BetFIRST Ervaringen & Review

betFIRST

betFIRST Review

Geüpdatet op: 04.10.2019
97
Geweldig

Experts Waardering

betFIRST
Kevin Been
04.10.2019
97

Ervaringen met betFIRST

Conclusie:
BetFIRST verdient een totaalscore van 97 punten. Meld je nu aan of lees onderstaand meer over de andere onderdelen van BetFIRST!

BetFIRST is een zeer populaire bookmaker en verdient een score van 97 punten omdat het op nagenoeg elk vlak uitblinkt en een super welkomstbonus heeft. Lees onderstaand meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij BetFIRST. Erna komen ook de punten aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen aan bod. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden bij BetFIRST.

Storten: 
Bij BetFIRST kun je onder andere storten met Bancontact (HiPay), Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard, PayPal en een Bankoverschrijving. Geen van deze methodes kennen administratiekosten. Storten kan via een bankoverschrijving waarna het geld direct in je spelersaccount staat. Een zeer uitgebreid aanbod!

Uitbetalen:
Uitbetalen bij BetFIRST kan via Bankoverschrijving, Skrill, Neteller, PaySafeCard en PayPal. Na het verifieren van je account kun je een uitbetaling aanvragen. Een bankoverschrijving is altijd mogelijk en daarnaast kun je een van de overige bovenstaand genoemde methodes selecteren als je ermee gestort hebt. Aan een uitbetaling zijn geen extra kosten verbonden. Bij een bankoverschrijving kan het enkele dagen in beslag nemen terwijl de andere methodes direct verwerkt worden. Voldoende en snelle mogelijkheden dus!

Wedden:
Met een aanbod van inmiddels 31 sporten waar jij op kunt wedden is het BetFIRST Wedden Aanbod uitstekend. Dit blijft niet beperkt tot een grote hoeveelheid sporten maar ook tot een grote hoeveelheid weddenschappen per wedstrijd. Ook heb je de gelegenheid om te wedden op eSports, politiek en entertainment.

Klantenservice:
De BetFIRST klantenservice is te bereiken via e-mail (support.nl@betfirst.be), Live-Chat en Telefoon (+32 7848 0597). Zoals je ziet is BetFIRST via vele kanalen te bereiken. Dit is maar liefst 24/7 het geval en eveneens in het Nederlands. Het enige dat we kunnen opmerken is dat de FAQ ook beschikbaar mag zijn wanneer je niet ingelogd bent.

Onderstaand vind je in één oogopslag onze ervaringen met BetFIRST terug op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker. Past BetFIRST bij jou? Meld je dan direct aan via de gele button onder aan het schema. Voor meer informatie kun je ook verder lezen en al onze gedetailleerde BetFIRST ervaringen terugvinden.

BetFIRST Review
1. BetFIRST Aanmelden Europa 
2. BetFIRST Taal website NLD  ENG 
3. BetFIRST Storten & iDeal
 X | X
Bancontact
| X
4. BetFIRST Uitbetalen Neteller
 
Skrill
 
Boeking
 
PaySafe
 | X
5. BetFIRST Klantenservice Telefoon   Chat
6. BetFIRST Bonus Zie BetFIRST site
7. BetFIRST Promoties ★★
8. BetFIRST Wedden
9. BetFIRST App
10. BetFIRST Quoteringen
Beoordeling 9,5/10
BetFIRST logo klein

 

BetFIRST is een van origine Belgische Bookmaker die sinds 2012 actief is op de wedmarkt en voorzien is van alle benodigde licenties. Doordat zowel Nederlanders en Belgen zich kunnen aanmelden, storten met Bancontact mogelijk is en de website en klantenservice in het Nederlands beschikbaar is, is BetFIRST enorm toegankelijk. Daarnaast zijn alle elementen die jij in een bookmaker ziet boven gemiddeld goed. BetFIRST verdient dan ook 9,5 punten in onze beoordeling!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard of PayPal.In onze Betfirst review zie je al onze ervaringen terug.

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

BetFIRST Ervaringen in 10 stappen

Aan de hand van bovenstaand schema en introductie heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers BetFIRST Ervaringen. Wens jij echter nog meer gedetailleerde informatie? Dan kun je onderstaand verder lezen. Graag lichten wij namelijk elk van de 10 benoemde punten voor jou nogmaals extra toe. Van een BetFIRST Account Aanmaken tot BetFIRST Voetbal & Sport Wedden. Je leest het allemaal onderstaand in onze uitgebreid BetFIRST Review & Ervaringen overzicht.

1. BetFIRST Account aanmaken

Zowel wedders uit Nederland als België kunnen een BetFIRST account aanmaken. Een account maken bij BetFIRST kan door op een van de BetFIRST Aanmelden Banners te klikken op deze pagina. Erna kom je direct uit bij het registratieformulier van BetFIRST Nederland & België. Als je het formulier volledig invult en op registeren klikt je is je account direct aangemaakt. Je hoeft geen bevestiging e-mail meer aan te klikken.

Wij raden je aan om bij het registeren zeker gebruik te maken van het aanvinken van het ´´Ik ga akkoord met het ontvangen van e-mails over de laatste aanbiedingen, promoties en bonussen.´´ vakje. BetFIRST België en Nederland heeft zeer regelmatig promoties die specifiek beschikbaar zijn voor de ontvangers van de e-mail. Hiermee profiteer je dus van alle mogelijke aanbiedingen. Aanmelden kan direct onderstaand.

