BetFIRST Ervaringen. Wens jij echter nog meer gedetailleerde informatie? Dan kun je onderstaand verder lezen. Graag lichten wij namelijk elk van de 10 benoemde punten voor jou nogmaals extra toe. Van een BetFIRST Account Aanmaken tot BetFIRST Voetbal & Sport Wedden. Je leest het allemaal onderstaand in onze uitgebreid BetFIRST Review & Ervaringen overzicht.

1. BetFIRST Account aanmaken

Zowel wedders uit Nederland als België kunnen een BetFIRST account aanmaken. Een account maken bij BetFIRST kan door op een van de BetFIRST Aanmelden Banners te klikken op deze pagina. Erna kom je direct uit bij het registratieformulier van BetFIRST Nederland & België. Als je het formulier volledig invult en op registeren klikt je is je account direct aangemaakt. Je hoeft geen bevestiging e-mail meer aan te klikken.

Wij raden je aan om bij het registeren zeker gebruik te maken van het aanvinken van het ´´Ik ga akkoord met het ontvangen van e-mails over de laatste aanbiedingen, promoties en bonussen.´´ vakje. BetFIRST België en Nederland heeft zeer regelmatig promoties die specifiek beschikbaar zijn voor de ontvangers van de e-mail. Hiermee profiteer je dus van alle mogelijke aanbiedingen. Aanmelden kan direct onderstaand.

BetFIRST Account Aanmaken

2. BetFIRST Website

Allereerst kunnen we je melden dat de BetFIRST Website in het Nederlands beschikbaar is. Daarnaast kun je naar wens ook kiezen voor de Engelstalige, Duitstalige, Franstalige of Turkse variant van de website. De website zelf ziet er verder prima uit en de navigatie is prima in orde. Soms kan het wel zo zijn dat de website ietwat langzaam is. Doorgaans levert de snelheid van de website echter geen problemen op en kan je gebruiksvriendelijk jouw weddenschappen plaatsen.

3. BetFIRST Geld Storten

De vele betaalopties waarmee je bij BetFIRST geld kan storten is een groot voordeel van deze Bookmaker. Zeker nu BetFIRST Bookmakers iDeal en Bancontact aanbiedt. Daarnaast is het extra prettig dat aan het storten van geld bij BetFIRST Nederland & België geen extra kosten verbonden zijn. Onderstaand vind je alle betaalopties van BetFIRST terug en kun je direct je aanmelding en storting voltooien.

Nu Aanmelden bij BetFIRST en storten met bijvoorbeeld:
Betaalmethodes BetFIRST

4. BetFIRST Uitbetalen

Als je wil overgaan tot een uitbetaling bij BetFIRST België & Nederland kan dit via Neteller, Skrill of een reguliere bankoverschrijving. Ongeacht welke methode je kiest, zijn er geen kosten aan een uitbetaling verbonden. Een bankoverschrijving kan enkele dagen tijd in beslag nemen. Een terugstorting via Neteller of Skrill staat doorgaans binnen 24 uur op je rekening maar vaak ook sneller. Het kan zijn dat je voor je eerste uitbetaling je identiteit dien te verifiëren. Dit gehele proces duurt vaak niet langer dan 1 werkdag.

5. BetFIRST Klantenservice

Ook qua klantenservice blinkt BetFIRST Voetbal & Sport enorm uit. Je kunt BetFIRST namelijk contacteren via de volgende 5 kanalen.

  • Live-Chat
  • E-mail: support.nl@betfirst.be
  • Telefonisch: 0032 7848 0597
  • Fax: 02 400 2980
  • Post: BetFIRST Sagevas, Frankenstraat 79, 1040 Brussel.

Naast dat de support via vele kanalen bereikbaar is, is de support ook nog eens snel en kordaat. De antwoorden zijn duidelijk en de support denkt op elk gebied met je mee. De BetFIRST support behoort zonder twijfel tot de beste van de online bookmakers.

6. BetFIRST Bonus

De BetFIRST Bonus voor nieuwe klanten is zeer interessant. Je ontvangt namelijk bij verlies van je eerste weddenschap je inzet tot € 100 terug. Je mag zelf bepalen wat voor een weddenschap en wat voor een quotering je speelt. Je ontvang je inzet terug door een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met als titel ´Lucky Weddenschap´. Het terug ontvangen bedrag hoef je slechts 1x in te zetten op een 1.20+ quotering. Erna is het bonusgeld omgezet in echt geld en kan je uitbetalen of opnieuw doorspelen.

