BetFIRST Ervaringen & Review

Onderstaand vind je in één oogopslag onze ervaringen met BetFIRST terug. We hebben dit sportsbook gebaseerd op basis van 10 belangrijke elementen. Of BetFIRST iets voor jou is? Dat ontdek je hier meteen; lees verder voor meer informatie en ontdek al onze gedetailleerde BetFIRST-ervaringen.

Aanmelden bij BetFIRST

BetFIRST is een van origine Belgische bookmaker die sinds 2012 actief is op de wedmarkt en uiteraard voorzien is van alle benodigde licenties. Doordat zowel Nederlanders en Belgen zich kunnen aanmelden, storten met Bancontact mogelijk is en de website en hun klantenservice beschikbaar is in het Nederlands, is BetFIRST enorm toegankelijk. Daarnaast zijn alle elementen van een bookmaker bovengemiddeld goed. BetFIRST krijgt dan ook 9,1 welverdiende punten in onze beoordeling!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard of PayPal.In onze Betfirst review zie je al onze ervaringen terug.

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Bekijk ook deze andere Betfirst topics:

BetFIRST Ervaringen in 10 stappen

Aan de hand van bovenstaand schema en introductie heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers BetFIRST Ervaringen. Wens jij echter nog meer gedetailleerde informatie? Dan kun je hier verder lezen. Graag lichten wij namelijk elk van de 10 benoemde punten voor jou nogmaals extra toe: over hoe een BetFIRST account aanmaken, tot BetFIRST Voetbal & Sport wedden. Je leest het allemaal hieronder in ons uitgebreide BetFIRST review & ervaringen-overzicht.

1. BetFIRST Account aanmaken

Zowel sportliefhebbers uit Nederland als België kunnen een BetFIRST account aanmaken. Dat kan door op een van de “Aanmelden”-knoppen te klikken op deze pagina. Zo kom je uit bij het registratieformulier van BetFIRST Nederland & België. Als je het formulier volledig en correct invult en op registeren klikt, is je account direct aangemaakt. Je ontvangt geen bevestigings-email meer en kan dus onmiddellijk aanvangen met spelen.

Wij raden je aan om bij het registeren zeker gebruik te maken van het ´´Ik ga akkoord met het ontvangen van e-mails over de laatste aanbiedingen en voordelen.´´-vakje. BetFIRST België en Nederland heeft zeer regelmatig promoties die specifiek beschikbaar zijn voor wie zich heeft aangemeld voor deze nieuwsbrief. Zo profiteer je dus van alle mogelijke aanbiedingen.

BetFIRST Account aanmaken

2. BetFIRST Website

Allereerst kunnen we je met plezier melden dat de BetFIRST-website in het Nederlands beschikbaar is. Daarnaast kan je kiezen uit de Engelstalige, Duitstalige, Franstalige of Turkse variant van de website. De website zelf ziet er verder prima uit en de navigatie is prima in orde. Soms kan het wel zo zijn dat de website ietwat langzaam laadt. Doorgaans levert de snelheid van de website echter geen problemen op en kan je gebruiksvriendelijk jouw weddenschappen plaatsen. BetFIRST is bovendien een van de bookmakers met livestream. Hun streams zijn steevast van de beste kwaliteit, zelfs voor kleinere wedstrijden slagen ze erin om video van de bovenste plank te brengen. Respect daarvoor, want zo hebben we al menige locale match gevolgd.

3. BetFIRST Geld Storten

De vele betaalopties waarmee je bij BetFIRST geld kan storten is een groot voordeel van deze Bookmaker. Helaas is nu BetFIRST geen deel van de Bookmakers iDeal, hoewel ze wel Bancontact aanbieden. Daarnaast is het extra prettig dat aan het storten van geld bij BetFIRST Nederland & België geen extra kosten verbonden zijn. Onderstaand vind je alle betaalopties van BetFIRST terug en kun je direct je aanmelding en je eerste storting voltooien.

Nu Aanmelden bij BetFIRST en storten met bijvoorbeeld:BetFIRST opties voor betalingen

4. BetFIRST Uitbetalen

Als je wil overgaan tot een uitbetaling bij BetFIRST België & Nederland kan dit via Neteller, Skrill of een reguliere bankoverschrijving. Ongeacht welke methode je kiest, zijn er geen kosten aan een uitbetaling verbonden. Een bankoverschrijving kan enkele dagen tijd in beslag nemen. Een uitbetaling via Neteller of Skrill staat doorgaans binnen 24 uur op je rekening, en vaak zelfs sneller. Het kan zijn dat je voor je eerste uitbetaling je identiteit dient te verifiëren. Dit gehele proces duurt meestal niet langer dan 1 werkdag.