2. BetFIRST Website

Allereerst kunnen we je melden dat de BetFIRST Website in het Nederlands beschikbaar is. Daarnaast kun je naar wens ook kiezen voor de Engelstalige, Duitstalige, Franstalige of Turkse variant van de website. De website zelf ziet er verder prima uit en de navigatie is prima in orde. Soms kan het wel zo zijn dat de website ietwat langzaam is. Doorgaans levert de snelheid van de website echter geen problemen op en kan je gebruiksvriendelijk jouw weddenschappen plaatsen.

3. BetFIRST Geld Storten

De vele betaalopties waarmee je bij BetFIRST geld kan storten is een groot voordeel van deze Bookmaker. Helaas is nu BetFIRST geen deel van de Bookmakers iDeal hoewel ze wel Bancontact aanbieden. Daarnaast is het extra prettig dat aan het storten van geld bij BetFIRST Nederland & België geen extra kosten verbonden zijn. Onderstaand vind je alle betaalopties van BetFIRST terug en kun je direct je aanmelding en storting voltooien.

Nu Aanmelden bij BetFIRST en storten met bijvoorbeeld:BetFIRST opties voor betalingen

4. BetFIRST Uitbetalen

Als je wil overgaan tot een uitbetaling bij BetFIRST België & Nederland kan dit via Neteller, Skrill of een reguliere bankoverschrijving. Ongeacht welke methode je kiest, zijn er geen kosten aan een uitbetaling verbonden. Een bankoverschrijving kan enkele dagen tijd in beslag nemen. Een terugstorting via Neteller of Skrill staat doorgaans binnen 24 uur op je rekening maar vaak ook sneller. Het kan zijn dat je voor je eerste uitbetaling je identiteit dien te verifiëren. Dit gehele proces duurt vaak niet langer dan 1 werkdag.

5. BetFIRST Klantenservice

Ook qua klantenservice blinkt BetFIRST Voetbal & Sport enorm uit. Je kunt BetFIRST namelijk contacteren via de volgende 5 kanalen.

  • Live-Chat
  • E-mail: support.nl@betfirst.be
  • Telefonisch: 0032 7848 0597
  • Fax: 02 400 2980
  • Post: BetFIRST Sagevas, Frankenstraat 79, 1040 Brussel.

Naast dat de support via vele kanalen bereikbaar is, is de support ook nog eens snel en kordaat. De antwoorden zijn duidelijk en de support denkt op elk gebied met je mee. De BetFIRST support behoort zonder twijfel tot de beste van de online bookmakers.

6. BetFIRST Bonus

De BetFIRST Bonus voor nieuwe klanten kan je enkel informatie over vinden via BetFIRST zelf. Wegens een nieuwe wetgeving mag deze Bookmaker bonus enkel via de bookmaker zelf besproken worden. We raden je dan hoog aan om hier zelf via de bookmaker site meer informatie over te vinden.

7. BetFIRST Promoties

Naast de geweldige welkomstbonus biedt BetFIRST Nederland en België ook regelmatig andere promoties. Zo zijn er drietal promoties waarvan je standaard kunt profiteren. Dit is een extra winst op je Tennis combinatieweddenschappen van 50%, een € 20 cashback als je combinatieweddenschap op 1 selectie verloren gaat bij 5 of meer wedstrijden en een € 20 bonus bij verwijzing van een vriend. Naast deze standaard promoties biedt BetFIRST Voetbal & Sport ook wekelijks speciale acties gericht op bepaalde duels of evenementen. Als je je inschrijft voor de BetFIRST nieuwsbrief blijf je via e-mail op de hoogte van actuele promoties en Gratis Wedden aanbiedingen.

8. BetFIRST Wedden Aanbod

Met een aanbod van 26 sporten waar jij op kunt wedden is het BetFIRST Wedden Aanbod zeer uitgebreid. Dit blijft niet beperkt tot een grote hoeveelheid sporten maar ook tot een grote hoeveelheid weddenschappen per wedstrijd. Als voorbeeld nemen wij de Europa League finale tussen Sevilla en Liverpool. Er zijn maar liefst 127 verschillende weddenschappen die jij kunt plaatsen op dit duel. Zo kun je bijvoorbeeld wedden op corners en kaarten. Naast reguliere sporten kun je bij BetFIRST Sport ook je weddenschappen plaatsen op virtuele sporten.

9. BetFIRST Mobiel Aanbod

Mobiel Wedden bij BetFIRST Belgie & Nederland kun je zowel via de desktopversie, mobiele versie van de website als met de BetFIRST App. De BetFIRST App is beschikbaar voor Android en iOS en te downloaden via de BetFIRST Website.

10. BetFIRST Quoteringen

De Quoteringen van BetFIRST Voetbal & Sport zijn van gemiddeld niveau. De quoteringen marges op je weddenschappen zijn 5,1 % wat je ook terug zult zien bij vele andere bookmakers. BetFIRST biedt echter regelmatig verhoogde quoteringen promoties aan voor speciaal geselecteerde duels. In dat geval zijn bepaalde quoteringen vaak tot 200% hoger wat jou extra laat profiteren van de BetFIRST Quoteringen.

BetFIRST Beoordeling & Conclusie: 9,5/10

Bovenstaand heb je al onze bevindingen met BetFIRST Voetbal & Sport kunnen lezen. Het enige waar BetFIRST niet bovengemiddeld goed in is, zijn de quoteringen. Deze zijn van gemiddeld niveau vergeleken met de meeste andere bookmakers. Verder blinkt BetFIRST eigenlijk in alles uit. Toegankelijk, goede klantenservice, veel betaalopties, top acties en vele promoties. Een goed wedden aanbod en een prima mobiele app. Een score van 9,5 punten is dan ook meer dan verdiend en een aanmelding bij deze bookmaker kunnen wij alle klanten ook zeer adviseren. Meld je aan via onze link bovenaan de pagina en informeer je naar hun mogelijke stortingsbonus.