Daarnaast is ook je eerste mobiele weddenschap risicovrij met een inzet van € 10. Exact dezelfde voorwaarden gelden, enkel dien je je terug ontvangen bedrag nu 1x op een 1.70+ odd in te zetten in plaats van 1.20+. Een aanmelding bij BetFIRST Sport levert je naast deze € 110 ook 10 PronoFoot Punten op (t.w.v. € 10) om in te zetten op het PronoFoot Rooster en gratis toegang tot de BetFIRST Live Stream Evenementen.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 110 BetFIRST Bonus
BetFIRST Bonus BB

7. BetFIRST Promoties

Naast het geweldige welkomstbonus pakket biedt BetFIRST Nederland en België ook regelmatig andere promoties. Zo zijn er drietal promoties waarvan je standaard kunt profiteren. Dit is een extra winst op je Tennis combinatieweddenschappen van 50%, een € 20 cashback als je combinatieweddenschap op 1 selectie verloren gaat bij 5 of meer wedstrijden en een € 20 bonus bij verwijzing van een vriend. Naast deze standaard promoties biedt BetFIRST Voetbal & Sport ook wekelijks speciale acties gericht op bepaalde duels of evenementen. Als je je inschrijft voor de BetFIRST nieuwsbrief blijf je via e-mail op de hoogte van actuele promoties en Gratis Wedden aanbiedingen.

8. BetFIRST Wedden Aanbod

Met een aanbod van 26 sporten waar jij op kunt wedden is het BetFIRST Wedden Aanbod zeer uitgebreid. Dit blijft niet beperkt tot een grote hoeveelheid sporten maar ook tot een grote hoeveelheid weddenschappen per wedstrijd. Als voorbeeld nemen wij de Europa League finale tussen Sevilla en Liverpool. Er zijn maar liefst 127 verschillende weddenschappen die jij kunt plaatsen op dit duel. Zo kun je bijvoorbeeld wedden op corners en kaarten. Naast reguliere sporten kun je bij BetFIRST Sport ook je weddenschappen plaatsen op virtuele sporten.

Nu wedden bij BetFIRST

9. BetFIRST Mobiel Aanbod

Mobiel Wedden bij BetFIRST Belgie & Nederland kun je zowel via de desktopversie, mobiele versie van de website als met de BetFIRST App. De BetFIRST App is beschikbaar voor Android en iOS en te downloaden via de BetFIRST Website. Daarnaast biedt BetFIRST voor je eerste mobiele weddenschap een bonus van € 10 aan bij een verloren weddenschap wat mobiel wedden bij BetFIRST extra gunstig en interessant maakt.

10. BetFIRST Quoteringen

De Quoteringen van BetFIRST Voetbal & Sport zijn van gemiddeld niveau. De quoteringen marges op je weddenschappen zijn 5,1 % wat je ook terug zult zien bij vele andere bookmakers. BetFIRST biedt echter regelmatig verhoogde quoteringen promoties aan voor speciaal geselecteerde duels. In dat geval zijn bepaalde quoteringen vaak tot 200% hoger wat jou extra laat profiteren van de BetFIRST Quoteringen.

BetFIRST Beoordeling & Conclusie: 9/10

Bovenstaand heb je al onze bevindingen met BetFIRST Voetbal & Sport kunnen lezen. Het enige waar BetFIRST niet bovengemiddeld goed in is, zijn de quoteringen. Deze zijn van gemiddeld niveau vergeleken met de meeste andere bookmakers. Verder blinkt BetFIRST eigenlijk in alles uit. Toegankelijk, goede klantenservice, veel betaalopties, top welkomstbonus en vele promoties. Een goed wedden aanbod en een prima mobiele app. Een score van 9 punt is dan ook meer dan verdiend en een aanmelding bij deze bookmaker kunnen wij alle Nederlanders en Belgen ook zeer adviseren. Meld je onderstaand aan en profiteer van € 110 risicovrij wedden, 10 gratis PronoFoot Punten (t.w.v. € 10) en gratis toegang tot de Live Stream.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Bonus BB