5. BetFIRST Klantenservice

Ook qua klantenservice blinkt BetFIRST enorm uit. Je kunt BetFIRST namelijk contacteren via de volgende 5 kanalen:

  • Live-Chat
  • E-mail: support.nl@betfirst.be
  • Telefonisch: 0032 7848 0597
  • Fax: 02 400 2980
  • Post: BetFIRST Sagevas, Frankenstraat 79, 1040 Brussel.

Behalve via vele kanalen bereikbaar, is de support ook nog eens snel en kordaat. De antwoorden zijn duidelijk en de support denkt op elk gebied met je mee. De BetFIRST-support behoort zonder twijfel tot de beste van de online bookmakers.

6. BetFIRST Bonus

Belgen hebben malchance als de de Betfirst bonus nog willen vangen. Omwille van een nieuwe doorvoering van de Kansspelwet is het momenteel niet mogelijk voor Belgen om een  bookmaker bonus te claimen. De Belgische bookmakers mogen deze namelijk sinds 1 maart 2020 definitief niet meer aanbieden. Je kan je wel nog aanmelden bij BetFIRST door te klikken op een van de knoppen hier op de pagina om rechtstreeks naar de BetFIRST-website te navigeren.

7. BetFIRST Promoties

Promoties zijn momenteel een gevoelig onderwerp omwille van de nieuwe Belgische doorvoering van de wet op kansspelen. Naast standaard promoties biedt BetFIRST Voetbal & Sport ook wekelijks speciale acties, gericht op bepaalde duels of evenementen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, blijf je via email op de hoogte van actuele promoties en Gratis Wedden-aanbiedingen.

8. BetFIRST Wedaanbod

Met een aanbod van 30 sporten om op te wedden is het BetFIRST weddenschappen-aanbod zeer uitgebreid. Dit blijft niet beperkt tot een grote hoeveelheid sporten, maar ook tot een groot aantal verschillende weddenschappen per wedstrijd. Als voorbeeld nemen wij de Europa League-finale tussen Chelsea en Arsenal. Er waren toen maar liefst 127 verschillende weddenschappen beschikbaar op dit duel. Zo kon je bijvoorbeeld wedden op hoekschoppen en kaarten, maar ook op blessures en extra tijd. Naast reguliere sporten kun je bij BetFIRST Sport ook je weddenschappen plaatsen op virtuele sporten.

Wedden bij BetFIRST

9. BetFIRST Mobiel Aanbod

Mobiel Wedden bij BetFIRST België & Nederland kan je zowel via de desktopversie, de mobiele versie als met de BetFIRST-app. De BetFIRST app is beschikbaar op Android en iOS en te downloaden via de BetFIRST website.

10. BetFIRST Quoteringen

De Quoteringen van BetFIRST Voetbal & Sport zijn van gemiddeld niveau. De quoteringsmarges op je weddenschappen zijn 5,1 %, een cijfer dat je ook regelmatig bij andere bookmakers zal tegenkomen. BetFIRST biedt echter regelmatig verhoogde quoteringen als promotie aan voor speciaal geselecteerde duels. In dat geval zijn bepaalde quoteringen vaak tot 200% hoger, wat jou extra laat profiteren van de beste BetFIRST odds.

BetFIRST Beoordeling & Conclusie: 9,1/10

Tot dusver heb je al onze bevindingen met BetFIRST Voetbal & Sport kunnen lezen. Het enige waar BetFIRST niet bovengemiddeld goed in is, zijn de quoteringen. Deze zijn van gemiddeld niveau vergeleken met de meeste andere bookmakers. Verder blinkt BetFIRST eigenlijk in alles uit. Toegankelijk, goede klantenservice, veel betaalopties en toppromoties. Een ruim aanbod aan weddenschappen en ook een prima mobiele app brengen BetFIRST op een score van 9,1 punten. Deze is meer dan verdiend en een aanmelding bij deze bookmaker kunnen wij aan onze klanten dan ook ten zeerste adviseren. Meld je aan via onze link onderaan de pagina, en informeer je over de Betfirst voordelen.